ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Босът на Локо Пд поиска оставки във фенклуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:12 / 22.10.2012Коментари (29)6960
© Plovdiv24.bg
Часове след срещата си с феновете, на която собственикът Веселин Марешки даде смели инвестиционни обещания и по-следващи футболни успехи, аптекарският бос гостува в сутрешния блок на ТВ7. В прав текст Марешки обвини председателят на фенклуба Костадин Славов за "самоназначил се" и поиска оставката му от поста. Като повод за искането, босът на пловдивчани изтъкна подкрепата на част от феновете към доскорошния старши-треньор Емил Велев. Кокала бе посочен сред главените виновници за състоянието на представителния отбор и понесе куп негативи и обвинения от собственика на вчерашната среща. 

За всеобщо учудване в края на интервюто си, Веселин Марешки се превърна в единствения президент на любимия Локомотив, който уплашено обяви че водения от него отбор ще излезе за точка срещу Ботев във вечното пловдивско дерби след две седмици.
Още по темата: общо новини по темата: 10
23.10.2012
21.10.2012
21.10.2012
21.10.2012
21.10.2012
21.10.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега е момента Марешки да покаже че няма да цепи басма на никого. Коцето Славов и Стоян Грозлеков трябва веднага да напуснат и повече да не стъпят на Лаута, защото ще ги линчуваме.Няма да е никак лошо и ако свие малко перките на ония лумпените от Наполетани, защото от тях тръгват всичките далавери. Обвиняват Узунов в кражби! Ами нали се извърши обстойна финансова ревизия в клуба бе глупаци. Марешки назначи икономист, който в разстояние на една седмица проверяваше всички платежно-отчетни документи на клуба за последните 2 години. Ако имаше и малки съмнения за далавери, той веднага щеше да уведоми Марешки и Узунов щеше да изхвърчи ма момента. Но вие, големите капацитети от фенклуба, начело с глупаци като Коцето Славов и Иги знаете по-добре клубните дела. Пак повтарям. На тези двамата трябва да се забрани достъпа до Лаута, защото те работят против Локомотив Пд.
0
 
 
Няма нужда да се заявяват големи амбиции! Нека ни смятат за аутсайдер! Нека ни подценяват другите отбори! Така ще ни е по сладко , когато ги обърнем! В отбора в момента играят футболисти, които на живот и смърт ще искат да се докажат, за да запазят местата си напролет, да се развиват във футбола! Няма смисъл Марешки да се заканва, защото досега сме слушали много закани от други, които не са се сбъдвали! Тръгваме от задна позиция, пък каквото постигнем - все в наша полза ще е!
на 23.10.2012 г.
-3
 
 
Голям смях ! Истински КОМАНДОС е другарят Магарешки !
-1
 
 
Този палячо е пътник, въпросът е ще го докара ли до изборите или не.
+7
 
 
Потничета миризливи.И сега? Хайде да ви видим колко сте силнички! По форумите ви знаем, равни нямате! С декларациите също! Сега г-н Марешки ви го каза директно. Зад него ли сте или зад Савов! Цирка тепърва предстои!
+6
 
 
Ако е вярно онова, което твърдят Узунов и преди това и Коко Динев в едно свое интервю /за приходите от фен магазина/ Магарешки колкото и да е неадекватен в повечето си изказвания и да ръси бисери, но за фен-клуба ви е прав.
-1
 
 
Марешки ни каза в прав текст,че няма да уволни узунов,ние пък му казваме в прав текст,че няма да махнем коцето.той не се е самоназначил.и ГЛУПАК СЕЛСКИ локомотив винаги играе за победа,особено в дербито
+7
 
 
Ти май наистина незнаеш къде си попаднал!!! Каква точка бе малоумник, аз откакто се помня в този мач и двата отбора се хвърлят и каквото стане, сметки се правят само във ВЕЧНО скучното шопско дерби!!!!
+1
 
 
Относно това за равния срещу папагалите, нищо такова не е казвал. Оня жълтурчин Бареков каза, че май работата отива на Х, а нашия само се засмя и тихичко каза "ще видим...". Пуснете си видето и гледайте, човки! :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: