ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ферарио Спасов: Първенството ни е пародия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:56 / 02.10.2012Коментари (37)13645
© Plovdiv24.bg
Първенството ни е пародия, обяви треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов пред "Стандарт". Въпреки успеха с 1:0 срещу Пирин (ГД) "канарите" за втори път от началото на сезона се оплакаха в БФС от реферите.

"Това, че не се дават мачовете по телевизията, е идеално за реферите да правят каквото си искат. Не можете да си представите какво се случва", добави Феро. 

"Един път подадохме жалба и вместо ситуацията да се подобри, се влоши по три", разкри Феро.

"Ако гледате дисковете, които сме пратили на съдийската комисия, ще се хванeте за главите. Никога досега за 7 кръга не са рязали отбора ми по този начин. И въпреки това имаме 13 точки", продължи Спасов.

"Не може на мача в Гоце Делчев съдиите да са от Сандански, а дежурният делегат Чакъров от Благоевград. Как се определят нарядите? По регионален принцип ли? Ами защо тогава на следващото ни домакинство да не свирят рефери от Септември и Първомай", изригна треньорът.

"Не искам да оправдавам по никакъв начин играта ни, но на нашите мачове понятия като засада и дузпа не съществуват", завърши Спасов.

Още по темата: общо новини по темата: 17
03.10.2012
01.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Феродо, прав си, верно, пародия е ти да си треньор, а литекс да става шампион!? Ама като има отзад на теб един Гриша Ганчев и нещата се изясняват! Тука нямаш такава подкрепа! Еничарът Караибрахим хич не му е до футбол! Поел е ангажимент пред Бойко да не ви остави да фалирате и го изпълнява! Феродо, тука няма съдии да те подкрепят, майна! На никой хич не му пука за вашето класиране! Ще има малко допинг до изборите, след това - кой откъдето!
+4
 
 
Прав е човека.Мача ни с Ботев или е бил продаден или просто незнам.Това да не можеш да биеш Монтана,а да биеш Ботев насред Пловдив...По-добре да ни закриват ши*аното първенство.
на 02.10.2012 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Ама когато беше в Ловеч и при чорбата тия работи не ги виждаше.Когато се ползваш със сидийски комфорт е лесно,я дузпичка,я картонче,я 4-5 фаулчета.Сега да видиш как е и то във всеки мач на пловдивски отбор....
-4
 
 
И всички вие (треньори,футболисти и президенти) сте част от тази пародия,така че не знам изобщо как си позволяваш да ги говориш тези неща!!!
+4
 
 
Всеки клуб има право ,да пойска чуждестранни съдий като , клубът поема разходите по съдийте ! Вместо Феро да се реве ЦВ.Василев да си бръкне в джоба и или да си плаща за чужди съдий или пък отбора да почне да мачка с игра ,тогава страничните фактори ще влиаят на 10 мача ВЕДНЪЖ! Ако се създават и вкарват по 4-5 положения всеки мач съдийте ще са безсилни, обаче срещу равностойни или безийдеини отбори съдийте могат да решат развоя на мача много бързо !!!
+4
 
 
Феро Феро, нищо ново не казваш. Първенството ни си е тоталното порно, а ония танцуващия Сър Стенли Ройс, дето са му пуснали клипа по долу е непоклатим от стола. Поне Генов вече го няма, но файдата е почти никаква. Не ми е ясно как на капацитети с благозвучни прякори като Пастата, Сватбата и компания, им се поверява да свирят мачове от А група, и да си мислят, че ще го правят безпристрастно!!! Нашия не беше по стока.
+7
 
 
свирукат ли грешно моментална манипулация до като влязат в час и напуснат терена
Сера. Добре се чувствам. В кенефа се намирам.
на 02.10.2012 г.
+12
 
 
Ами и вие (ръководството) сте си виновни. Що не пускате репортажи да се виждат тия неща от повече хора???
+21
 
 
Такава е рeалноста г-н Феро,те даже от злоба дербито ни бяха сложили в делничен ден БФС-то ти за едни съдии се кахъриш,но и вие г-н Спасов трябва да си признаете че отбора ни нищо не играе напоследък,щом тия селяндури от Г.Делчев не можем да ги смачкаме с игра значи нещо и при нас не е както трябва,силните отбори трябва да мачкат независимо от страничните фактори,тогава ще почнат да ни уважават,само че ние с нищо не показваме че сме по силни дори и от Берое и Пирин,прави са колегите че в Ловеч като бяхте не сме чули нищо за съдии,ама тогава мачкахте наред,нали така???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: