ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Цветанов: Задават се избори на омраза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 20.10.2012Коментари (13)4494
© Plovdiv24.bg
Задават се избори на омраза и противопоставяне, а кампанията ще започне много по-рано от обичайното. Такава прогноза направи вчера в Русе МВР шефът Цветан Цветанов. По думите му по време на кампания ГЕРБ ще покаже това, което е направила през мандата. Цветанов цитира премиера Бойко Борисов: "Нека ние да показваме какво сме направили, нека да говорим това, което искаме да реализираме, и хората да са тези, които да преценят дали това е добре."

Вицепремиерът бе категоричен, че за 20 г. преход е нямало нито едно друго правителство, което за 3 г. да е направило толкова много неща, и то в условията на тежка икономическа криза. Цветанов увери, че ГЕРБ ще спази принципите си за самостоятелно участие в предстоящите парламентаментарни избори, което било най-коректното поведение спрямо избирателите й. Според него в момента се засилва популизмът сред малките партии, които знаели, че това, което говорят, няма как да се реализира, ако влязат в едно бъдещо управление.


Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добре,махаме ги тия а после кой ....ДУгаН ли?Или царската вещица Кунева-Каназирева?Или г-н "Л"остов,хиляда пъти Бойко-само не и останалите крадци,първият ни политик с характер и някакво зачатие на предвидливост в тая криза,там където другите фалират ние сме на +,но просто виждам кво неблагодарно племе сме,хората бягат от страната именно от простотията която лази по другите хора които по някаква си тяхна причина все си мислят че някой им е длъжен,а друг им е виновен за пропиления живот,и не спират да бълват злоба и завист.
+3
 
 
Чета мненията и се чудя, има ли още работоспособни хора, които си мислят, че заплатата им се определя от правителство, цар, президент... , а не от това какво са произвели и на каква цена са успели да го пласират по света или у нас. Само в тази държава населението вместо да произвежда и търси начини да пълни бюджета, търси помощи и подаяния. Светът се тресе от финансови проблеми, тук търсим "рога на изобилието"... от правителство и Крали Марко! ;))
+1
 
 
Е да де ....."шутове" ще бием няма проблем,ама после каква е алтернативата?! Кой да си изберем като вече 20 години всички са един дол дренки.Къде са тези честни ,можещи и искащи да работят за родината хора ....и като как да ги избутаме на върха като там не можеш да хвърлиш един поглед даже. Такъв наплив от охлюви пълзи нагоре.юмай наистина при бай Тодор минусите беха по малко от плюсовете. Само да беха отворени границите като на сърбите и цена немаше да има. Та който иска да бега . Прав ми път.И така с годините всеки камък щеше да си легне на мястото, а не като сега бандитски опоскана държава щото остана като бостан без пъдари , а ние сме крадливо племе особенно кат нема закони еша ни няма!Май по добре турците пак да ни вземат под крилото си. Поне като ни таковат нема да дават празни обещания като до сега ,а и ще има повече ред щото им са по здрави законите.И по добре отколкото нашите мангали/разни ДПСта и други подобни/ да ни командарят
-2
 
 
Май че ще ви бием шута. Намалени заплати, мизерия, ниски пенсии. ИЗЛЪГАХТЕ ни както царчето ни излъга.
+1
 
 
Толкова надежда имахме във вас от Герб. Защо се получи така ? Нали сме всички за доброто на България.
0
 
 
Тоя е супер нагъл. Омачкаха съд, прокуратура, следствие, полиция, а бе всичко живо, и сега ще ми говори за избори на омраза. Паднах от коня ония ден като четох, че Пловдивския районен съд го оправдал по делото на Мирослава Тодорова. Той не я бил обвинил. Значи аз по телевизията съм гледал друг рапон, не него. Ама беше той... Това ни е държавата. Докато такива като тоя, като Славчовци, Янета, Марешки, Ярешки и подобна сволоч са в управлението на държавата и градовете ни, ще го духаме а те ще ни се радват...
+2
 
 
Скоро и полицаите ще напускат Бг, господин Цветанов!
+11
 
 
Цв. откри топлата вода. Ние от по-старото поколение , в името на семейството работим и на 200-300 лв, а младите , можещите напускат България, а тези които остават с без образование и без професия с малки изключения , помислете си ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проблеми с водата в Брестовица
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ВК Марица, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: