ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд въвежда нов ред за влизане на стадиона на феновете си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:29 / 29.08.2012Коментари (31)11985
© Plovdiv24.bg
От мача с Монтана, като и за следващите домакинства, се въвежда нов ред за влизане на ботевистите, които използват билет на цена 2 лева, информира официалният сайт на Ботев Пд. Учениците и пенсионерите ще влизат само от входа откъм ул. "Богомил" (под таблото).

Днес след 14:30ч. във фен-магазина на стадион "Христо Ботев" ще бъдат пуснати в продажба билетите за двубоя с Монтана, който е в събота от 18:00ч.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И в тази тема има много вредители долазили от задният двор на Аграрния.Комплекса от Ботев Пловдив никога не ще умре.Ред и дисциплина има на Колежа.И си личи.За ужас на буферняците.
0
 
 
Когато ходихте по 700 преди 6,7 години къде бяхте тогава верни фенове?Имате отбор и ходите като почнете да не биете пак ще сте най-много 1000 смешници!
-3
 
 
двата лева(лири) колко кивтета включват?? а пепси или поне шербет?
+9
 
 
без буферите няма да е забавно,скоро имаше някаква тема и само суперлативи от тях-пълна скука,друго си е да се появат да си поплюят,да си ги нахраним както ние си знаем,тъй или иначе след някоя година няма да съществуват като отбор и от сега се орентират в обстановката.
+8
 
 
Каква е тази глупост.Учениците нали трябва да са с предружител.Бащата през вход на източната трибуна,а сина отвън защото е без предружител и няма да го пуснат под таблото ??? А като ходя с дядо ми,той от единия вход аз от другия и после да се търсим,така ли??? Нещо аз ли не разбирам?????
+17
 
 
На буферите не им е лесно. Ходят им по 1500 човека на Лаута и направо умът им не го побира как така Ботев играе пред 12-15 хиляди... Ако в нета сме повече, те си имат обяснение че сме си правили по няколко акаунта. Ама как ходим с по няколко акаунта на мач - не могат да си обяснят. И подобни статии за пропусквателен режим на стадиона са им толкова далечни. Те през един вход да минават, колкото им е мижава публиката, все за 15 минути са вътре.
+19
 
 
Ботевисти, не се сърдете толкова на буферите, че са в нашата тема. Все пак нали са ни сателит, нормално е. Пък и са гладни, само кюфтета са им в устите.
+15
 
 
ее браво от 6 коментара 3 на локо,ами така ще е вече като нямате отбор
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+19
 
 
нека си яде ве Бобигея Бобитейлара ли е ....то само това му в главата ,, кифтета и кибабчета ,, .....няма вече жица и момчето гладно ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Помощникът на Керкез: Славия заслужи успеха! Трябва да се подобрим в защита
Десет от Славия победиха Ботев в голово шоу в София
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: