ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума отказа да търси играчи за Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 19.09.2012Коментари (11)3969
© Plovdiv24.bg
Легендата на Локо (Пд) Христо Бонев е отказал директорски пост в клуба, научи "Меридиан Мач". Бо­сът на "смърфовете" Веселин Марешки е настоял Зума занапред да отговаря за селек­цията. Бонев отказал поста спортен дирек­тор с мотива, че по-млад кадър трябва да се нагърби с отговор­ните дела в Локо (Пд).

"Аз от 1996 г., откакто се върнах от Гърция, не зае­мам длъжност в Локо (Пд). Винаги ще помагам на ин­ституцията Локо­мотив. В момента съм консул­тант на президента Веселин Марешки. Нека някой по-млад отговаря за селекция­та, но мисля, че това трябва да е Емил Ве­лев, който се предста­вя чудесно до момен­та", каза Зума.

Бизнес дела в Моск­ва пък провалят визи­тата на собственика на Локо (Пд) Весе­лин Марешки в Удинезе. Варненецът и Христо Бонев са били поканени да наблюдават на стадион "Фриули" дома­кинството срещу Ми­лан през уикенда. Ангажиментите в Русия засега стопират визитата на Ботуша.

"От Удинезе ни поканиха с г-н Марешки на посещение. Смятаме след Нова година да вземем специалист от италианския клуб, който да проведе обучение на треньорите в ДЮШ. Нашият собственик е в Москва и след като се прибере, ще заминем за Италия", завърши Бонев.

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
11.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Племеника на Золума е арестуван за данъчни измами-факт.Целия род мошеници-факт.
-4
 
 
не мога да разбера от къде толкова зависници и умници наизлезоха от дупките ... ЗУМА наи - големия футболист на България за всички времена ..!!! само които не го е гледал като ФУТБОЛИСТ ( А явно има доста такива по долу) само тои не знае за какво става въпрос..!!! мненията от жълтите мастии ги приемам ....ама от нашите ...??? аи малко по- спокоино я караите и стига сте плюли , че заприличвате на едни други, неградски смешници ...
на 19.09.2012 г.
+2
 
 
И като треньор и като футболист изкара Локомотив в Б група сега му астава и като консултант да направи това и ще завърши цикъла
+1
 
 
Че Зума си е хитрец е повече от ясно.На него таралеж в гашите не му трябва.Винаги е играел добре ролята си на Кардинал сив - да бъде зад завесите когато дава акъл вътре в отбора и/или отбора не върви.В тези случай шамарите ги отнасят магаретата, т.е. играчи и треньори.Но когато има някакъв успех,изкача и не слиза от "сцената" за да напомни за себе си, да не би да бъде забравен.Зу(лу)ма е като в една карикатура от Татово време състояща се от две една до друга физиономии на един и същи човек:-Първата физиономия е на усмихнат човек - над нея пише УСПЕХ, а под нея АЗ. Втората физиономия е на разрошен и намръщен човек , като над нея пише НЕУСПЕХИ, а под нея пише НИЕ!! Коментара е излишен!
-1
 
 
Човека е освидетелстван от ТЕЛК бе, оставете го на мира. В епикризата пише: "Поради болни коленца не може да изпълнява никаква друга длъжност, освен консултантска". Циркаджии .....
+1
 
 
Италиански треньор най-добре ще ги научи на ,, катеначо ,,!
+1
 
 
Бонев винаги е бил хитър и гъвкав човек и винаги знае,каква позиция да заема имайки в предвид мнението на феновете а то е: Узунов да се маха,пълна подкрепа за Велев и чисто ново ръководство в клуба,след като имаме вече и чисто нов собственик! Зума също не е цвете за мирисане,но винаги е бил и ще бъде черно-бяла икона,и колкото и кусури да има в характера си,поне сме сигурни на 100%,че е болен Локомотивец и винаги може да помогне в тежки моменти,докато Узунов е един интересчия и 5 пари не дава за Локомотив! Просто му пука за заплатата и това,че някъде го броят за жив и му дават власт,а и има много за крадене и далавера!
0
 
 
Бонбонев е 100% безочлив Авантаджия ! Велик футболист, но лицемерен паразит !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: