ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефано Кунчев: Целта на този етап е да победим в 11-ия кръг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:33 / 27.08.2012Коментари (88)8919
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Локомотив Пд Стефано Кунчев одобрява политиката на новото ръководство на клуба, като допълни, че на този етап най-важното е "черно-белите" да обиграят сегашният отбор и да се изгради стабилен колектив. Той не пропусна да отбележи, че целта на отбора е в 11-ия кръг да победи. Както е известно тогава Локо Пд се изправя срещу кръвния си враг Ботев Пд.

"Никой не трябва да очаква чудеса от нас и класиране в Европа. Сега се налагат повече българи за сметка на чужденците. Имаме само двама чуждестранни футболиста и мисля, че това ще е отборът до зимата. Целта на този етап е да победим в 11-ия кръг", заяви стражът на Локомотив Пд.

Относно скандала с опитите за подкуп, който се разрази в началото на лятото, 21-годишният талант каза:"Беше много неприятно с тези опити за манипулиране на мачовете. Просто бях шокиран отвсякъде, когато се появи този човек с тези съблазнителни оферти. Но нямаше как да стане, защото той явно ме беше подценил като човек. Мислеше, че аз за някакви си еди-колко-си пари ще предам моята чест и честта на България - нещо, което няма как да стане. Просто беше избрал грешния човек."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Това си е чист "синдрома на втория"-.1. Интерес насочен само и единственно към прекия конкурент. 2. Приемайки на мечтите за реалност или така наречените факти в бъдещето.
+6
 
 
И тоя го тресна комплекса или такъв си е роден комплексар.Стефанчо вместо да сипеш простотий питай бате ти Гошко вратарчето как се вади тройка от мрежата,че да свикваш от сега,че ти може и петичка да извадиш помияр.
+9
 
 
Какви са тези смешни изказвания! Целта на отбора само в 11 кръг ли е? Ами до тогава ако карате без победа на кое място ще е Локо? Не е ли по-срамно да паднеш от Монтана или Ботев Враца, отколкото от Ботев? Може би много от вас няма да са съгласни с мен, но аз въпреки че съм от Ботев, НЕ ВИ МРАЗЯ! Пожелавам Ви успех и до 11 кръг, защото дори и хипотетично да ни биете с тези 3 т. до никъде няма да стигнете!
0
 
 
Стефано ако всички футболисти са като тебе в България със сигурност щяхме да бъдем на едно голямо първенство в последните години,но истината е съвсем различна че мачовите между юнушите 90 процента от тях се залага яката пара в азия и се дават пари на футболисти да пускат голове,няма как в това положение да играем на голямо първенство.БРАВО СТЕФАНО ЧЕ НЕ СИ ВЗЕЛ ПАРИТЕ И СИ ДАЛ ГЛАС НА СЛУЧКАТА.
+9
 
 
Моя проблем пък е,че след 11-я кръг трябва да си сменя ник-а на 3х5:0
+12
 
 
хубуу че се махна Динята, закачи и той квото можа от Локомотив, сега аптекара ако затвори и устата на почетния президент цена няма да има. Тая година е ясна .. ама поне мизерии, наредби и купи няма да има .. аман от тая европа и тея купи вече ..
+10
 
 
"На този етап" в смисъл целта на сезона :)) ахха Трагедия.
0
 
 
Това е един от най-добрите вратари на България. Ако не беше той засега всеки мач да е изгубен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: