ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонзо напусна Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:11 / 11.10.2012Коментари (299)34882
© Plovdiv24.bg
Новият наставник Георги Иванов - Гонзо напусна отбора на Локомотив, по-малко от 24 часа след като бе назначен, научи Plovdiv24.bg.

Все още никой от отговорните фактори не потвърждава информацията.

Единственото което се знае е, че Иванов е водил сутрешната тренировка, след което е напуснал "Лаута" ядосан. Слуховете упорито твърдят, че става въпрос за разминаване във финансовите условия.

Все още не е ясно дали става въпрос за окончателна раздяла или Иванов си е тръгнал докато изглади разминаванията си с ръководството и собственика на Локо.

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
20.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Тъжно ли?Тъжно ще им стане 11-ия кръг.Тези палячовци 12г. си гъделичкаха егото на наш гръб.Сега дойде време да се върнат в реалността и да осъзнаят кой,кой е в нашия град.Господ им връща всичко.Никаква милост и съчувствие към тези,които от злоба и омраза към нас,превърнаха митьо селския в своя икона.
+1
 
 
Тъжно.Без никаква ирония,кураж и си поддържайте отбора.
+3
 
 
Гонзо е мъжкар,амбиционно и честно момче.Бързо обаче е усетил ,че в компанията на старите муцуни и хиени около него - Узуна и Зума няма шанс да работи спокойно.И двамата ще се стремят да му бъдат ментори и... да му подливат вода.А като прибавим и материала с който разполага за работа му е станало ясно,че мястото му не е в Локото.Та нали Узуна се изцепи,че в Локо на този етап могат да дойдат само извънземни!! А такива в последно време дойдоха доста вкл.новия собственик. Гонзо е земен човек и няма опит с извънземни.При тези перманентни циркове в клуба,решението му е правилно и логично.
+5
 
 
Хаосът на Лаута е заради щатните легенди... Паразитите нямат махане дори като няма вече как да крадат ! А Гонзо няма как да постъпи, ако иска власт - ще трябва да я извоюва, но едва ли ! Бонбонев грухти за вафли и ръси глупости неуморно ! Грозлеков блика помия, за да угоди на Коцето Славов, който се разхожда в костюм вече ! Къде са парите от фен магазина, Славов !? Крадливи мишоци ! Дано Марешки събере мозък, за да ги измете !
+7
 
 
Както и да се развие по-нататък тази история, ясно е, че вмирисаната глава на Марешки не е за града край Марица. Самият факт, че въобще си е помислил, че от Гонзо може да излезе нещо, говори за фармацевтично малоумие. Изненадваща беше постъпката на Зума и Узуна, на които е пределно ясна ситуацията - Кокала спечели на магия точки, които друг треньор с този състав не би спечелил и в Б-група, а Гонзо с готови за шампиони отбори се срина. Посрещнаха нискочелото говядо, като Клеопатра в Рим, което пък, меко казано, представя пълната обърканост сред локомотивци. На всичко отгоре Гонзо се разлигави на тема връщане в родния отбор. След което се врътна. Кой знае - утре може да се окаже, че е мъжкар, който тръгва на бой с хидрите на Лаута. Както и да е - от него треньор никога не може да стане. Мускулатурата добра, интелектецът... Впрочем - как да се говори за интелект в конкретния случай?! А изводите се натрапват - Б-група! Все пак, засега поне, няма да е по-надолу.
на 12.10.2012 г.
+3
 
 
Докато буклуците Зулума и Узуна са в Локуту , ботевистите може да са спокойни - от тоя клуб нищо не става. "Б" група не им мърда , възможно още този сезон , тъй като отпадат 4 отбора... Само БОТЕВ !!!
+1
 
 
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви със сълзи в очите, че е изгледал със захлас първата тактическа тренировка на Георги Иванов - Гонзо.Той просто живее в София засега. Тренировката, която Гонзо направи много силно впечатление на всички. Аз като специалист гледах със захлас тактическото занимание. коментира Бонев.Който познава Гонзо знае, че той е много богат човек. Аз когато разговарях първо с него, той ми каза, че иска да се върне в отбора, от който е произлязъл и не се интересува от финансовите условия. Не може да има финансови неразбирателства между Локомотив и Гонзо", добави почетният президент на Локомотив. Марешки остана с отлични впечатление от него. Той също така изрази мнение, че Георги Иванов е мъжкар и много интелигентно момче. Той смята, че Гонзо е човекът, който може да ни изведе в този тежък момент.""Георги Иванов иска неща в отбора да бъдат такива, че да мобилизира момчетата и да има изисквания, а също така момчетата да го гледат в очите и да му вярват", каза още Христо Бонев. До там ли я докарахте " Великия Зума" да се моли на този неудачник. Вие не сте за съжаление, вие сте направо за оплакване.
Цъкам минуси на буферите :)
на 12.10.2012 г.
+9
 
 
Защо ситуацията в наш'то локо е като нередовен м..з.с?Защото от "неподвластни никому" станаха "наведени свекиму"!
+2
 
 
Има и друго нещо Гонзо няма тапия " ПРО" за да бъде старши треньор. Иначе се е метнал на дядо си Знаете кой е и какъв е.
+13
 
 
Няма такъв смях на цирковата трупа от лайнута!хахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: