ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (21)
Собственикът на Локо Пд: И друг път съм купувал ненужни неща
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 05.10.2012Коментари (265)26197
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки призна, че е бил помолен да спаси "смърфовете" и лесно се е навил да замени Константин Динев на "Лаута". За варненския бос обаче "черно-белите" са "ненужно нещо", но той сподели, че и друг път си е купувал неща, от които няма нужда.

"Бях помолен да купя Локомотив, да спася клуба. И друг път съм купувал неща, от които нямам нужда", каза в ефира на btv аптекарският бос Веселин Марешки на въпрос защо е решил да влезе в българския футбол.

Варненският богаташ аргументира и решението си да подложи на изпитание лоялността на "черно-белите", след като подложи футболисти на детектора на лъжата.

"И преди съм пробвал уреда, за да видя дали ще се оправдаят съмненията ми. Взел съм професионален детектор. Мисля, че е много точен. Пробвал съм го веднъж, за лични цели. Исках да видя дали ще се оправдаят съмненията ми спрямо един човек. За мен е важно да разбера дали въобще някога даден футболист е участвал в уреждане на мачове. Веднъж замесен, той вече е покварен", коментира Марешки.

Още по темата: общо новини по темата: 14
31.10.2017
30.10.2017
30.10.2017
08.10.2012
07.10.2012
06.10.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Моля едно всички Локомотивци не влизайте в сайтове на Крумовския отбор те не ни интересуват.Пишете си за Локо пд и проблемите му.Що се отнася за папагалите те не са ни нужни тук.
-3
 
 
Ние минава от там съдето папагалите бяха.Да за мене е срамно думите на Марешки но някой да го е вързал за Локо пд.Дойде съвсем доброволно и ако това не му е бизнес и не милее за Локомотив прав му път.Ще се намери нормален спонсор за Локо пд но ще трябва да минем през доста препяствия.Не ,че не сме били и по зле .Влизахме и излизахме от б група но останахме отбора с всички рекорди в Б група.С една дума независимо къде е играл Локо пд ние винаги сме били с него.Ще бъдем винаги с ВАС.САМО ЛОКО ПД.
0
 
 
За някои не е ясно,но този беше една година в управителният съвет на Спартак Варна.Тоест позната му е материята,както ви е познато и състоянието на варненските соколи..Интересува се от спорт.Това че не стъпва на стадиона не е проблем.Проблем е че тези под него са блюдолизци и само се услушват за аванта.Трябва дългосрочен проект за отбора ви,а не временни явления.А на този под мен мога да му кажа че той един от тези които със злобата си към Ботев предизвиква съответната реакция.Форумен плъх,който би трябвало да пътува за старата столица.Аз тръгвам към Колежа.Не се надскачайте дребни анимационни хумористи и приемете реалността.Жалко за вас,но си заслужавате съдбата.Ние станахме селяни защото нашият ,,аптекар'' се подвизаваше със селски прякор,но вие сте за нас винаги цигани.Колкото и да си измисляте история,имена,девизи,скандирания,песни.То не бяха ювентинци,после станаха неаполитенци,любимци,машини,смърфове,Бесика,беси,и
стински майни и т.н,че дори посегнахте и на рожденната си дата.Копелета.Джуджета звездомани.Е затова навсякъде ви посрещат по един и същи начин.
+5
 
 
Значи Марешки им казва че са НЕНУЖНИЦИ , а те се сърдят и викат НУЖНИЦИ СМЕ ?
+3
 
 
Това,че на Марешки не му е бил нужен футболен клуб,не означава,че Локомотив Пловдив е ненужен! Тази интерпретация може да я направи само кретен,а като гледам тук в тази тема кретените надхвърлят 200 и те са все жълтури,което никак не ме учудва!Марешки не е казал НИЩО обидно а просто е казал,че и преди е купувал ненужни ЗА НЕГО неща,както в случая беше ПРИНУДЕН от ББ да направи!!! Не виждам,защо толкова се коментира някакво изречение,освен да се създава изкуствено напрежение!???? Всички нормални хора знаят,че Локомотив Пловдив,нито някой друг клуб може да бъде "ненужен" и това е простата истина! Просто такива заглавия само вредят и създават излишна омраза и напрежение! Никой не е обиждал Локомотив Пловдив! Чета обаче и се убеждавам за пореден път,колко простотия и злоба има в селските,жълти кратуни????! Никога обаче някой не може да определи количеството и,защото очевадно е безгранична!? Знам обаче,че Господ си знае работата и всичко един ден си идва на мястото!.....
+7
 
 
Ди джей Веско Ей, поздравява всички буферчета с песента на Братя Аргирови - НЕНУЖЕЕЕН.
+8
 
 
Момчета, момичета - привърженици на Локомотив Пловдив, това никой не си е позволявал да го казва за пловдивски отбор!!! Незнам как го приемате вие, но аз направо съм в потрес! Мисля, че не ви трябват такива хора! Но вие си знаете най-добре! Само Ботев!
+7
 
 
Събрал Цанко Цветанов отбора на Етър и заявил: Преди мача, всички да минат през нужника... А след това през ненужника!
+4
 
 
Черно-бели неграмотници научете българския и тогава пишете по форумите,ниерденталци такива.
+6
 
 
не разбрахтели че магарешки не го интерисува футбол.него го интерисува как да върти мангизите. той никога не се е интерисувал рт футбол нито го интерисува но пак повтарям недай боже да се окаже втори христолов тогава ще е срам и грях за Пловдив а ние не заслужаваме това. такива спонсори не ни трябват. той самият е дитектор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: