ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коматевци на бунт заради казан за ракия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:39 / 10.10.2012Коментари (78)10875
© Plovdiv24.bg
Парцелът за новата база на Ботев "закача" ракиджийницата
Коматевци скочиха на бунт в защита на единствения казан за варене на ракия в района. Причината е, че мястото, на което се намира в момента ракиджийницата, е предвидено за изграждане на част от бъдещата футболна академия на Ботев.

От ранни зори повече от 300 човека окупираха ракиджийницата в кв. "Коматево". Те няма да позволят да се посегне на любимия им казан.

Коматевци сами са документирали обещанието на кмета Иван Тотев, дадено преди около м

(c) ПОТВ
есец, че казанът ще продължи да работи до края на годината.

Любителите на ракията са готови да стигнат и до крайности. Хората от квартала са направили и подписка в защита на казана. До момента в нея са се подписали 2500 души.

Източник: ПОТВ






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Проблема е решен. В случая Ботев Пд не е страна, спора е между общината и ракиджийницата. Въпреки всичко Ботев Пд ще направи нова ракиджийница за своя сметка в името на феновете си. Според мен много адекватна реакция от страна на ръководството. Натрупа се доста напрежение от фенове на Ботев и Коматево, но всичко е решено, а и се оказа, че там има доста ботевисти.
+2
 
 
Тези да внимават, да не направим някоя организация и ракиджийницата за една вечер да изчезне за винаги!
-4
 
 
Фирма ВиК направи така,че от моята чешма да потече ракия...
+6
 
 
Нека не се бъркат гражданите на Коматево с някакви ракиджии ,голяма част от които нямат нищо общо с Коматево. Да скачат и да се подписват колкото искат!Да правят блокади също!За това си има органи и да вземат мерки. Управляващите трябва да действат бързо и да не се ръководят от това ,че ще загубят някой друг глас на изборите.Казана е незаконен!При това на общинска земя! За да е така някой и от сегашните , и от предишните и от по предишните си е получавал парсата.Вината е на Общината и сега да си реши проблема .Трябваше отдавна да е съборила казана и да предаде терена за комплекса на Ботев изчистен от всякакви проблеми при подписване на концесионния договор.От една година казанджията селски тарикат и далавераджия,който се прави на ощипана мома, знае че казана няма място там при изграждане на комплекса.На какво/на кого е разчитал?! Защо пловд.журналистка в новините снощи(10.10)по Би Ти Ви не попита казанджията - законен ли е казана,чия е собствеността на земята,плаща ли данъци,издава ли фискален бон, защо досега не го е изместил? Предлагано ли му е друго място и ако е така защо е отказал? Какви "претенции" е имал? Защо казанджията не казва истината? Преди два месеца от Ботев, като заинтересовани са му предлагали да се измести казана на друго място.Нахалника е искал да му го построят!! И това е било готово да се направи, но… НАХАЛНИКА е поискал да се оправи и пътя до новото място на казана,тъй като не бил добър и черен!!!Що не си го навре отзад!! Сега властта трябва да подходи смело и отговорно и да изпълни ангажиментите си към концесионера. Саркози и наследника му във Франция показаха как се постъпва с мангалите.Това е пътят и с решаване "проблема"на казана.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Сега граждани на село Коматево е момента да докажете на къде сте тръгнали? Дали искате да сте достойни граждани на един модерен град в лицето на Пловдив или искате да си останете пияни селяндури дошли от полите на Родопите и с хилядолетни предрасъдъци? Дали искате да имате модерна инфраструктора или искате да премитате кози барабонки и с цървулите да газите в калта близо до модерния град? Очакваме вашия отговор скъпи селяндури или граждани!
на 11.10.2012 г.
+3
 
 
а толкова ли е трудно да се премести "свещения казан с господната течност на алкохолика и бездомния" ? Около Коматево има много земя, а в Коматево има много безделници без капка акъл! да си изберат друго място за казана в тяхна частна земя! аз ако бях кмет щях да конфискувам казана и да наложа глоба на всеки които е "ползвал" общинската ми земя за лични капиталови нужди! тоест не глоба, ами някаква такса. аз ще си я измисля и никои от Коматево няма да се усети, че си измислям закони :D ама сериозно сега! толкова трудно ли се мести ЕДИН КАЗАН за ракия?!
-3
 
 
2500 души си викат, ние точно ги изгонихме тея некадърници от село, никакво връщане.
+2
 
 
Идваме ще е..м.Бял ден няма да видите там алкаши мръсни.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.10.2012 г.
+1
 
 
не 2500 души,а 2500 тъпи буфера са се подписали
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: