ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд не прости на ЦСКА в контрола, Курдов с първи гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:49 / 06.09.2012Коментари (120)16966
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив победи с 2:1 ЦСКА в контролна среща играна на стадион "Българска армия". Двубоят бе закрит за фенове. Силен двубой с "черно-бялата" фланелка направиха дебютиращия за пловдивчани Атанас Курдов, който се отчете с гол и стража Йордан Господинов.

Отборът на ЦСКА започна по-добре срещата, като успя да създаде няколко добри възможности за гол, но само добрите намеси на Йордан Господинов попречиха на "червените" да открият.

В първата си по опасна атака гостите успяха да достигнат до гол. Точен за "черно-белите" бе дебютиращия Атанас Курдов, който засече с глава центриране на Марин Петров от корнер в 35-ата минута. Така и свърши резултата до почивката.

На полувремето двамата наставника направиха доста рокади в стартовата си единайсеторка. Стойчо замени цели 8 играчи, докато неговия колега Велев направи 6.

Домакините започнаха силно в първите минути през втората част и още в 48-ата минута можеха да възстановят равенството, но стража на пловдивчани Йордан Господинов спаси удар на бившия играч на "черно-белите" Тасио отблизо, а преди това Тодор Янчев нацели десния стълб.

В 62-ата минута Валери Георгиев се възползва от груба грешка на Тенгариня и удвои резултата останал сам срещу резервата Макенджиев.

Осем минути преди края "армейците" върнаха едно попадение чрез Тасио, който се възползва от неразчетена проява на Господинов, след едно центриране на Анисе от ляво. До края на срещата домакините натиснаха своя опонент в търсене на втори гол, но така и не успяха за втори път да вкарат коженото кълбо във вратата на Йордан Господинов.

ЦСКА - Локо Пд 1:2
0:1 Курдов (35)
0:2 Георгиев (62)
1:2 Тасио (82)

ЦСКА: Черни (46' Макенджиев) , Саша (46' Родригес) , Крачунов, Попов (46' Бенжелюн) , Нилсов (46' Венков) , Пакурар (46' Нюаджи) , Тенгариня, Присо (46' Скиорили) , Абел, Сержиньо (46' Янчев) , Платини (46' Тасио)

Локо Пд: Господинов, Марков (46' Ковачев) , Котев (46' Кавдански) , Георгиев, Фераресо (83' Стамов) , Златински (46' Станков) , Георгиев (71' Спасов) , Абушев, Петров (46' Маламов) , Атанасов, Курдов (46' Стефанов)

Още по темата: общо новини по темата: 1
05.09.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Папагали няма ли да си лягате.Скучни сте в теми за ЛОКОМОТИВ Пловдив.САМО ЛОКО ПД И ПРИКАЗКАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С НОВИ СИЛИ.
+4
 
 
Гледах мача и останах много доволен. Най вече от агресивното поведение и себераздаването на всички футболисти.КУРДОВ е типичния централен нападател знае точно къде да се пласира.Има стила на М.КАМБУРОВ,той ще е откритието на този сезон.КРИВИЯ и ЖЪЛТУРИТЕ ще съжаляват много.САМО ЛОКО!!!
-1
 
 
На печелившите честито! Боклукчиите изкараха някой лев.
на 07.09.2012 г.
-5
 
 
Злоба и комплекси във всеки втори коментар под тази статия. Точно 2 поздравления за боя над чорбата всичко друго помия и псувни от най-комплексираните фенове в България. Продължавайте да ни забавлявате!
0
 
 
Много тежко трябва да е било през изминалите години за да има толкова злоба и ненавист.Колелото се върти и е нормално да се позасилите,но нали знаете,че рано или късно колелото отново се завъртя.
+4
 
 
Буферчета, дори във вашите теми сте гости !!!
-2
 
 
Желая само успехи на малкото братче от Пловдив!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: