ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд остава в топ 3 след обрат над Монтана на "Колежа"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:53 / 01.09.2012Коментари (96)22059
Ботев Пд победи Монтана с 3:1 в мач от 4-ия кръг на "А" група. Точни за "канарчетата" бяха Вандер Виейра (34), Иван Цветков (55) и Мариян Огнянов (83). Единственото попадение за гостите реализира Миро Андонов (22).

Иначе пред пълните трибуни на стадион "Христо Ботев" изненадващо гостите от Монтана поведоха в резултата чрез Мирослав Андонов. Бившият футболист на Левски се възползва от неразбирателство между вратаря Ернестас Шеткус и Асен Караславов. Три минути по-рано Мариян Огнянов пропусна отличен шанс за отбелязване на гол. Полузащитникът остана сам срещу вратаря, но се забави и ударът му бе блокиран.

В 34-ата минута Вандер Виейра върна "жълто-черните" в мача след индивидуална акция през центъра. Перлата на пловдивчани напредна мощно, стигна до наказателното поле и с нисък удар вкара първото си попадение с екипа на "канарчетата". В самия край на първата част Виейра пропусна да отбележи втория си гол в мача. "Черешката" както е наричан под тепетата остана непокрит на 2-3 метра от противниковата врата, но силният му удар не намери целта.

След почивката Ботев Пд започна много силно през първите минути и само след минута игра можеха да направят пълен обрат, но гредата се оказа верен помощник на Цветковски. Иван Цветков центрира в наказателното поле към Мариян Огнянов, който стреля чудесно, но удари страничната греда.

В 55-ата минута трибуните на "Колежа" изригнаха след гола на Иван Цветков. Йордан Христов се вряза в пеналта отляво, стигна до вратарското поле и пусна към Иван Цветков, който с левия крак реализира на празна врата.

Седем минути преди края на срещата Иван Цветков спечели дузпа за домакините, след като бе съборен от стража на гостите в наказателното поле. Зад топката застана Мариян Огнянов, който не сгреши и фиксира крайното 3:1. Това бе и първият гол за Огнянов за "канарчетата"

С тази победа "жълто-черните" запазват 3-тото място с актив от 9 точки. Монтана е на предпоследното 15-то място без спечелена точка.

Ботев Пд - Монтана 3:1
0:1 Антонов 21'
1:1 Виера 34'
2:1 Цветков 55'
3:1 Огнянов 87'

Ботев Пд: Шеткус, Христов, Грънчаров, Караславов (к), Енрике, Паласуелос, Иршак, Огнянов, Неделев (74' Дяков), Виера (74' Костов), Цветков (85' Атанасов)

Монтана: Цветковски, Пашов, Ковачев, Лахчев, Личков, Петков (60' Костадинов) , Мечечиев, Илиев, Чипилов (69' Христов) , Петров (54' Тодоров) , Антонов (к)

Още по темата: общо новини по темата: 12
03.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Абе тия от Монтана защо са се били в съблекалнята на полувремето? Някакви предположения? Офертата не била зи всички ли или нещо друго - ха ха ха ха, смешници....
+5
 
 
ГУСТ100 ми и е майна.Циганите си изхождат комплексите чрез Ботев Пловдив.Така беше ,така е ,и така ще бъде.Ботев е ,,символ на Пловдив'',.,Отбора на Пловдив''''.Наистина дражнещо за клиентите на Магарешки.Казах ви .Никаква толерантност към малцинственият отбор.
+12
 
 
Лайците от гомнута защо не си стойте във вашите теми и не си гледате нещасния катун ами ръсите простотии за тото това да не ви е вашия осеменител който ви праскаше години.Сега Магарешки ще ви лашка с магарешкия.
+31
 
 
На 02.09.1995г. ,,БОТЕВ,,ПД - ,,локомотив,,пд 5-0 хеттрик на ВИДОЛОВ и два на Ан.Петров. Честита годишнина на всички канари.-.....канари-.....канари-.....
+24
 
 
Играем срещу последния пред 10 000! Без коментар...
+17
 
 
царете на обрата с цел медал - по лъскав
+23
 
 
Надявам се да продължим тази серия и при гостуванията по нататък,ще се постараем във всички гостувания,Ботев да играе пред повече собствена публика отколкото "домакинска",сигурен съм че няма да е толкова трудно.Мангалите все още не могат да преживеят уредените си "х"-ве и затова все висят в темите за отбора на Пловдив.
+31
 
 
циганите с четвърти равен то как да се издържа отборчето на малцинствата освен с тото...магарешки не дава пара и кокала действа...той знае как стават тия работи добра школовка при венци и бат Коки :) тъпи цигани...
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: