ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец се точи за звездата на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 15.09.2012Коментари (31)9733
© Plovdiv24.bg
Шефовете на Лудогорец точат зъби за бразилския халф на Ботев Вандер Виера.

Скаути на разградския клуб, които наблюдават всички мачове в шампионата, бързо разкрили страхотните качества на кариоката и името му вече е на първо място в списъка за трансферите през зимната пауза в родното първенство.

Нещо повече - от ръководството на Лудогорец били готови да извадят нужните пари, за да вземат правата на футболиста от Ботев. Според специалисти 23-годишният юноша на Фламенго е сред най-добрите чужденци, подвизавали се досега в българския шампионат.

Затова собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев бил готов да плати, независимо каква е цената на играча. От Левски също се облизват за бразилеца, след като видели качествата му по време на шампионатния мач от II кръг между двата отбора на "Герена".

Запознати с трансферния пазар у нас обаче са категорични, че "сините" нямат никакви шансове да се домогнат до Виера, тъй като не разполагат с финансовите ресурси на Лудогорец.


Източник: Sport.bg

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
12.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
аххаха Домусчиев управлява капитали с оборот 500 милиона евро на година ако иска може да купи 10 като Вандер. Заплатите в Лудогорец за от 10 хил евро нагоре ,я сега се замисли най-високата в Ботев колко е? Бадема взима 25 хил евро на месец и преди трансфера прибра 200 хил евро на ръка... Как ги пишете тези неща ,че му свършвали парите не знам, изобщо не сте наясно кой е Кирил Домусчиев... Да ви разясня ли колко долен човек е Цв. Василев ? Как всичко което се случи на Гриша Ганчев беше дело на Цв. Василев ? Понеже Г.Г. тегли огромен кредит от Цв. Василев за да построй завода за автомобили и в условия на криза Цв.Василев промени условията по договора на кредита ,за да може да преватизира завода на Г.Г. и все пак не му се получи ,въпреки всички долни номера. На който не му харесва да ми цъка колкото иска минуси, Домусчиев ,ако иска ще купи Вандер без да му мигне окото... Мога да ви кажа много истини които на някой ще се харесат на други не, но в коментарите ми не изразявам пристрастност към Локомотив или Ботев ,аз обичам пловдивските отбори без значение Марица ,Ботев или Локо, и ме е яд когато вие феновете се обиждате по между си или цъкате минуси защото сте като коне с капаци и не искате да видите истината... Айде със здраве и дано след 2-3 години дербито на Пловдив се превърне в дерби за Шампион на България! :)
0
 
 
Няма нещо което да не се продава.Вандер спокойно ще бъде пуснат от Ръковдоството срещу нужната сума но не къде да е.Само че у нас май няма кой да го вземе.А и едно е да играеш всеки път пред МИНИМУМ 12000 души а друго е веднъж годишно да играеш пред същата публика от 12000 души но като гост.
+1
 
 
И последно по този въпрос къде е Пловдив и Ботев град и отбор със традиций къде е онова село Разград със 1000 души публика задно с тази на гостуващия отбор така ,че резаците да го духат мощно.
0
 
 
За Вандер са броени между 300 и 400 хиляди евро така,че всеки клуб който го желае трябва доста да се бръкне около милион и нагоре евро а такива кнти и Домуса няма.
+1
 
 
Едно е да искаш друго е да можеш трето е ако ти го дадат няма отбор във България който да може вече да ни съблазни със оферта за наш играч.Домуса може само да гледа Вандер от далече и да му се радва той и Неделев искаше но си остана само със искането,така,че всякакви коментари за продажба на играчи на Ботев във България във момента са смешни а камо ли пък за нещасните шопски помияри който на всичкото отгоре нямат и кинти и не си плащат.Свърши се вече оная кой откъдето се пръкне да ни взима играчите той Ц. Василев много точно го каза Ботев е дългосрочен проект със переспектива само това трябва да му е ясно на рязания Домус и да забрави за наши играчи.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 16.09.2012 г.
-1
 
 
БОТЕВ в момента е тим , който има нужда от НАДГРАЖДАНЕ , а не от разграждане... една продажба на най-перспективния ни нападател сега е = измъкване на основната тухла под току що построена стена ! Надявам се на Ръководството и на Ц.Василев и през ума да не им минават подобни "идеи" ... Точно напротив - отборът има нужда от поне още 2-3 качествени попълнения. Щото Феро нещо почва да върти все едни и същи титуляри, пейката не изглежда равностойна ... а приказките , че видите ли "БОТЕВ" нямал големи цели в първенството ... не хващат дикиш пред жълто-черната публика !!!
+3
 
 
трябва да го задаържим поне още сезон сезон и половина,след това продаване на вън и то при полужение,4е имаме за неговя пост сериоазен заместник!!!или преспектива за закупуване на някого класен футболист на този пост!!!!!
+1
 
 
за домуса е ясно 4е има кинти ама говедата въшливи с кво ще плащат с въшки или бартер е*ати нещасниците
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Предстои най-важният мач за нас, трябва да забравим за днес
Обрат! Ботев загуби от Арда, битката за седмото място се завърза
Душан Керкез изненада със състава за мача с Арда
ПФК Ботев: Нямаме никакво намерение да напускаме стадион "Христо Ботев"
Какво се случва в Ботев? Директор не отрече, че клубът ще напусне "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: