ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
С гол в края Ботев Пд излъга Пирин в Гоце Делчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:53 / 29.09.2012Коментари (118)24436
© Plovdiv24.bg
Ботев Пд победи с минималното 1:0 като гост Пирин ГД в мач от 7-ия кръг на "А" група. Единственото попадение за "канарчетата" реализира Бобан Грънчаров в последните минути на мача.

Двубоят в Гоце Делчев мина доста оспорвано. Още в началото на срещата "канарчетата" имаха чудесна възможност да поведат, но Станислав Костов изпусна да се разпиша останал сам срещу вратаря. В 33-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа, която бе доста оспорвана от пловдивчани за отсъждането й. Зад топката застана Румен Лапантов, който я пропусна.

През първите 20 минути на втората част играта бе равностойна и без сериозни опасности пред двете врати. След 70-ата минута обаче "канарчетата" взеха инициативата в мача и създадоха добри положения за гол. Първо удар на Бобан Грънчаров с глава бе избит от голлинията в 72-ата минута, а малко по-късно пък Иван Цветков уцели напречната греда на Пирин.

В 80-ата минута резервата Драги Коцев пропусна отличен шанс за домакините. Преотстъпеният от Локо Пд нападател се озова очи в очи със стража на гостите Шетхус, но не успя да вкара.

Така се стигна до 90-ата минута, когато Мариян Огнянов изсипа една топка в пеналта на Пирин, бранител на домакините отклони коженото кълбо с глава, с което излъга вратаря Абдиков, а от това се възползва македонският защитник на Ботев Пд Бобан Грънчаров, който донесе трите точки на своя отбор.

Още по темата: общо новини по темата: 17
03.10.2012
02.10.2012
01.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Момчета в момента в първенството има само един истински фаворит . Ние се нареждаме след него , но заедно със Левски, Литекс, Славия и ЦСКА.Левскарите и Славия имат малко по- добри шансове поради съдийското подпиране . Давайте го по-спокойно в очакванията.Да не забравяме все пак от къде тръгнахме преди 3 години.Не бива да го раздаваме отчаяни оптимисти, защото отбор , какъвто искаме ние наистина не се изгражда за месеци . За тази година най-важното е да сме наясно с целите , приоритетите и средствата . Това , което аз искам е боеспособен отбор играещ настървено не само като домакин, а и като гост, но това означава вече класа и самочувствие, а то се натрупват постепенно.Още сме далече от това , но все пак си мисля , че добрите времена за нас предстоят.
+6
 
 
спад в играта има но винаги има спадове и върхове във всяко едно нещо!нека оставим спортнотехническия щаб и трениор да си вършат работата на спокоиствие.мисля че резултатите няма да закаснеят.само малко повече ротациики в отбора,за да не се мисли някои за твърд титуляр.трябват ни наи-много 2-3 футболисти качествени и наи вече КЛАСЕН нападател които не се съмнявам ще привлечем зимата!успех на отбора и футболистите!!!САМО БОТЕВ И НАПРЕД КАНАРИ!!!
+15
 
 
Пичове, стига сте търсили под вола теле- миналата седмица уговорен мач, сега търкания между футболистите! Който ходи по мачове вижда, че това не е верно, но има тук , в темита драскачи, които плюят наред и бълват небивалици- както ви казах опитва се някой да скрои кюляф на Феро. Не бива да им се вързваме на игричките! Защо не кажете, как целия отбор скочи на съдията при дузпата, как пяха момчетата след мача заедно с нас- това не е ли задружност, това не е ли отбор? Знаем, че има трудности и отбора не е във форма, но сега поне имаме футболисти и треньор- да ги оставим да си вършат работата спокойно. Лично на мен Виера ми се стори скован в този мач- май му бяха дърпали ушите, но скован бразилец- за какво ни е? Липсваха неговите остри пробиви, пък макар и изглеждащи игоистични отстрани.
+13
 
 
Мисля,че най накрая ние феновете трябва да се заемем със реферите когато някой ченодрешко-тъпак си получи това което трябва ще се научат как се свири срещу улевски чиста дузпа срещу Ч.Море също балтий срешу марулите при 1:2 дузпа ама няма за тоя помия Ристосков не ми се пише изобщо или требва и на тъпото БФС трябва да им покажем каквото трябва.
+7
 
 
Напълно съм съгласен със колегите който писаха,че има нещо между играчите и Вандер.Откакто писаха за това по медийте,че се прави цяла седмица на контузен а за мачовете е готов от тогава нещо играта куца,мисля,че като златна резерва си беше по добре.
+8
 
 
Ако бях на местото на тъпите мангали от гомнута-джамия след такъв резил щях да си мълча и да не се показвам ама то циганията и магарията трябва да се покаже сега не детектор ами по един кол във г*за трябва да си набият всичките заедно със зум-локум.
+14
 
 
Очакванията за този отбор бяха огромни,затова и има разочерования.Мястото ни е някъде около това на което се намираме.
+25
 
 
Момчета и момичета, не се заблуждавайте, вчера бях на мача. Безобразно слаба игра, на терена 3-ма човека знаят какво е да носиш жълто-черния екип. С тази игра...толкова. И стига с коментарите "градим нов отбор", глупости. Ай канариииии!!!
+13
 
 
След вчерашния мач на Левски поне се успокоих,че взех да вярвам на глупостите за връщане на точки на отборите с които Левски играе и щях на тръни да очаквам мача с Лпко Сф.Вчера в 90 минута изпитах двойна радост един мит бе разбит от футболистите в София и ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ спечели!!!!!
+18
 
 
Феро е добър треньор, но ни трябват поне 5-6 нови класни футболисти. Иначе от 3 мача спадът в играта ни е очевиден. За пръв път гледах мач с този отбор с 1 голово положение. Дано това да ни е дъното и оттук нататък да подобряваме играта си ! Напред мой Ботев !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: