ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев: Не заслужавахме дори равенство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:35 / 22.09.2012Коментари (18)4702
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев бе доста критичен към своите футболисти след първото поражение на тима от началото на сезона. "Смърфовете" паднаха с 0:1 от Ботев във Враца.

"Стана доста слаб мач особено за нашия отбор. Нямаше го блясъка в очите на футболистите, който виждах в предишните кръгове. Играхме без агресия и без характер и според мен дори не заслужавахме да изравним. Не бих казал, че сме подценили отбора на Ботев Враца. Нашият отбор, също като техния е нов и тепърва се обиграва", бе краткият коментар на Велев след мача.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 9
24.09.2012
22.09.2012
22.09.2012
21.09.2012
21.09.2012
21.09.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
ех, Кокал!! Къде можеше да сме сега ако разните писачи на декларации и плакати, не бяха разбили Локомотив?!
-4
 
 
Тези, които ПОДКРЕПЯТЕ говедото с плакати НЕ се крийте, а отговорете ! Колко мозък мърда в главите ви?! Подигравката с нас продължава по най-безочлив начин! Марешки, има ли пилот в самолета?! Докога ще е позорният хаос на Лаута !? Мишоците какво ще ми отговорите? "Папагал" ли съм, че искам да спре срамът за нас !? Това футбол ли беше или баджанашка говежда сбирка между Кокала и Тони Здравков!? Великанът с магиите Велев колко още мача ще ни пласира по коковски?! За какво са ни добри играчи като "гоним" своите, за да стават голмайстори в Уефски! За какво са ни нападатели, които не пускаме в игра, за да "пазим" резултат в полза на Враца?! Дюлгеров и Курдов ще играят ли в официален мач!? Велев, изчезни тото-паразит ! Срам, срам, срам !
-1
 
 
Момчета, треньорът сам не може да продаде мача, ако няма ядро от футболисти които са в далаверата. Бил съм проф. спортист и знам как стават тези работи. Треньорът ги организира, а футболистите изпълняват сценария дори понякога и без знанието на траньора ! Капише !
-3
 
 
Как ще я караме, без Коко по Коковски ?
-3
 
 
Пак казвам - може да не е Велев Не забравяйте че преди 3 дни кмета на Враца - от ГЕРБ изгони италианците и пое отбора и защо мутрата ББ след като нареди на аптекаря да поеме Локомотив само за 5 минути защо да не е имало нови 5 минути Във Враца също има глосоподаватели !!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
Резил!Сори Джеймс,нямаш вече моята подкрепа.Върви си!Не можеш да отговориш на много въпроси за този мач!Мирише!
+2
 
 
Емо само да ти припомня мачовете ти от треньорството ти в Славия Славия Калиакра 0 1 и Калиакра Славия 0 1 Славия Миньор 1 2 и Миньор Славиа 1 2 Пирин Славия 0 2 и Славия Пирин 2 2 Славия Берое 1 2 Славия Черно море 0 1 Славия Сливен 0 0 Славия Черноморец 0 1 и Славия Локо сф 01 с който Локо сф влизат в Лига Европал Много ли е това за черно тото само за един сезон 2010г или малко -----Намери си Коко Динев и ДИМ ДА ТЕ НЯМА !!!! Ако пък Марешки ти е наредил длъжен си да кажеш ! Имаш два избора !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: