ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев: Прибирането ни в защита през втората част ни изигра лоша шега
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:51 / 27.10.2012Коментари (27)7037
© Plovdiv24.bg
Младата надежда на българския футбол Тодор Неделев остана разочарован от равенството на неговия тим срещу ЦСКА (1:1). Според него прибирането в защита през втората част е изиграло лоша шега на "канарчетата".

"Чувствам се добре и се радвам, че съм в Ботев /Пловдив/", сподели младокът. Играхме добре през първата част, а през втората се поотпуснахме и ни вкараха гол. Просто това, че се прибрахме в защита след нашето попадение, ни изигра лоша шега. Точката си е точка, сега започваме да се готвим за дербито с Локо Пд", заяви младокът след равенството с ЦСКА.
Още по темата: общо новини по темата: 36
29.10.2012
28.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.10.2012 г.
+1
 
 
1. Съдията свири коректно. 2. Видя се че издъхнахме след 75та минута; банално! 3. Това да играеш в защита при 1:0 срещу силен съперник си е чисто самоубийство. За пореден го доказа футбола това нещо. Как не ни вкараха още един към края на второто, незнам.
+2
 
 
Първо - съдията си нищо не ни ощети в този мач,второ - само си приказваме, а Феро е този, който трябва да каже защо играхме в защита през второто полувреме, това треньорско решение ли беше или ЦСКА ни позволи толкова, ако е треньорско решение е явна грешка , друг е въпроса, че не само Феро е виновен, а и кондиционния треньор, защото се вижда, че играчите ни не могат да изиграят 90 мин. на пълни обороти. Публиката е ,,ВЪРХЪТ" и сме чакали достатъчно за да проявим търпение, все пак сме нов отбор, но се вижда , че имаме нужда от няколко класни попълнения, а именно - офанзивен халф и двама атакуващи играчи, по възможност бързи, Бамого ще го видим след зимната пауза, но лично на мен не ми вдъхва доверие, много е бавен...
+5
 
 
Абе стига вече с тия съдии бе хора. Супер свири Тасков точно пък в тоя мач. За другите мачове съм съгласен, че ни режеха главите, но не и в този не. Имаше си фалове, просто емоцията е в повече и не ги виждате. Никой не му идва на акъла, че ако беше някой друг съдия можеше и дузпа да не ни даде и тогава и гол нямаше да имаме. С тия ниски нападатели в тоя мач нямахме мнго шансове. И аз исках победа на всяка цена и даже супер много се изнервих на Бенкса за тоя хикс дето го искаше (макер, че младите фенове на Цецка дажже не го знаят кой е), но РЕАЛНО в този мач трябва да се радваме, че удържахме хикса.
+7
 
 
КАТО ЧЕ ЛИ ФЕРО ИГРА МАЧА ЗА РАВЕН- СМЕНИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ НАПРАВЕНИ ОЩЕ КЪМ 60-ТАТА МИНУТА. ИМАХМЕ КЪСМЕТ, ЧЕ ЦСКА НЕ НИ ВКАРАХА ОЩЕ ГОЛОВЕ. ЦИРКАДЖИЯТА ВАНДЕР КАКВО ПРАВИ НА ТЕРЕНА, ВЧЕРА ИГРАХМЕ РЕАЛНО С 10 ДУШИ. ПРЕКРАСЕН БОБАН, СЛАБ ШЕТКУС НА ЦЕНТРИРАНИЯТА, ОТЛИЧЕН ЕНРИКЕ, ИРШАК, ПАЛУСИЕЛОС, РАХОВ, ЦВЕТКОВ. ФИЗИЧЕСКИ ОТПАДНАХМЕ ОЩЕ СЛЕД НАЧАЛОТО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ. СМЕШЕН СЪДИЯ- СВИРИ ПОНЕ ДЕСЕТ ИЗМИСЛЕНИ ФАЛА ЗА ЧОРБАТА, САМО ЧАКАШЕ НЯКОЙ ДА ПАДНЕ ДО НАКАЗАТЕЛНОТО НИ ПОЛЕ- ТАКА СТАНА И ГОЛА. ПОБЕДА СЛЕДВАЩИЯТ КРЪГ НАД ЛОКОТО, НО ДА НЕ ГИ ПОДЦЕНИМ!!!!!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.10.2012 г.
+4
 
 
Тошко, тоя дето те смени - по-добре да не беше влизал. Такъв чудесен пас му даде Бамого и сам срещу вратаря, не можа да уцели вратата! Това упражнение за хиляден път го гледам! Ей, писна ми от туй пишлеме - никога няма да стане футболист. То, от Брестник какъв ли футболист да дойде..ама. Като не може да умери една врата - да тренира лека атлетика. Крайно време е да бъде освободен - стига ни е тровил нервите!
+8
 
 
закъснели смени ужасно закъснели,слаба физическа подготовка след 60 мин ни нямаше не знам това кондиционно тренерче какво прави,но на мача с буфинцата ще се тича много, как смятат да я караме не знам.САМО БОТЕВ!!!!!
+2
 
 
Именно, вместо да нитиснем в началото на второто полувреме, ние вкарахме вълка в кошарата. Ама човек от грешките си учи, в това число и отборите. Жалко обаче, че примера го има и то само отпреди седмица с Литекс, това защо?
+2
 
 
и Феро, и Тошко говорят, че се готвят за следващия мач срещу циганите, а забравят, че имаме мач за купата срещу евроколежа след няколко дни...
+6
 
 
абе що няма данни за хората на стадиона колко бяхме някои знаели
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Шоуто започна! Пуснаха билетите за финала за Купата
Ветераните на Ботев на финал, Кишишев игра за "канарчетата"
От Ботев с официално съобщение за финала, казаха какво е било желанието на клуба
Ботев остана без голмайстора си за мача със Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: