ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локо Пд забравиха загубата от Лудогорец и се готвят здраво за Етър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:16 / 02.10.2012Коментари (37)4434
© Plovdiv24.bg
Футболистите на Локомотив Пд са забравили загубата от Лудогорец (2:5) и вече мислят за предстоящото гостуване на Етър във Велико Търново. Двубоят с "болярите" е тази събота на стадион "Ивайло". 

Вчера старши-треньорът на "черно-белите" Емил Велев изведе възпитаниците си на първа тренировка. Няма играчи от Локо Пд със здравословни проблеми, така че всички ще бъдат на разположение на Кокала за гостуването на Етър. 
Още по темата: общо новини по темата: 14
31.10.2017
30.10.2017
30.10.2017
08.10.2012
07.10.2012
06.10.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 02.10.2012 г.
0
 
 
Жълтите турци всичките в една колиба на интернйетъ как се набират. Караибрахима явно им плаща поне 200лв на месец за да пишат цял ден по форумите. Жалка кочина.
-1
 
 
Защо ни мразиш толкова много, Панджаби ? Много ли сме те клатили ? Докарали сме те до лудост Панджаби, изпадаш в дивашка истерия, гризеш си черните нокти, а грозното ти лице добива още по уродливо и изкривено изражение ...
-2
 
 
Ти Невестулка си най-голямото доказателство, че кръвосмешението не е на добро. Поне сме ти виждали снимката и лицевите малформации. Ама така е, вие ромите не подбирате и 12-13 годишни с братчеди, братя, сестри... Майка ти сигурно те е произвела теб със съдействието на собствения ти дядо.
на 02.10.2012 г.
-1
 
 
Жълтурите са доказателството за това, че братя и сестри не трябва да имат деца. Всичките с конкурс избирани безобразни имбацили. Екстрадацията предстои 11я кръг.
-3
 
 
Хахахаха ... Панджаби вие на умряло и сипе цигански проклятия от яд :))) Панджаби нали знаеш кой ви е приготвил Магарешки за заместник на Узуноглу ? Хич не си ти Панджаби :)) Един е Веско Магарешки и Узунуглу е неговият пророк :))
на 02.10.2012 г.
+1
 
 
Селяни, екстрадирайте се :) Жалка паплач. 11я кръг ще ви сложим края :)
-1
 
 
Ахахах, Панджаби реве в аЛах-портала от жълтите и си хапи кривите пръсти от яд :))) Панджаби, искаш на заплата в ЖСК-то, а ? :))
-2
 
 
Жълтата сган се е притеснила,че сме взели мерки да се одтървем от боклуците на Лаута и по-точно Узунов,и веднага започнаха жалките опити за кретенски спекулации!? Много са ми смешни тези уроди в жълто,като започнат да си измислят,какви ли не идиотии,като си мислят,че някой нормален човек ще им се хване???? Иначе по адрес на Узунов,тоя боклук един ден ще го изметем от Лаута,колкото и да е трудно,но той знае,че е обречен и колкото повече стои,толкова повече положението му се отежнява! Пък,кой щял да го замести и т-н,еничерите от ДПС ще ни "отворят очите":::))))
0
 
 
Ооо, Невестулка и ти се появи. Я кажи к*рво кокова, как едно време правеше като луд свирки на Бранко. Тогава не беше лошо, нали. Взимаше и ти някой лев и всичко си беше ОК. Доминация с десетилетия и ВЕКОВЕ...ХАХАХАХАХАХА. Шизофреник. Кога се пръкнахте от бдж-стрелочниците, кога минаха векове...:ДДД
на 02.10.2012 г.
+2
 
 
Жълтите проститутки как ги е страх, че ще изчистим боклуците при нас и ще черно-бялата хегимония в Пловдив ще продължи още десетилетия и векове :) Насрани са от страх - вижте ги, треперят и коментират повече нас от колкото жалкия им ТОТО отбор :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: