ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов: Образованието масово не е на ниво
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 01.10.2012Коментари (38)7516
© Plovdiv24.bg
Масово образованието не е на нивото, на което ни се иска. Преподавателите трябва да мислят повече по този въпрос. Всички, които завършват и идват или в държавата, или в частните компании - пропуските в образованието стават пропуски в работата и в реализирането на проекти.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който участва в церемонията по откриването на академичната година на Софийския университет "Свети Климент Охридски".

Половин Европа се тресе в рецесия, другата половина очаква да влезе в рецесия, каза Борисов. Той пожела на студентите много здраве и късмет и да учат много.

Той се обърна към студентите: "Сега, когато вие идвате на училище, виждате градинките, цветята, булевардите и отвсякъде можете да дойдете с метро. Ние сме, за да приведем това в изпълнение".

Не може в XXI век ние да спорим - трябва ли да има магистрали, или не. В другите европейски държави хората казват вече - стига магистрали, ще строим жп линии, защото е по-екологично. Ако е било лесно да се построят тези седем магистрали, за които говорим, до сега да са ги построили предните управляващи. Те са коствали усилия на много хора - не само строители, а и тези, които са ги проектирали; тези, които осигуряват финансиране, каза Борисов.

Източник: в. Стандарт



Още по темата: общо новини по темата: 47
01.10.2012 »
01.10.2012 »
01.10.2012 »
01.10.2012 »
30.09.2012 »
30.09.2012 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
УЧЕБНАТА ПРОГРАМА В НАЧАЛНИЯ КУРС Е ПРЕТОВАРЕНА И ОТ ТАМ СЕ ПОЛУЧАВА ВСИЧКО! КОГАТО БЯХМЕ УЧЕНИЦИ ДО ЧЕТВЪРТИ КЛАС СЕ НАБЛЯГАШЕ НА ГРАМАТИКА ,ПРАВОГОВОР И ПРАВОПИС, А ТАБЛИЦАТА ЗА УМНОЖЕНИЕ СЕ УЧЕШЕ В КРАЯ НА ТРЕТИ КЛАС. ДНЕС, ОЩЕ НЕ НАУЧИЛИ БУКВИТЕ, ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ ПОЧВАТ ДА УЧАТ РОДИНО- И ПРИРОДОЗНАНИЕ, КОЕТО ПЪК НИЕ УЧЕХМЕ В ТРЕТИ КЛАС... ОТ ТАЯ НЕДОМИСЛИЦА В ОБРАЗОВАНИЕТО ДЕЦАТА НЕ ПОЛУЧАВАТ СТАБИЛНА ОСНОВА ЗА ПО-НАТАТЪШНОТО ИМ ОБУЧЕНИЕ! ОТ ГОДИНИ ОТЧИТАТ НИСКОТО НИВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА ДА ПРОМЕНИ УЧЕБНИТЕ ПРОГРАМИ... А МОЖЕ БИ ЦЕЛТА Е ТАКАВА - НЕГРАМОТЕН НАРОД СЕ УПРАВЛЯВА ЛЕСНО...
0
 
 
Оправляващите немогат да ходят по училищата и дледат кой как приподава уроците,госпожицхките също да се размърдат малко не само кафенца и цигарки !!!
Aнонимен
на 02.10.2012 г.
0
 
 
каза най-необразования премиер, който България някога е имала
0
 
 
ами да се направи нещо правилата в училище да не ги мисля аз те са деца каквото им се налага това правят министрите малко да се разровят ще намерят иновативни стратегии за преподаване в училищата може да се наложат нови правила за държание в училище, както и забрана преподавателите да налагат мнение понеже децата това не го понасят добре особено ако преподавателя не прилича на човек. А то какво става понеже децата са малко и всяко училище иска да има повече деца поради демографски фактори понеже печели по 1200 лв от дете те оставят децата да правят каквото си искат само и само да останат в тяхното очилище директорите натискат учителите да си правят пас и така се нарушава крайно дисциплината и дори и тези които искат да учат им се налага да правят 10 пъти по големи усилия. Законите ги коват управлеващите не да ми правят изявления и да хвърлят отговорността върху тоз и онз па току виж се оправило и според мен много важното е да се забрани чалгата със закон посланията в тая музика обременяват страшно по простите людя провокира към развиване на склонност към проституция и ги прави крайно лекомислени и още по заблудени :) дано да бъркам ама така си мисля
Aнонимен
на 02.10.2012 г.
-1
 
 
Ний младити сми си многу грамотни и си читем секи ден по малку във фейса новени. Обачи вип брадъра не го испускаме с мойта кумпания, многу е як купона там. И други неща ме кефът, ма нещъ да въ отфарям сега. Айди чао и само ГЕРП, Бойко шъ ни опрай.
+1
 
 
Върнете Станишев на власт като много ревете и плюете,да видим той кво ще направи или кажете кво е направил за дарявата освен дългове"смотаняци сте" да живее Бате Бойко най великия !!!!!!
0
 
 
Само пешки на шахматната дъска на генералите от бившата ДС - нищо повече.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: