ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кола с млада дама зад волана се запали в движение в Центъра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 28.08.2012Коментари (66)11542
Лек автомобил "Рено" се запали в движение в Центъра на Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Според предварителната информация няма пострадали.

"Колата се движеше по булевард "Шести септември" в посока паметника на Съединението  и зави надясно към улица "Петко Каравелов", където изведнъж в предната част на возилото се появиха пламъци. 

Младата жена зад волана успя да излезе навреме, а след минути на място дойде екип на Областна Дирекция "Пожарна безопасност  и защита на населението. Автомобилът беше с газова уредба и цяло щастие е, че огънят не успя да достигне до нея", разказаха очевидци пред репортер на сайта. Причините за инцидента са в процес на изясняване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Уредбата си е чист пропан-бутан. Бутилката е 60 литра, зад нея, на бронята се вижда чашката за пълнене. Проблемите с тези запалвания идват почти във всички случаи от газаджии, които ги мързи да сложат едно реле, което да спира бензиновата помпа, при заработване на системата на газ. Когато една кола се кара на газ, бензин се пуска в много редки случаи. От друга страна, когато помпата не е спряна, бензинът постоянно циркулира, но без да се "разтоварва" поне малко от налягането през бензиновите инжектори, които при работа на системата на газ са изключени. В един момент при високо налягане и леко изпускане на някоя гумичка или скоба се получава това - лек теч, който при искра се запалва и става това от снимката. Ако газаджия беше прекъснал помпата, в бензиновата система няма налягане и следователно няма как да стане белята. И това, че се казва, че колата е с газова уредба, не значи, че пожарът е предизвикан от нея и е теч на газ. Просто има мързели, които пестят 3лв. и 10 мин. труд, а после клиентите им страдат. Добре, че на жената и няма нищо, майна и на колата - кола се купува, живот не. Тя ако е имала пари, нямаше да кара 20 годишен Сценик на газ, а щеше да си бръмчи с някоя нова малолитражка ;-)
+3
 
 
Като са смотани заплатите и не може човек да си позволи по-нова кола така става. Важното е, че няма пострадали.
+1
 
 
Нда така е като 95% сме се качили на таралясници, които на всичко отгоре и не добре поддържани. Все пак добре, че не е пострадал някой.
+5
 
 
Никой не изказа съчувствие на жената и не видях да се зарадва, че не е пострадала. Вижте се на какво приличате-големи специалисти и най-вече критикари!! Аз пък искам да кажа-добре, че е оцеляла жената и не е пострадала, а колата-майната й!!
+5
 
 
Един факт- при закупуване на неоригинални части(в случая фарове) вие рискувате много... един бушон може да ви убие.При фаровете пластмасата около фасунката е много ниско качестви и хваща нагар. Чак да се запали едва ли ,но в тъмното като нищо ще ви изгаснат фаровете.
+13
 
 
Няма стари коли и нови коли, има поддържани и неподдържани. Поради каква причина да си купувам нова кола- защото ми отговаря заплатата за такава, защото сервизите са ни на ниво, защото имаме пътища за нови коли, защото шофьорите у нас карат отлично (предишният ми автомобил два пъти го блъскаха отзад и веднъж отпред , а пред блока ведъж му смачкаха задния и веднъж предния калник), да не изброявам още причини. Не мисля, че проблем с горивната система може да създаде само стар автомобил (въпреки, че вероятността е по- голяма), затова чукайте на дърво и казвайте "Да не дава Господ".
+4
 
 
15-годишен автомобил и каране на къси през деня! От както въведоха карането на къси светлини се запалиха не знам колко автомобила в Пловдив ! Ако не се вземат мерки и не се отмени тази глупост още доста ще се палят в движение! Ел. системата на старите коли не е предвидена да се кара постояно на къси !
-3
 
 
Каква е тази газова уредба на това Рено? Като гледам бутилката в багажната част отзад, ми се струва, че е метанова. Снимки 4 и 5 от галерията. Дали не греша? И още. Ако има утечка на газ, на тази мадама не й ли е замирисало?
+3
 
 
тва рено цялото е пластмаса.....:)))карантиите са му на земята.....
You can't rely on other people to make you happy
на 28.08.2012 г.
-5
 
 
Дано на всяка тъпа патка и всеки идиот, които си позволят да влязат в насрещното на еднопосочна улица, като въпросната, да им се запали колата. Не е хубаво така да се говори, ама явно друг начин няма. Защото ми е писнало от такива. Точно на това място онзи ден един седи срещу мен и отказва да мръдне. Отидох и му викам "Улицата е еднопосочна, не можеш да влезеш от тук" и той ми каза само "Знам" и продължи да седи. Не ми се разправяше, защото бързах, но вече ми се е случвало при такива идиоти да си тестваме взаимно ината. То не стига, че виновно ами и голямо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: