ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд затвърди третото място след бой над Локо Сф в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:51 / 06.10.2012Коментари (123)26592
Ботев Пд победи с 2:0 гостуващия Локомотив Сф в мач от 8-ия кръг на "А" група и по този начин си затвърди третото място в родното ни първенство. В герой за "канарчетата" се превърна Тодор Неделев, който реализира и двете попадения за домакините. 

Мачът на стадион "Христо Ботев" започна с натиск на домакините, които на няколко пъти застрашиха вратата през първата част на Галев, но така и не можаха да го преодолеят. Най-чистото положение за столичани до почивката се отвори пред капитанът Кристиян Добрев, който удари греда след центриране от корнер. 

Втората част започна идентично като през първата с натиск от страна на домакините, който и даде резултат в 52-ата минута, когато след чудесно изпълнен пряк свободен удар на Тодор Неделев Ботев Пд поведе в резултата. 

Четвърт час по-късно Неделев вкара втория си гол в мача. Младата надежда на българския футбол порази стража на гостите Галев с много красив и плътен удар от около 15 метра в левия ъгъл.

Така с тази победа тимът на Ботев Пд се откъсна с 2 точки преднина от четвъртия Литекс, който вчера загуби с 1:2 от Левски.

Ботев Пд - Локомотив Сф 2:0
1:0 Неделев 52'
2:0 Неделев 66'

Ботев Пд: Шеткус, Христов, Грънчаров, Енрике, Рахов, Иршак, Паласуелос, Неделев (70' Огнянов), К. Дяков (46' Вандер), Цветков, Костов (83' Атанасов);

Локомотив Сф: Галев, Върбанов, Бранеков, Велков, Добрев (к), М. Димитров, Велев (57' Илиев), Телкийски, Петров (68' Павлов), Пеев (82' Стоев), Христов;

Още по темата: общо новини по темата: 16
06.10.2012
06.10.2012
06.10.2012
05.10.2012
05.10.2012
05.10.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Честита победа, ботивсти! И честита радост на всички футболни фенове от красивата игра! Най-значимото за мен е, че влезнахме в ритъма от контролите ни в Австрия. Имаше настроение в играта на момчетата, бяха окрилени. В досегашните мачове, от първия кръг на сам, имаше една скованост, краката им тежаха. От там се получи бавната ни игра, без комбинации, без много идеи, с много индивидуални действия и единоборства. В паузата, ако успеем да доразвием тенденцията за бързия и комбинативен футбол, ще бъде много благоприятно, с оглед предстоящите ни трудни мачове с Литекс, ЦСКА, Локо и т.н. Влизането на Вандер като златна резерва е изключително силно оръжие. Той е с много силен спринт, който не може да го поддържа в продължение на 90 минути. А техниката му е известна на всички.
-5
 
 
Единственото футболно нещо в срещата,беше комбинацията за 2-рия гол!
+6
 
 
С тази игра така ще е....Напред и само Ботев!
+9
 
 
Според мен Даната трябва да бъде изнесен напред на мястото на Дяков, а на бека да се върне Станчев.Вижда се че при всяко включване на Данчо по крилото става голова ситуация.
+19
 
 
Браво на Тошко Неделев и на целия отбор за страхотната игра, но все пак според мен испанецът беше над всички /отне безброй топки, изнасяше топка ...изобщо беше навсякъде/. Ако Вандер играе по този начин, когато е резерва, значи трябва винаги да влиза, като такъв, точно той направи разликата с влизането си.
+41
 
 
Такова викане и пеене като вчера аз не помня... Особено когато двете трибуни се надвикваха и в един момент агитката изчезна,понеже целият стадион стана агитка,направо настръхнах!... ЦСКА и Лудогорец направо идея си нямат какво ги чака,като дойдат тук!
-37
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+33
 
 
Браво бе,вие ботевистите се оправихте и сега мачкате наред.Сега обаче Локомотив изпада в същото положение, в което вие бяхте преди 1 година ...
+37
 
 
Легендата за птицата Феникс, която изгаря и се възражда от пепелта още по-красива. Toва се случва с Ботев за 3 год. И пак ще бъдем на върха това е нашата съдба! САМО БОТЕВ! (имаме нужда от 1класен таран и никой в бг няма да може да ни спре)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: