ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефано Кунчев: Целта на този етап е да победим в 11-ия кръг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:33 / 27.08.2012Коментари (88)8868
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Локомотив Пд Стефано Кунчев одобрява политиката на новото ръководство на клуба, като допълни, че на този етап най-важното е "черно-белите" да обиграят сегашният отбор и да се изгради стабилен колектив. Той не пропусна да отбележи, че целта на отбора е в 11-ия кръг да победи. Както е известно тогава Локо Пд се изправя срещу кръвния си враг Ботев Пд.

"Никой не трябва да очаква чудеса от нас и класиране в Европа. Сега се налагат повече българи за сметка на чужденците. Имаме само двама чуждестранни футболиста и мисля, че това ще е отборът до зимата. Целта на този етап е да победим в 11-ия кръг", заяви стражът на Локомотив Пд.

Относно скандала с опитите за подкуп, който се разрази в началото на лятото, 21-годишният талант каза:"Беше много неприятно с тези опити за манипулиране на мачовете. Просто бях шокиран отвсякъде, когато се появи този човек с тези съблазнителни оферти. Но нямаше как да стане, защото той явно ме беше подценил като човек. Мислеше, че аз за някакви си еди-колко-си пари ще предам моята чест и честта на България - нещо, което няма как да стане. Просто беше избрал грешния човек."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Това си е чист "синдрома на втория"-.1. Интерес насочен само и единственно към прекия конкурент. 2. Приемайки на мечтите за реалност или така наречените факти в бъдещето.
+6
 
 
И тоя го тресна комплекса или такъв си е роден комплексар.Стефанчо вместо да сипеш простотий питай бате ти Гошко вратарчето как се вади тройка от мрежата,че да свикваш от сега,че ти може и петичка да извадиш помияр.
+9
 
 
Какви са тези смешни изказвания! Целта на отбора само в 11 кръг ли е? Ами до тогава ако карате без победа на кое място ще е Локо? Не е ли по-срамно да паднеш от Монтана или Ботев Враца, отколкото от Ботев? Може би много от вас няма да са съгласни с мен, но аз въпреки че съм от Ботев, НЕ ВИ МРАЗЯ! Пожелавам Ви успех и до 11 кръг, защото дори и хипотетично да ни биете с тези 3 т. до никъде няма да стигнете!
0
 
 
Стефано ако всички футболисти са като тебе в България със сигурност щяхме да бъдем на едно голямо първенство в последните години,но истината е съвсем различна че мачовите между юнушите 90 процента от тях се залага яката пара в азия и се дават пари на футболисти да пускат голове,няма как в това положение да играем на голямо първенство.БРАВО СТЕФАНО ЧЕ НЕ СИ ВЗЕЛ ПАРИТЕ И СИ ДАЛ ГЛАС НА СЛУЧКАТА.
+9
 
 
Моя проблем пък е,че след 11-я кръг трябва да си сменя ник-а на 3х5:0
+12
 
 
хубуу че се махна Динята, закачи и той квото можа от Локомотив, сега аптекара ако затвори и устата на почетния президент цена няма да има. Тая година е ясна .. ама поне мизерии, наредби и купи няма да има .. аман от тая европа и тея купи вече ..
+10
 
 
"На този етап" в смисъл целта на сезона :)) ахха Трагедия.
0
 
 
Това е един от най-добрите вратари на България. Ако не беше той засега всеки мач да е изгубен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: