ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд допусна тежка загуба в Пловдив от Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 29.09.2012Коментари (136)21523
Локомотив Пд загуби с катастрофалното 2:5 от шампионът на България - Лудогорец в мач от 7-ия кръг от "А" група. Попаденията на стадион "Локомотив" за гостите реализираха  Марселиньо (36), Гела (42), Гъргоров (65, 68) и Бургзорг (90). За домакините точни бяха Кирил Котев (58) и Рангел Абушев (80).

Двата тима започнаха доста нервно срещата. Съдията Ивайло Стоянов изпусна двубоя и на терена доста често прехвърчаха искри. Гостите от Разград поглеждаха по-често към вратата на противника и логично откриха, след едно чудесно заучено положение от пряк свободен удар завършено с гол на Марселиньо в 36-ата минута. Преди това нападателяt на Локо Пд Атанас Курдов пропусна да открие резултата пропускайки от чиста позиция. Бившият стрелец на Ботев Пд вместо да търси ъгъла се опита да прехвърля Чворович, но вратаря го усети и с лекота спаси.

След гола на Лудогорец домакините отговориха на удара чрез Кирил Котев, който след неразчетено излизане на Иван Чворович не успя да прати кълбото в опразнената врата. Три минута преди края на първата част гостите вкараха нов гол във вратата на Локо Пд. Капитанът Емил Гъргоров изведе Гела, който нямаше проблем да прекара топката между краката на Кунчев за 0:2.

През втората част "смърфовете" започнаха по-активно през първите минути и логично намалиха резултата. След едно меле в наказателното поле на Лудогорец Кирил Котев се оказа най-съобразителен и намали в 58-ата минута.

В опит на търсене на нов гол от страна на Локомотив Пд, гостите се възползваха на контраатака и в рамките на 3 минути убиха интригата в срещата с нови две попадение на Гъргоров. Десет минути преди края Рангел Абушев намали на 2:4 разписвайки се от корнер. В продължението на мача след една чудесна контра Лудогорец вкара пети гол във вратата на Локо Пд. Минев пусна към Генчев, който намери Бургзорг, а той на празна врата мкара за крайното 2:5.

Локомотив Пд - Лудогорец 2:5
0:1 Марселиньо 36'
0:2 Гуела 40'
1:2 Котев 48'
1:3 Гъргоров 65'
1:4 Гъргоров 68'
2:4 Абушев 80'
2:5 Бургзорг, 90'

Локомотив Пд: Кунчев, Марков, В.Георгиев (46' Абушев) , Котев, Ковачев, Фераресо (67' Стефанов) , Златински (к), Д.Георгиев, Атанасов, Дюлгеров (46' Маламов) , Курдов

Лудогорец: Чворович, Минев, Барт, Гулдан, Кайсара, Дяков, Генчев, Стоянов (76' Безяк) , Марселиньо, Гела (59' Бакалов), Гъргоров (82' Бургзорг)

Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
с този отбор толкова. дано се намери по-скоро собственик, който да милее за отбора. срамота е на такъв мач да има полупразни трибуни. Уж щеше да се върне публиката като се махне Коко... Нали така Джесика?
-2
 
 
Един феноменален черно-бял играч... Даксон Да Силва http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GgOb-0wNaTg
0
 
 
Наистина е много глупаво да се търси вината в Бонев, Узунов или пък Велев. Човек трябва да е много далеч от футбола, за да говори такива неща.Всички тези хули идват от малоумниците от Бесика, които виждаха и виждат всичко по различен начин.Заради тях се махна Коко Динев. Заради тях всичките ни класни футболисти ни напуснаха и дойдоха една дузина абсолютни баберици. И сега, вместо да си видят грешките и вредите които нанесоха на клуба ни, те не престават с простотиите си. Сега след Коко, на дневен ред са Бонбонев и Узун Паша!!! Кой ще е следващият? Магарешки ли?
+7
 
 
Да посрещнем,другари,новата петилетка достоино!!!
+9
 
 
Буферляци, за какви засади говорите бе? За кой мач? Тъкмо гледах репортаж от мача. Пак питам - вие бяхте ли на тоя мач или си лаете по принцип. Сега като ви чета коментарите надолу ми ставате доста смешни - били ги със съдийска аванта, 2 явни 5-метрови засади... Смях!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Браво на момчетата,нищо че загубихме,играха с хъс и желание.Първото полувреме го проспахме,но второто с включването на Малама и Абушев играта се раздвижи
+8
 
 
Родителите на Веско по партийна линия го прачат да учи в Москва.Там се запознава със жена си Светлан Александровна родителите на която имат връзки с КГБ.Не случайно тя е управител в 58 от фирмите му.От Русия тръгва и бизнеса му с лекарства.Някой въобразявал ли си че отбора ще скочи на фармацевтичният бос чийто тим отново е главен кандидат за шампионската титла.Впрочем детектора още ли е на Лаута.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: