ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Том 1 от историята на Локомотив – От тук започва любовта е вече факт!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:20 / 28.09.2012Коментари (92)5675
© lokomotivpd.com
От днес започва предварителната продажба на том първи от поредицата книги посветени на историята на сегашния Локомотив Пловдив. Срещу сумата от 19 лв. и 26 ст. ще получите ваучер за копие от книгата. След премиерата, която ще се състои на 28 октомври 2012г. ще може да замените ваучера за същинската книга.

Може да закупите книгата предварително от Официалния Интернет магазин на Локомотив Пловдив, както и от фен-магазина пред трибуна Бесика! Побързайте, тиража е ограничен!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Тези от Лаута не спират с цирковете и комплексарщината си. Щели да издават томове за историята на Локото.Че ,историята им се побира в тетрадка от 40 листа за 2-ри клас. Пишете ,пишете палщчовци!! Съдбата им ще е като томовете на бай Тошо.Вие вместо да си седнете на задниците и да го давате по скромно,тръгнахте томове да издавате!!! Вече нчма да се учудя ако се изкарате нчкакви наследници на маите или ацтеките!!! Боже,Боже, пази сляпо да прогледа!!
+4
 
 
Уж най-чаканата книга в Пловдив, пък тиража - ограничен. А ся де...?! Ма така е, когато основния контингент няма завършен 8-ми клас и не може да чете...
-3
 
 
Феновете на Ботев правят доста добра реклама на книгата, без да се осъзнават даже. Сериозно подклаждат зародилата се истерия около нея.
-2
 
 
Жълти еничери, напълно разбирам активността ви в тази тема! Знайте само,че тази книга ще направи невиждана революция досега у нас и отзвука от нея ще е несравним с останалите фенски измишльотини издавани от разни комплексари,например като вашата от преди месеци! Това е само началото! Тази книга ще има огромни продажби и ще отвори очите на всички футболни фенове у нас за ИСТИНАТА! В тази книга не се говори само за Локомотив а за почти всички ФК по онова време! Вие жълти селяндури сте достойни само и единствено за съжаление! Хайде в обора да ринете на кравите,а за добро утро ви поздравявам с песента на "Черно фередже" за Крали-Марко и Караибрахим.....!!!
+4
 
 
Най-много автоголове от един състезател в една среща в "А" група: 2 автогола - Коста Босаков (Локо (Пд.)) в мача Марек - Локомотив (Пловдив) 7-1 през сезон 1979/1980
+1
 
 
Е, щом жълтите са толкова активни в тая тема, значи книгата е добра.
+2
 
 
Пуснете ДЕКЛАРАЦИЯ срещу жълтите че не ви признават историята.Това поне го можете.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
БРАВО..... ЗА ТАЗИ КНИГА Е ПОЛОЖЕНО МНОГО ТРУД И ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ Е ПОДПЛАТЕНА С МНОГО АРГУМЕНТИ И РЕАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ.....ДОРИ БИХ ДОБАВИЛ ЧЕ ТАЗИ КНИГА МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ И ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: