ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читатели: Хаос с новите временни маршрути на градския транспорт!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:45 / 10.09.2012Коментари (13)6308
© Plovdiv24.bg
Читатели на Plovdiv24.bg сигнализираха на редакционната поща на сайта, че не всички автобуси спазват новите временни разписания, обявени от ОП "Организация и контрол на транспорта". Защо се получи така и ще има ли повече яснота за жителите и гости на град Пловдив, които ежедневно ползват обществения транспорт - с тези въпроси се обърнахме към Никола Янакиев, шеф на общинското предприятие:

"Поради неприемане на временната организация на движението заради част от пътните знаци, движението по бул. "Цар Борис III Обединител" не бе затворено още от сутринта. Оттук дойде и объркването на някои от автобусите на масовия градски транспорт. Едни от тях са минали по вече обявените нови маршрути, но друга, виждайки отворения булевард, са преминали по старите трасета. КАТ вече няколко пъти обхожда района и в момента, в който затворят булеварда, временните промени в маршрутите влизат в сила", обясни Янакиев. 


Още по темата: общо новини по темата: 413
07.12.2023 »
20.09.2023 »
21.06.2023 »
21.06.2023 »
27.10.2022 »
06.10.2022 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЦЯЛО ЛЯТО ДРЕМЯТ ЛИ- ДРЕМЯТ, хората на почивки- кой в чужбина, кой по българското черноморие..В началото на учебната година и без това е лудница ПЪЛНА (таксита, коли, рейсове претъпкани, задръствания)..... СЕГА СЕ СЕТИ МАРА ДА СЕ ПОБАРА!
+1
 
 
А някой ще може ли да даде абсолютно точно разписание на рейсовете не ми трябва на всяка спирка а поне да се знае разписанието им в колко тръгват и в колко пристигат на някоя последна спирка.Защото нямаме един нормално работещ сайт който да показва разписанията имаме един сайт който им показва още лятното разписание за всяка спирка ужким имаме и сайт който щеше да ги следи с Джи-пи-ес но и той не е верен.И се питам кога забога гражданите ще знаем до колко часа какъв рейс има без да се налага да питаме кондукторите които понякога не им се занимава да гледат да ти казват?
+1
 
 
Дам, неприятно се получава след затварянето на западното платно "Цар Борис III Обединител" но все пак се налага да потърпим това неудобство за да оправят пътната настилка, щом се налага ще търпим. Аз видях промяната на някой автобуси но честно казано се обърках здраво. Всеки ден се налага да стигна от спирката на панаира (от към хотел Марица) до ректората на ПУ. Ако някой има представа, какво мога да хвана за да стигна до там (т.е. поне да стигна до сточна гара) ще му бъда благодарен. Знам, че има график на новите разписания но се обърках много когато го видях т.е. номера на спирки, засичащи бул. и т.н. не ми стана ясно.. Благодаря предварително!
+2
 
 
40 минути чаках 4-ка за да разбера, че ДНЕС не минавала през въпросната спирка. Пеша да бях тръгнала щях да се прибера по - бързо, ужас.
+1
 
 
ще потърпите малко все пак дупките ви оправят ЕЙ :)
+8
 
 
Трябва общината или обслужващите фирми да сложат информационни табели, кой спирки са затворени и на самата спирака да пише затворена до определената дата. Не всички могат да влезнат в интернет и да се запознаят, а й е глупаво на някой 75 годишен човек да му кажеш влез в нета и си виж разписанието и маршрута:) Малко акъл, ама навреме да е. Да сме европейци, но да си е караме по-нашенски:)
+5
 
 
Като цяло градски транспорт си е цяла мистика :). От времето на Чомаков до ден днешен проблемите там са едни и същи. Със сигурност така ще се кара и за в бъдеще.
на 10.09.2012 г.
+6
 
 
Шофьорите от градския транспорт отново показаха интелигентността си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Крал Чарлз е болен от рак
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: