ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
До 24 часа ще има яснота относно треньорския пост в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 11.10.2012Коментари (58)7444
© Plovdiv24.bg
В близките 24 часа ще има яснота относно треньорския пост в Локомотив (Пд). Предстои разговор между собственика на клуба Веселин Марешки и Георги Иванов-Гонзо, които трябва да изяснят въпроси относно структура, организация и селекция в клуба. 

Двамата не успяха да разговарят насаме вчера заради продължилата по-дълго време пресконференция и налагащото се отпътуване на г-н Марешки по бизнес дела.
Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
20.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Локото ще бъде ръководено от триумвират: Орел, Овен и Мастика!
+1
 
 
Най-големият успех на Гонзо като футболист са прословутите 15 гола в мрежата на ЦСКА. И нищо повече. За сметка на това неуспехите са доста: - никаква международна кариера, тотално осиране във всички чужди отбори, в които е пребивавал - с нищо се бе запомнен и в националния отбор - ЕДИНСТВЕНИЯТ директор в историята на Левски, който за 3 години не донесе НИТО ЕДИН трофей за клуба Това е накратко. Най-малкото, което можеше да направи, е да помага 5-6 години някъде като помощник-треняор, белким научи нещо, и после да води разни юноши и т.н. Ама не, той е най-великият, всичко може !
+5
 
 
щом и вашите "легенди" се еб@в@т с вас ..... сещайте се за какво ви имат и какво следва от тук насетне...
-2
 
 
Велев ни загроби в зоната на изпадащите, заради говяжди схеми с Тони Здравков и Цанко....и това след като прасето Тото Динев ни разори и разпродаде звездите, които ние създадохме на Лаута! От тук...който и да е тренер ще е по-добре ! Maрешки дано по скоро разбере - без нормален бюджет ни чака разруха !
+10
 
 
Гонзо поздравил Локомотив с песента "Дим да ме няма", Марешки поздравил Гонзо с песента "Спри не си отивай", а ние ги поздравяваме с песента "Всичко се връща"...
+3
 
 
Ако погледнем сериозно фактите от последните 2 месеца ,ще си дадем сметка за цирка ,в който сме свидетели.Ясно е :липсва организационна управленска структура-Узунов явно не става да е първия човек в клуба;легендата стои в сянка и може би пречи повече ,отколкото да помага;Марешки има други приоритети и амбиции и се вижда ,че не се интересува много ,дори не се застоява на стадиона повече от 2 часа.Играта на отобра я оставяме настрана ,но се вижда ,че няма човек ,които да взема решения от първа ръка,по телефон до Варна е трудно,затова и финансовите договори са пълни с неразборий,договорките с "новия "треньор са жива трагедия.Ясно е ,че няма много пари в клуба,но в другите отбори положението е подобно откъм пари(долната половина на групата),явно някой или мъти водата,или няма силен човек на Лаута ,които да е всеки ден там.
+1
 
 
както сам 4ел от буфери ...няма да ги изброявам...боб геи...джако и други геиове....цирка е пълен...къде е цирка сега цигани.....
+8
 
 
Представяш треньора и после 48 часа се чудиш какво точно си направил и каква каша си забъркал. С това действие толкова се изложи цялото ви ръководство, че няма накъде повече. За нас тази ситуация е доста комична и е нормално да се бъзикаме, за вас би трябвало да е доста болезнена.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 11.10.2012 г.
+2
 
 
Ха ха ха ха - я дай пак ! Циркаджии - порите пътя към "Б" група . Миризливци...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: