ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локомотив Пд сложиха край на селекцията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:35 / 18.09.2012Коментари (13)4773
© Plovdiv24.bg
Новият собственик на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки е разпоредил да бъде сложен край на селекцията, съобщава "7 дни спорт". Варненският бизнесмен е преценил, че не е необходимо да продължава да се увеличава списъкът с футболисти, обвързани с договори с клуба. 

"Собственикът на клуба нареди да не привличаме повече футболисти. Няма нужда да продължаваме да раздуваме щата в отбора. В момента имаме 27 играчи, включително с петимата юноши", заяви треньорът Емил Велев

Треньорът каза, че десният бек Божидар Илиев, който изкара близо едномесечни проби на "Лаута", е възможно да подпише договор с клуба едва през зимата. Велев призна, че не е очаквал възпитаниците му да постигнат толкова изразителна победа над Миньор. 

"Доволен съм от агресивността, желанието за победа и самочувствието, което момчетата показаха на терена. Искам отборът да показва това лице и занапред, защото без самочувствие не можеш да победиш дори и на карти. Имаме още много слабости, които футболистите ни могат да компенсират с още повече желание и агресия", каза още Велев, който не води тима от резервната скамейка срещу перничани, тъй като беше наказан. 

Специалистът очаква труден мач в предстоящото гостуване на Ботев (Враца.) "Мнозина бързат да отпишат домакините, но няма да ни е никак лесно да победим във Враца", завърши специалистът.
Още по темата: общо новини по темата: 37
10.10.2012
08.10.2012
07.10.2012
14.09.2012
08.09.2012
08.09.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Черно-бялата фланелка прави ЧУДО! Който облече черно-бялата фланелка на Локомотив-Пловдив преминава в друго измерение! Отлита директно на крилете на ентусиазма и мечтите! Пътят му стремително върви нагоре! Колко преотстъпени и отхвърлени от други отбори сме реанимирали и някои от тях стигат и до национала,други правят кариера в чужбина!? Това е , защото черно-бялата фланелка се облича не на тялото, а на душата, както е казал Георги Божилов-Слона! Това жълтите никога няма да могат да го разберат и проумеят, защото са били, са и ще си останат прости селяни, независимо кой чичко-паричко се лъже да им дава мангизи! Божественият отбор на Пловдив е само един - "ЛОКОМОТИВ Пловдив"!!!!!
+3
 
 
Велев доказа,че е рядко добър треньор и резултатите му до момента го доказват с пълна сила! Само идиот би отрекъл,че Кокала направи чудо и от изцяло нов състав,изграден на 90% от анонимници и евтино заплатени играчи,направи поредица от силни мачове и Локомотив Пловдив до момента е един от трите отбора без загуба,заедно с Лудогорец и Левски! Евала Велев! Всички сме зад теб и сме ти благодарни а писаниците и негативните коментари са предимно от недоброжелателите на клуба ни и от многото страхливци,които тепърва ще треперят,защото им предстои мач с Локомотив!
+1
 
 
Отборът е сглобен! Остава да се работи за сработване на играчите и за победа във всеки мач! Напролет - Марто Камбуров!
-2
 
 
Тепърва и него ще псувате.Да се готви ,оня с петминутното предложение.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: