ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов остава на Лаута?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 19.10.2012Коментари (30)5269
© Plovdiv24.bg
Днес трябва да стане ясно дали Атанас Узунов ще запази поста си на "Лаута". Административния директор е нежелан от феновете, но собственикът Веселин Марешки продължава да разчита на него.

Часове преди да бъде взето решението, всички индикации и непотвърдени информации сочат, че Узунов ще запази поста си, или поне няма да бъде изгонен от Марешки.

Освен това почетния президент Христо Бонев има среща с феновете на отбора на която ще се опита да постигне примирие по отношение на Узунов, с оглед предстоящите 5 тежки мача на "черно-белите"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
йейй, Узун Паша с яке като Спайдърмен :))
+4
 
 
Нищо чудно Марешки да се застъпи за Узунов и да припомни, че още чака от потниците оставките им като фенове. Всички фенове, които мислят различно от тях пък са обвинявани, че са жълти... Явно според потниците клубът е тяхна лична собственост и могат да се разпореждат.
+3
 
 
Никой няма право да казва на Бонев каво трябва и нетрябвя да прави за клуба. Долу ръцете от нашия идул! Опомнете се !! Вижте през годините какво е свършил и продължава да върши за клуба. Спрете да се бъркате кадето не ви е работата.Дайте да успокоим малко топката!!!!!
+3
 
 
До тук стана ясно само че при потниците има платени "фенчета" и че всички останали сме папагали понеже умеем да мислим и имаме различно мнение от тяхното, знаете ли папагалите не се заяждат с вас момчета, вие наистина сте смешни.. но ние също имаме вина защото виждаме какви ги свършихте и продължавате да изпълнявате каквото ви кажат едни други двама които всички познаваме и всъщност това са двамата които трябва да си тръгнат а не други, неразбирам защо половин Пловдив гледаме сеира на тези 200-300човека и си мълчим.. кои ви оправя бакиите момчета толкова години защото има лоби тук там питам аз? А сега ми отговорете и кои ви докара на Лаута Жоро Илиев, Тасев, Коко питам аз? Кои от вас момчета може да отрече с доводи че точно заради Атанас Узунов и Христо Бонев сте изживяли най хубавите си моменти по стадионите? И защо всички криете че А.У. пръв беше да говори с Марешки? Опомнете се вече братя Локомотивци, водят ви за носа! Нашата работа е на стадиона!
-1
 
 
Кой си ти че да казваш на хора като Бонев да си сядат на г..а и да минава на ваша страна. Ха хах а. Ти каква страна можеш да бъдеш освен задна? Ти освен глупавото си манипулирано мнение, какво друго си дал на Локомотив Пловдив?
+6
 
 
Бонев е на страната откъдето може да смуче парички ! Толкова десетилетия не го разбрахте потници с потници ! Я като сте толкова прости грабвайте метлите, ча падна много шума и ми се прашат обувките ! Докато обядвам да сте измели града и пратете един от вашите ваксаджии да ми лъсне обувките ! Бегом марш лентяи миризливи !
+4
 
 
Бонев не е никак по-малко зло от подлеца НУ_погоди!Каквото е печелил - печелил, каквото е дал - дал!Вече е време да си седне в ложата и да си гледа мача, без да има дума по отношение на селекцията и всякакви въпроси, които опират до спортно-техническата част!Не трябва да припарва и до съблекалнята - там си има треньор!Никой не е по-голям от Локомотив и това трябва да е ясно и на самия Бонев!Ако треньора му поиска съвет - няма проблем, но тоя човек трябва да стои далеч от отбора! Или Бонев си сяда на г*за и минава на наша страна, или ще го сполети същата участ като Узунов.Узунов много добре си знае съдбата, но е решил да ни дразни до последно
+11
 
 
Вижте го на снимката. Очите му говорят: "Моля Ви г-н Марешки оставете ме ! Ще правя каквото кажете !" С една дума кажи му Локомотивец и повече не го обиждай !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Славия се раздели с бивши играчи на Локо и Ботев
Крушарски: Каня официално всеки, който иска да помага финансово на клуба
БФС - Пловдив наказа играч на Локо, още петима пропускат последните мачове на своите тимове
Ангел Лясков е единственият представител на пловдивските клубове в националния отбор
Фенклубът на Локо: Назрял е моментът на "Лаута" да дойдат нови лица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: