ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Абсолютна наглост: Шофьор-нарушител беснее пред полицаи в Кючука
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:05 / 31.10.2012Коментари (48)16823
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Шофьор на автомобил бе арестуван за хулиганска проява в Пловдив. В Първо РУП за 24 часа е задържан пловдивчанинът К.Л. /46 г./, след като вчера се държал непристойно и оказал съпротива на полицейски служители. 

Инцидентът е станал малко преди 11 часа на кръстовище между бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Димитър Талев", където лек автомобил "Тойота" отнел предимството на патрулна кола на Първо РУП. Тъй като автомобилът бил без включени светлини, а шофьорът без поставен предпазен колан, полицаите го последвали. Въпреки подадените звуков и светлинен сигнал, а по-късно и сигнал със стоп-палка, нарушителят не спрял с колата си. 

След кратко преследване на съседна пресечка тойотата блъснала дясната част на задната броня на полицейската кола. Водачът й слязъл от автомобила и започнал да обижда и заплашва униформените. При отработване на пътното произшествие мъжът се държал агресивно и отказал да предостави личните си документи и тези на превозното средство. Това наложило да му бъдат поставени белезници и той бил отведен в районното управление, където се установила самоличността му. 

Шофьорите на двата автомобила са били изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни. За случилото се е уведомена Районна прокуратура - Пловдив, която е постановила образуване на бързо полицейско производство срещу К.Л.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз ли бъркам нещо , или на горе долу същото кръстовище преди 1 година друга такава патрулка , без да спира на червен светофар блъсна една вектра...с 5 човека в нея , и пред 10 души очевидци от насрещната спирка , които потвърдиха , че патрулната кола на 1-во районно полицейско управление град Пловдив е минала на червен светофар и блъснала другата кола..., накрая акт беше съставен на пострадалите ?? Някой по-паметлив Моля , нека припомни случката ?!!!! ... пп. да блъснал е патрулката ..щото са го изпреварили и са го засекли... ппп. Браво на полицията от 1-во РПУ град Пловдив .., и за в бъдеще ако предследават по улиците всеки дето не си е пуснал фаровете и е карал без колан....тежко и горко на тия дето са с изтекъл годишен преглед или пожарогасителят им е без заверка....направо акция на БОП и тотално отцепване на района с спец координация със силите на Интерпол ...браво момчета... пппп. !!!!!! ДАНО само , сега не се почви очевидец и не напише , Как шофьора на патрулката си е говорил по мобилния телефон , Как е отнел предимството на водача на другото МПС и Как другия водач не се е сдържал и им е теглил едни майни през прозореца...и Как те са се опитали да му обяснят...Че има хора дето Не трябва да се псуват...при независимо какви обстоятелства...и Как точно са го погнали , като някой гаден мангал..., че ако това стане..уви за кой ли път..къде ще отиде вярата ни в Родната ПОЛИЦИЯ , която ни Пази ???!?!??
0
 
 
на човека просто му е било скучно решил е да се позабавлява,а вие го изкарвате някув убиец там
0
 
 
За момчетата от 1-во мога да кажа БРАВО , че са били мъже и са си сдържали нервите...
0
 
 
Бой , е**не , сръбска музика и затвор за тоя пумяр...да си беснее в затвора с пелеринка и дантела !
0
 
 
този май е играл твърде много Need For Speed
+5
 
 
Аз също не съм уверен в коретноста на двамата служители на МВР ! На същотото кръстовище червена астра на МВР си мина на чисто червено без звуков или светлинен сигнал аз мигновено спрях но просто беше късмет че не се ударихме ! Явно това е някаква практика да минават на червено и да нарушават ЗДВП!
на 31.10.2012 г.
+5
 
 
Дайте видеозапис!Не на мен тия свободни съчинения за "милите" милиционери! Истината може да е съвсем друга! Полицаите може да са отнели предимството на пловдивчанинът К.Л. /46 г./ !Полицаите може да първопричина за случката! Полицаите може да имат стара вражда към К.Л. /46 г./ ! Странно как така ще ги блъсне като са го преследвали...Псувал ги бил,не бил си включил в 11 часа фаровете,не бил с колан и давай да го гоним,а?Ай сектир...Следват псувни до майката,майката на майката и т.н. на полицаите(цензурирано).
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-4
 
 
БИЛО Е СВЕТЛО И ПРЕКАЛЕНО РАНО,ЗНАМ ЧЕ МОМЧЕТАТА ОТ ПЪРВО-РПУ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА!МНОГО КАТО ТОЗИ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!
+1
 
 
Адмирации към тези полицаи за това, че се държат професионално и етично. Колкото към тези, които ги плюят с повод или без нека им напомня, че по закон са длъжни да изпълняват полицейското разпореждане ако то не представлява престъпление. Недопустимо е ,,Вие,, да изисквате от полицията да спазва закона, а самите вие да не го спазвате и да се държите нагло и общественоопасно на пътя.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: