ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Паяк" помля стълб от уличното осветление! Без жертви... засега!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:53 / 22.10.2012Коментари (17)7656
© Plovdiv24.bg
За инцидент в самия Център на Пловдив с възможни опасни последици както за водачите на МПС, така и за пешеходците пише на пощата на Plovdiv24.bg нашата читателка Дида Билюкова. Тя става свидетел на неприятна случка, която подробно описва в сигнала си:

Здравейте, пише ви възмутена от поредната грозна постъпка на общински служители гражданка. Днес към 15,45 часа в близост до офиса на фирмата, в която работя, минавайки, така нареченият "паяк" на Общинско предприятие "Паркинги и гаражи" по ул. "Филип Македонски", в близост до Младежкия дом, закачи жица, в резултат на което пречупи почти на две стълб от уличното осветление.

Лампата е надвиснала над улицата, като за щастие под нея няма нито автомобил, нито в този момент минаваше пешеходец. Улицата, макар и тясна, е доста оживена и откъм автомобили, и откъм пешеходци. Благодаря на Господ, че никой не пострада, като се замисля, колко често оттам минават майки с колички и с малки деца - в непосредствена близост има детска градина. 

Въпросният "паяк" със служителите в него, включително и полицай, поспря, те погледнаха, махнаха с ръка и продължиха, все едно нищо не се е случило. Бяха си вдигнали един автомобил и явно дотам им приключваха задълженията, а чисто моралната страна на въпроса, както и малкото съвест, която свидетелите на грозната картинка очаквахме да проявят, явно липсваше. Възмутен остана дори и служителят на Общинско предприятие "Паркинги и гаражи", който на въпросната улица таксува паркиралите в "синя зона". 

Не знам как да изкоментирам ситуацията - като грозна, нелепа, абсурдна и прочее... Не стига, че направиха всички улици в града синя зона, като реално няма къде вече да спираме автомобилите си, отивайки на работа, а не на развлечение и несъобразявайки се с малките заплати, които взимаме, ами и това... Хайде, срещу законите не можем и не трябва да вървим, но да се случи нещо подобно и никой да не реагира... /часът е вече 16,13 и все още няма никой компетентен на мястото на инцидента, а пред това време оттук минаха още два паяка/! 

Питам - това държава ли е или самият ад?... Всъщност, скъпи съграждани, ако някой беше пострадал, със сигурност щеше да се реагира, ама щом засега никой не го е заболяло, то значи проблем няма... Така ли е?... Абсурд!... 

Предлагам ви снимки, насладете се на гледката. По мое невежо мнение, този дирек до няколко часа ще се срути на земята... Нека се помолим в този момент отново да няма никой под него... На финала... Господи, пази дечицата ни! Не мога да отправя молитва за България - тя вече не е ни е майка, даже и за мащеха не става!... 

Plovdiv24.bg се свърза с шефа на ОП "Синя зона, паркинги и гаражи" Ненко Калакунов, който пое ангажимент веднага да предприеме необходимите действия, за да бъде решен проблемът по възможно най-бързия начин.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да ти откраднат колата и поле да ти искат откуп е един от най-абсурните начини за справяне с неправилно паркиралите
+11
 
 
Хайде КАТ сезирайте се!Законът за БДП е един за всички живеещи в тази държава.Ще чакаме и вашето мнение по въпроса.И то веднага,зарадитова да не е късно,ако стане не дай си боже злополука.
+1
 
 
Искам само да попитам: Как може от скъсан кабел да падне стълб??? Най - вероятно стълба се е крепял на кабелите!!! И моля ви госпожо Билюкова,недейте да се оправдавате с майките и децата!!! Аз също съм родител и мога да разбера законите и доста остарялата подръжка на стълбове,осветление и целия град! И един въпрос към вас: Защо не отидите да снимате как се паркира на пешеходни пътеки,където не могат да слизат инвалидни и детски колички,защо не снимате как се паркирва пред гаражи и хората не могат да отидат на работа или недай си боже на лекар???
+4
 
 
Това е жицата на паяка , плете си мрежата , за да влизат повече коли в нея :)
+5
 
 
Ад е Дидке,ад е!!!! Не е държава,и ти го знаеш!!!! И не само ти!!!!
+7
 
 
Това с паяците е най-долния законен рекет,обикновенни малоумни сержанти се изживяват като рамбовци,това е служба да уплътни работното време на по-простите служители в МВР и общината и лошото в случая е ,че те са болшинство.
+11
 
 
тея правят всякакви зулуми..... минават на червено спират там кадето е забранено да пият кафета и каквото още се сетите...и това са пазители на закона .....смешна работа .......ако някой реши само за 1-2 часа да кара зад тях може да заснеме поне 10 нарушения ....после защо водачите били недисциплинирани пълна порнография
+7
 
 
Миналата седмица бях свидетел как паяк натоварен с поредната жертва за малко да се забие в спряла на червено кола! Спря на милиметри =Х
+13
 
 
Това е бягане от автопроизшествие!!!Моля КАТ ако не са корумпирани да накажат по закон нарушителите!!
+7
 
 
Хак им е на тъпите паяци,които вдигат избирателно автомобилите,сега да си платят щетите ,които са нанесли
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: