ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд допусна изненадваща загуба от аутсайдера Ботев (Враца)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:49 / 22.09.2012Коментари (85)14266
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив Пд загуби изненадващо гостуването си на аутсайдера Ботев (Враца) с 0:1 в мач от 6-ия кръг на "А" група. Единственото попадение в срещата реализира Амендола през първата част.

Като цяло Локо Пд записа едни от най-слабите си мачове от началото на сезона. Възпитаниците на Емил Велев днес не съумяха да организира смислени атаки към вратата на Иванов.

В първите минути играта бе скучна и головите положения липсваха. В 30-ата минута обаче Романов центрира в наказателното поле, където Амендола изпревари Стефано Кунчев и се разписа за 1:0.

Домакините продължиха да са по-активни и през втората част, а "черно-белите" разочароваха тотално и логично допуснаха първа загуба.

Срещата във Враца бе повторен дебют за Антони Здравков, който с тази победа успя да отлепи домакините от дъното на класирането. С тази победа Ботев вече е 14-и с 4 точки. Пловдивчани пък са на 10-о място със 7 точки.

Още по темата: общо новини по темата: 9
24.09.2012
22.09.2012
22.09.2012
21.09.2012
21.09.2012
21.09.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Какво повече искате от разбит отбор? Все пак да не забравяме, че вие"истинските фенове" го разбихте... Играчите от миналогодишното Локо са най-добри но в... Левски и ЦСКА...
+3
 
 
Сега момчетата трябва да се стегнат, мобилизират и реабилитират срещу Лудогорец!
0
 
 
Горе главите момчета, това е Локомотив Пловдив - най-великото нещо на този свят...Момента е много труден, и ние трябва да сме плътно до отбора и да го подкрепяме. В момента в клуба върви мониторинг, вече 2 месеца и това не може да свърши, защото всеки ден излизат нови и нови задължение... Вместо по-големи заплати, парите отиват за оправяне на милиони борчове и затова трябва да стиснем още малко зъби, да видим кога ще се дръпне чертата и ще знаем точно колко клуба ни е назад и тогава Марешки ще може да си прецени нещата занапред...това е една от причините да се взимат такива евтини играчи, засега.Затова, аз не съм учуден от загубата, както донякъде ни покри късмета в хиксовете, така вчера не ни покри и загубихме. Грешките бяха много. Бяхме притеснени в началото от пресата на Враца, и точно като взехме нещата в свои ръце те ни вкараха гол с глава. След това стана много трудно да обръщаме мача...
на 23.09.2012 г.
+1
 
 
Аман от разбирачи. Всеки отбор има подобни мачове, в който нищо не върви. Гледаме позитивно напред и това е, само ЛОКОоооо
+8
 
 
Г-Н Марешки, нали щяхте да спирате черното тото, а то вчера се вихреше във Враца с пълна сила? ДОКОГА,ДОКОГА Локомотив ще участва в продадени мачове, нали КОКО вече го няма, а миризмата остава. Няма да има никой по мачовете докато е така. А на тези играчи в отбора, които участват в подобни мръсотии дупе да им е яко-само да се разбере кои са.......И въпреки всичката помия САМО ЛОКО ПД, защото той явно е само в сърцата на феновете.
+7
 
 
Незнам защо си мислите че сме купили мача като пари НЯМА колкото до старта ни беше заради ши*аните жабарчета дето ни сваляха звезди Тоя Мирчев при вас ли е бре тоя някога може да е бил звезда ама сега..... Махайте тоя Кокал и онова фармацевтче че си е е*ало мамата Евала на отбора ви и успех срещу резаците и дербито с адашите:)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Гледаме позитивно напред и това е... Мача си смърди отвсякъде. Знам само, че нито Марешки нито Узунов са имали нещо общо !!! В момента в Локомотив се прави здрав одит и Узунов неможе да рискува с нареден мач. Поскоро футболистите и тренера са си направили далаверата.
-3
 
 
Пловдивчани, подигравката с нас продължава по най-безочлив начин! Марешки, има ли пилот в самолета?! Докога ще е позорният хаос на Лаута !? Мишоците какво ще ми отговорите? "Папагал" ли съм, че искам да спре срамът за нас !? Това футбол ли беше или баджанашка говежда сбирка между Кокала и Тони Здравков!? Великанът с магиите Велев колко още мача ще ни пласира по коковски?! За какво са ни добри играчи като "гоним" своите, за да стават голмайстори в Уефски! За какво са ни нападатели, които не пускаме в игра, за да "пазим" резултат в полза на Враца?! Дюлгеров и Курдов ще играят ли в официален мач!? Велев, изчезни тото-паразит ! Срам, срам, срам !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: