ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив Пд с ново равенство, този път срещу Черноморец в Бургас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 01.09.2012Коментари (173)20502
©
Отборите на Черноморец Бургас и Локомотив Пловдив не излъчиха победител в последния мач от 4-ия кръг на "А" група. Двата тима завършиха 1:1 на стадион "Лазур" в Бургас Рангел Абушев даде преднина на пловдивчани в 34-ата минута, а с гол на Яник Боли след почивката "акулите" се добраха до равенството.

Двата отбора не направиха едни от най-добрите си мачове, като цяло липсваха чистите голови положения пред двете врати и с оглед показаното на терена заслужено си поделиха точките.

След малко повече от половин час игра в Бургас, "черно-белите" поведоха чрез завърналия се на "Лаута" Рангел Абушев. Бившият играч на Берое разстреля отблизо Стоян Колев, който не можа да се намеси добре при едно центриране и нападателя се възползва. Така и завърши резултата след първите 45 минути.

След почивката домакините вдигнаха малко темпото на игра и още при първата си възможност за гол изравниха чрез Яник Боли. Нападателят се възползва от грешка в отбрана на пловдивчани и с много красиво изпълнения от точката за изпълнение на дузпата със задна ножица разстреля Стефано Кунчев за крайното 1:1.

В края на мача старши-треньорът на Локо Пд Емил Велев бе изгонен от резервната скамейка след бурно оспорване на съдийско решение.

Така и след 4-ия кръг двата тима все още нямат победа в "А" група. Локо Пд е с 4 поредни равенство, докато Черноморец имат две равенства и две загуби.

Черноморец - Локомотив Пд 1:1
0:1 Абушев 34'
1:1 Боли 55'

Черноморец: Колев (к), Терзиев, Паланков, Христов (69' Йорданов) , Цонков, Димов, Уатара, Фо-Поре, Филипов, Нландулу (46' Младенов) , Боли;

Локомотив Пд: Кунчев, Марков, В. Герогиев, Петров, Ковачев, Котев, Диего, Златински (к), Стефанов (65' Спасов), Атанасов (66' Димитриу) , Абушев (81' Станков);

Още по темата: общо новини по темата: 19
04.09.2012
03.09.2012
02.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
10 срещи с премиера,незнайно колко с Гергов,Ветко и Пещерска гроздова и след 5 минути разговор с аптекаря най-накрая си намерихте султан.Неподвластните никому никога имитирайки планинските траки направо ни ,,разбиха''.Разбиха ни представите за достойнство и чест.Завряли главите си в пясъка не виждат срещу какви отбори нямат загуба.Но нямат и победа.Погледнете класирането в дясно и ще видите.След три кръга вече сте преодолели кризата за разлика от десетгодишната на ,,жълтите''.Всичко сравнявате с нас.Браво.Справяте се добре като за комплексари.Искаме достоен противник в града ни.И дано наистина кюстендилският Пришълец да се изправи на крака.Засега поводи за радост при вас няма.Колкото и да се филмирате.Времето е съдник.
+3
 
 
Киндза това е то да имаш любимци!Не всичко е пари приятелю!Парите идват и заминават но любовта и обичта са вечни!!!Много ми е чудно ти на кой Ботев си фен?Този на Нинов или онзи на Христолов?
+4
 
 
Подсьзнателно всички Ботевисти се интересуват живо от всичко свьрзано с отбора на Локомотив,което го прави най-интерестния Пловдивски клуб, иньче би ли някой ми отговорил какво тьрсят техните почитатели по нашите форуми,коментирайки под статиите посветени на нашия клуб? Благодарим ви за признанието жьлти папагали,но ние си знаем,че сме на по-високо ниво от вас.Не сьм и не вьзнамерявам никога да коментирам под ваша статия,дори тя да ви критикува или вьзхвалява.Вашите проблеми не ме ИНТЕРИСУВАТ, но ви желая изкренно успех в пьрвенството. На нашите фенове ще пожелая само още малко тьрпение.Всичко ще си дойде на мястото.
-5
 
 
Я? Херо се нагъзил на любимците си.Нищо чудно!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Оспорвано равенство на аутсаидерското дерби.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
144 коментара,а няма нито един от фен на Черноморец?!
на 02.09.2012 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Край! Динко Хоркаш прекрати договора си с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: