ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Роми режат гуми на паркирани пред КАТ Пловдив коли!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:09 / 30.10.2012Коментари (24)6903
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
"Здравейте, брат ми с негов приятел отиват пред КАТ Пловдив по работа, паркират колата и веднага, щом слизат, се появява ром, който им казва "Бате, дай 1 лев да ти пазя колата!". Казват му да се махне и отиват да си свършат работата, но когато се връщат, заварват едната гума на колата нарязана с нож. Купуването на нова такава им е струвало 140 лв.", пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg  наш читател.

"Пиша ви, защото очевидно това е новата практика на ромите от "Шекер махала" - да изнудват гражданите за пари и който откаже - спукана гума. Моля ви, дайте гласност на проблема. Ако трябва, да се сложат камери пред КАТ, или хора, които да следят за реда. Абсурдно е да сме заложници в собствената си държава!", завършва писмото на Даниел Костов.

Репортер на сайта се свърза с пресцентъра на ОД на МВР Пловдив първо да сигнализира органите на реда, и второ, с въпрос има ли постъпили вече жалби в полицията от потърпевши от тази практика пред КАТ. Служителката, отговаряща на телефона за контакти, обясни на репортера ни, че единственият начин, по който можем да получим каквато и да е било информация относно случая, е да се подаде сигнал до органите на реда и то само по електронен път. Следвайки инструкциите, изпратихме сигнала на имейла за контакти на ОД на МВР Пловдив и очакваме отговор на запитването ни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди време там на този паркинг едни мангалчета, дето не са по-високи от 1,20 м ми отвориха багажника и ми свиха един куфар с инструменти. Схемата бе същата. Искат ти 1 лв. и когато им откажеш ти претарашват колата. След като се върнеш, от тях и следа няма, въпреки, че преди това са били цяла тумба около тебе, за да те уговарят за левчето. Явно сега обаче са видели, че хората вече не държат нищо по колите си и това се явява начинът да те рекетират. Всяко отиване до КАТ или до руския пазар си е една авантюра.
+8
 
 
Когато доживеем да видим разстрелян мангал от полицай, заради неизпълнение на заповедите на органите на реда, тогава ще има ред в тази държава. В Щатите негрите ги разстрелват като кучета, ако при полицейска проверка не си покажат ръцете, а пък камо ли да си бъркат по джобовете и да вадят оръжия СРЕЩУ ПОЛИЦАЙ!?! Тука ще ми вадят винкели да бият полицаите в махалата! Като знаят, че се стреля на месо, да видим дали ще са толкова надървени? Къде живеем, бе, хора??
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+10
 
 
НАПАЛМ - ДУМАТА,КОЯТО ТЪРСИТЕ!
+5
 
 
Ще се оправим като продължаваме да си споделяме мъките само по форумите
на 30.10.2012 г.
+7
 
 
Като пращате жалби до МВР по електронен път, то задължително в поле СС сложете адреса на президентството и всички институции, които смятате, че касаят вашия казус. Като разберат, че те не са единствените, които занимавате, ще направят поне минималното. Ако не сте доволни от отговора, то препращайте по-нагоре. Аз почвам винаги от най-горе. Не е имало случай да не ми обърнат внимание, а не съм богопомазана. Успех. И се смейте на такива недоразумения, по-философски го раздавайте, че ще се разкапете млади за чужди грешки.
+1
 
 
Аз като отида, а ходя поне на 2 месеца веднъж, да му кажа както винаги да ми се маха поне на 10 метра от мен, и че ако видя спукана гума и драскотина, че ще му троша кокалите един по един пък да видим как ще ми резне гумата, да не говорим че имам и каско, и застрахователи и катаджии ще викна ако има нещо да гледат х,баво какво се случва!
+11
 
 
Бат Бойко да дойде да уволни мангустите дето продават цигари пред Кат и да даде поръчката на Катаджиите .....направо те да си продават а не да играят заедно алъш вериша .....защото е абсурдно пред очите на власта да се продават назаконно цигари и никой да не взема мерки .... това какво показва ....че и те са в далаверата ...!!
+18
 
 
Крайно време е паркингът на КАТ да е с охрана и да е оборудван с видеокамери!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: