ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Георги Славков: Ботев Пд доказа, че може да бие най-добрите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:20 / 24.10.2012Коментари (14)3953
© Plovdiv24.bg
"Мачът между Ботев Плов­див и ЦСКА е непредвидим. Двата отбора са силни и все­ки може да победи другия. Изя­вен фаворит няма. С успеха си над Левски ЦСКА показа, че е добър отбор, самочувствие­то и увереността на футбо­листите им се повишиха. От своя страна пък Ботев с побе­дата си над Литекс в Ловеч доказа, че в момента е един от водещите отбори в Бълга­рия и може да спори и бие най-добрите", заяви носителят на Златната обувка за 1981 годи­на Георги Славков.

Бившият нападател е играл за канарче­тата и армейците и винаги се вълнува, когато трябва да говори за мачовете между тях.

"Хубавото за предстоящия двубой е, че ще се превърне в празник. На стадион "Христо Ботев" очаквам ентусиазира­на публика и добри футболис­ти. Прекрасният терен дава допълнителна възможност на играчите да покажат най-доброто oт себе cu", добави Славков, известен с прякора си Бенкса. Той призна, че му е много трудно да даде прогно­за за крайния победител в тази среща.

"Може би, за да бъдат всич­ки доволни, е най-добре да ня­ма губещ. Тоест мачът да завърши наравно. Обичам и двата отбора и се надявам да покажат хубав футбол и да зарадват привържениците си", завърши бившият голмайс­тор.

Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 36
29.10.2012
28.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Какъв равен бе Бенкс? Стига с тия лиготии. Верно ти е къса паметта, но недей така , а помни, защото и ако ние имаме като твоята памет, никой нямаше да те помни, нали? Ние сме по - силния отбор и единствено победата би ни удоволетворила.
+1
 
 
....мрънка като жена .....че кой играе за равен !!! Само победа ......ай КАНАРИ мощно на колежа .....човек с къса памет е за мен той.....
+4
 
 
червените да гледат и се учат за 2 години аут - ве бе а група - нов спонсор и чак тогава за равен да хленчат
+6
 
 
от цска съм и искам истински мач-не тото
+5
 
 
Бенкси,Бенкси,сам си плюеш в сурата,по-добре не идвай на мача като не те боли повече за клуба,който те лигитимира пред света!!!
+10
 
 
От равенство между БОТЕВ и цска най-доволни могат да са само Левски и Лудогорец, които могат да се откъснат още...могат да са доволни и Слабия и Литекс ако бият. Това ли са всички ? Ние ще сме доволни само на победа, а Бенкса като му е толкова мило цецикато, да си припомни с кой отбор спечели световна слава и взе златната обувка.
+9
 
 
Ние естествено сме доволни само на победа. Равният е почти загуба, особено на собствен терен, особено срешу ЦСКА. Не само,че е пряк конкурент. Такава победа би била престижна, и такива мачове се помнят дълго. Да не говорим, колко много страдания сме изпитали от неясните, задкулисни взаимоотношения с този клуб. А на Бенкса да не му се сърдим, той не иска да разочарова свои фенове. Но съм сигурен, че сърцето му казва нещо различно от написаното, а именно, че по-голям от Ботев, няма на света.
+15
 
 
Негово право си е да има носталгия и към двата отбора, но не може да говори за всички да бъдели доволни! Тук е Пловдив, има Ботев и край! Ботев задължително ще играе само за победа! А дипломацията на Бенкса е уместна единствено след мача!
+14
 
 
Не очаквах Бенкса да не пожелае победа за Ботев, а да говори, че е най-добре мачът да завърши наравно за да са доволни всички... Кои всички? Във всеки мач целта трябва да е една - ПОБЕДА ! Излизаме за победа , пък каквото стане, пак ще поддържаме ашия отбор, както сме го правили винаги. Изглежда заради това, големият Ботев от времето на Бенкса си беше домакински отбор с малки изключения. Малко ме разочарова Славков, дано футболистите на Ботев проявят дух и воля и да не са доволни от равен мач!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: