ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд скочи на БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 21.09.2012Коментари (39)6649
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пд изпрати писмо до Съдийската комисия на БФС, в което изразяват претенции към поредица от грешни решения на реферите в ущърб на Ботев в изминалите от началото на сезона мачове.

Plovdiv24.bg публикува писмото на "канарчетата" към БФС без редакторска намеса:

"Уважаеми г-н Джугански,

С настоящето писмо искаме да насочим Вашето внимание върху съдийството в мачовете на Ботев Пловдив от началото на първенството в "А" група.

На първо място, като ръководители на клуба, държим да се знае, че ние никога не сме коментирали публично решенията на реферите след края на дадена футболна среща и смятаме да продължим тази практика. Искаме мачовете на Ботев да се решават на терена с футболни средства, а арбитрите да вършат своята работа безпристрастно.

За съжаление, от началото на сезона, ние и многобройните привърженици на нашия клуб, ставаме свидетели на поредица от съдийски грешки в ущърб на Ботев. Досега мълчахме, защото се надявахме, че реферите бъркат неумишлено, но след гостуването ни във Варна вече сме убедени, че това се превръща в тенденция.

Според ръководството на Ботев грубите съдийски грешки в някои от мачовете повлияха на крайния резултат и при обективно съдийство точковият актив на нашият отбор можеше да бъде по-голям. След въпросните мачове, вероятно заради гузна съвест, реферите си позволиха да дават оценки на играта на Ботев. Макар те да бяха все положителни, се надяваме, че арбитрите ще престанат да коментират нашето представяне така, както ние не коментираме тяхното.

Вярваме, че като председател на Съдийската комисия Вие ще направите необходимото мачовете на Ботев да се ръководят обективно. Искаме нашият отбор да се надиграва с противниците си с футболни средства, а съдиите да отсъждат според правилата, без да пречат на двата отбора.

Надяваме се това да се случи! В противен случай ние няма да останем безучастни и ще вземем необходимите мерки никой да не се подиграва с нашия труд и всеотдайността на привържениците на Ботев.

За да се убедите в твърденията за некоректно съдийство, подкрепяме думите с видеоматериал.

с уважение: 

Юли Попов, председател на Съвета на директорите на ПФК Ботев Пловдив АД"
Още по темата: общо новини по темата: 143
20.05.2013
16.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Браво за интелигентния начин на протест срещу съдийството. То във София и Варна безобразията не спряха,ако обаче не разбират перушан и сие от културер и интелигентен протест мога да им кажа,че има друг начин ,,Катуница".Хайде да видим кой най много се дърпа да не се предават мачове по телевизията, говедата и онова помазано шкембе Венци.
+7
 
 
Оценките на съдиите не се влияят от решенията им в спорни ситуации - дузпи, фалове. Съдиите имат свобода да преценят ситуацията. За това най-фрапиращият признак, че съдията желаеше да подкрепи Черно море във Варна е фактът, че след извършено грубо нарушение съдията беше извадил жълт картон за защитника - чужденец на Черно море, но след като съобрази, че той му е втори, го прибра.
+15
 
 
Това очевидно е жълт картон за Перукан и ко-оттук нататък много трябва да внимават-защото г-н Василев много не приказва-той действа
+20
 
 
Мангали, тихо, бъдете по-ниски от тревата! Малцинство сте, и сте на изчезване! Как да обясниш на ниско образован, вмирисан, кюстендилски пе*ал, че не съществува измисленото му жепейско отборче, създадено от кондукторки и стрелочници, създадено от сливенски и ямболски мангали, командировани в Пловдив по ЖП линия.....ах колко сте жалки долни отрепкиииии.....отрепки сте се родили, такива ще умрете!!!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-23
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Много точно казано. Поздравления за Юли Попов и цялото ръководство. Аз имам една молба към фенове на Локо, или неутрални други, присъствали на стадиона, да коментират съдийството в мачовете срещу Славия и Черноморец. Съдии бяха двама от най-изявените, и то извън столични. Свириха ли 50 на 50 според вас? За мача в София съдията даде следното обяснение за неотсъдената дузпа. Не отсъдих дузпа, тъй като футболистът игра за съприкосновение с противник, а не за да развие своята атака. Считам това за разширително тълкувание на правилника. Съдията би трябвало да прецени, дали е извършено нарушение, независимо, дали то не е предизвикано умишлено.
-30
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
И ние колко ревахме миналата година ама х.й бате. Никой не те бръсне. Сега ще кажете "АМА НИЕ СМЕ БОТЕВ" типично по жълтурски, но тях не ги е.е . Мъчат си пловдивските отбори и тва си е. Сигурно и за дербито са седяли и са си казали. "Дай майните да ги сложим в сряда та да видим как ще реват,пък после ще им оправим датата".
+26
 
 
Много правилно казано: "В противен случай ние няма да останем безучастни и ще вземем необходимите мерки никой да не се подиграва с нашия труд и всеотдайността на привържениците на Ботев. " !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Махнаха емблемата на ПФК Ботев от "Колежа"
Големи премии в Ботев при спечелване на купата
Керкез срещу Дерменджиев: Кой има повече спечелени купи в кариерата си?
Тодор Неделев може да влезе в историята
Важна информация за феновете на Ботев, които ще посетят финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: