ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (24)
Черна борса се завъртя около дербито на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:42 / 01.11.2012Коментари (207)24210
© Plovdiv24.bg
Дългоочакваното пловдивско дерби предизвиква страсти забравени от дълги години. Репортер на Plovdiv24.bg научи, че ценните хартийки се продават на черно на цена четери-пет пъти по-голямо от номиналната. 

Наши читатели споделиха, че са се сдобили с билети за гостуващия сектор на цена от 20лв. Както е известно ръководството на Локомотив отпусна 1800 билета за феновете на Ботев, 800 от които бяха пуснати в свободна продажба и буквално разграбени за броени минути. Останалите 1000 бяха представени на фракциите на "жълто-черните", които трябва да ги разпределят помежду си. 
Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Причините за тези комични глупости са винаги едни: Доста безделници от двете агитки осмислят едноклетъчната си форма на съществуване с истерия, агресия и стотинкаджийски сметки! За съжаление тях не ги интересува нито спорта, наречен футбол, нито естествените взаимоотношения между съграждани, съседи и приятели ! Приказват се едни безумия, едни измислени вражди, едни расистки бълвочи ! Да, винаги ще се подигравам на жътурите, както и те на мен, но това са нормални неща между фенове! Филмите на алкохолните и надрусаните пичове преминават всякакви граници на човешкото. Нападения, засади, ултимативни декларации...Пфу! На Спортклуб има место за всеки човек, това не е ВИП форум на Грозлеков или селска завера на Божилов за проникване на вражеска територия! Който се чуства филмов герой да си трещи бомби в краката на Бесика или да кряка като психопат: "Цигани, Цигани" срещу приятелите си от отсрешната трибуна! Един въпрос без отговор натежава все повече в мен и няколко близки приятели, които сме израстнали със загубите и победите на Лаута: Има ли смисъл да влагаме толкова от времето, емоциите и парите си, за да си подкрепяме отбора сред тези фатмаци, които истерично претендират, че само техните искания са меродавни на Лаута?
-5
 
 
Ай канари хохохохохохо някой да иска билет ...аз ще ви го дам за 3лв. ама по-добре идете си го вземете от вашия фен клуб на 20 лв. хахахахаха
-1
 
 
Хихихихи..колко велика и многобройна публика има "Локо",че чак се познават един друг.Такъв смях,никой друг цирк неможе да предизвика.
+4
 
 
Страх тресе потниците.Голям страх.Да не се окажат малцинство на срутения си стадион."зАПОВЯДАЙТЕ НА СПОРТКЛУБ!".Какво лицемерие!Ами пуснете билетите в свободна продажба и ще дойдем.И ще дойдем много.Ама стиска ли Ви?Че цяла България ще види колко сте жалки и как цялата Ви трибуна щеше да пожълтее.Но не,те решиха друго-да изпитват желаещите билети по някаква измислена история.Която дори и те не знаят.Само детектора където не докараха.И да предлагат билетите си на Сульо и Пульо,само и само да не дойдат жълтите.Ако бяха пуснати в свободна продажба билетчетата Ви досега щяха да бъдат изкупени и щяхте да си късате потниците от злоба.Но няма нищо-всичко се връща.В неделя вечер Пловдив ще празнува,а шепа отрепки ще давят злобата и омразата си и единствената им утеха ще бъде да запалят едно ОТКРАДНАТО знаме.Знаме,което е израз на една голяма любов към един голям клуб.Запомнете го много добре-ЗНАМЕ,КОЕТО НЕ Е СПЕЧЕЛЕНО В БИТКА,а просто е откраднато с взломяване на чужда собственост,си е чиста проба кражба и престъпление.Това може да бъде направено само от низши духовно създания.И нещо друго запомнете-ЛЮБОВТА ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА ОМРАЗАТА!
+8
 
 
ПРИЯТЕЛИ ЗА ПРЪВ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ МЕ Е СРАМ ,ЧЕ ЩЕ ХОДЯ НА ДЕРБИ ,А И ВЪОБЩЕ ,КАКТО И МОИ ПРИЯТЕЛИ ЛОКОМОТИВЦИ ,А И ЖЪЛТИ НИ Е СРАМ ,ЧЕ СМЕ ФЕНОВЕ НА ОТБОР С ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ ,КРАДЛИВИ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ПОВТАРЯМ КРАДЛИВИ "ШЕФОВЕ" НА ФЕН КЛУБОВЕ ---- ЗА НАШИТЕ СЛАВОВЦИ И СИЕ ЗА ЖЪЛТИТЕ РАЗНИ БОЖОВЦИ И ТН.ПО-ПРИНЦИП НА МЕН МИ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ЗА БИЛЕТИ,ЗАЩОТО ИМАМ КАРТА ЗА ДОСТЪП ДО ЦЕЛИЯ СТАДИОН И ЛОЖАТА И СПОРТКЛУБ И ТН ,НОООООО НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ ,КОЯТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА НА ЛАУТА,А И ПРИ БОТЕВИСТИТЕ ,НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА ТАМ,КАКВИ СТЕ ВИЕ ИЗМИСЛЕНИ 20 ,30 ПОТНИКА И СЛАВОВЦИ ,ЧЕ ЩЕ РЕШАВАТЕ НА КОИ И ПО-КОЛКО БИЛЕТА ДА ДАВАТЕ ,ЦРУ ЛИ СТЕ ФБР ЛИ КАКВО ,ВИЕ СТЕ ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ И КОМЛЕКСАРИ ,А В ЖИВОТА ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ ,ЗАРАДИ ВАС СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ И КАТО КЛАСИРАНЕ,ИГРАЧИ ,ПРЕЗИДЕНТ И ТН. А И ХОРАТА ПО ТРИБУНИТЕ КЪДЕ СА? ЗАРАДИ ВАС ГИ НЯМА И С ТЕЗИ СЕЛСКИ ПОСТЪПКИ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО СКЪСАХТЕ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ!!!!!ДАВАМ ВИ САМО НЯКОЛКО ПРИМЕРА:СЪСЕДА МИ Е ЛОКОМОТИВЕЦ ОТ 50 ГОДИНИ АЗ ОТ МАЛЪК СЪМ ХОДИЛ С НЕГО ПО МАЧОВЕ СЕГА ЧОВЕКА МЕ КАРА ДА МУ ВЗЕМА БИЛЕТИ ,ЗАЩОТО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ С ВНУЧЕТО ИСКАЛИ ДА ОТИДАТ НА МАЧ ,А НЯКАКЪВ ГОМНЪО МУ КАЗАЛ АААААААА НЕ ,ТЕБ НЕ ТЕ ЗНАМ ,АБЕ ГОМНЪО КАК ДА ГО ПОЗНАВАШ КАТО СИ ФЕН ОТ 2,3 ГОДИНИ МАКСИМУМ,ВЗЕХ МУ БИЛЕТИ ,НО ТАЗИ СЕЛЕНИЯ СЧУПИ ПРОСТОТИЯТА НА СЛАВОВЦИТЕ ВЕЧЕ И ТО ПАК С ЦЕЛ ДА ПРЕПРОДАВАТ НА ПО-СКЪПИ ЦЕНИ БИЛЕТИ ДА КРАДАТ ПАК.ДАВАМ ВИ ДРУГ ПРИМЕР :ПРИЯТЕЛ С КОЙТО СЪМ ИЗРАСНАЛ И ОТ ДЕЦА ХОДИМ ПО МАЧОВЕТЕ ,МИ ЗВАНИ ТОТАЛНО ВЪЗМУТЕН ,ОТИШЪЛ НА ПРИБИРАНЕ КЪМ КЪЩИ БИЛ С ДЕЦАТА ДА СИ КУПУВА БИЛЕТ И НЯКАКЪВ ГОМНАР МУ КАЗАЛ ,ТОВА ТУКА ДА НЕ Е ДЕТСКА ГРАДИНА ,ЩЕ Е МНОГО ОПАСНО И ТН. НАШИЯ ГО ХВАНАЛ ЗА ГУШАТА ,РАЗБРАЛИ СА СЕ ВЗЕЛ СИ Е БИЛЕТО ,НО ТОВА СА СУПЕР СЕЛСКИ И ТЪПИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.ПРИЯТЕЛИ ДО СЕГА ТАКИВА ПРОСТОТИИ НЕ Е ИМАЛО НА ЛАУТА НИЕ ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА,ПО-ДОБРЕ ВИНАГИ В ОБЩЕСТВОТО,ПО-СИЛНИТЕ ,ПО-УМНИТЕ И ТН,.ТОВА,КОЕТО СЕГА СЕ СЛУЧВА НА ЛАУТА Е СРАМ И ПАК СРАМ ЗАРАДИ ШЕПА ИЗМИСЛЕНИ ФЕНЧЕТА И ДА КРАДАТ ОТ БИЛЕТИ КОЛКО ЩЕ ИЗКАРАТЕ БЕ СМЕШНИЦИ ,2,3 ,5 ХИЛ ЛЕВА И КАКВО ЩЕ СЕ ОПРАВИТЕ В ЖИВОТА С ТЕЗИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ !!!!!ПЪЛЕН СМЯХ.ЛОШОТО Е ,ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА И ПРИ ЖЪЛТИТЕ И ТАМ МИ СЕ ОПЛАКВАТ ПРИЯТЕЛИ,ЧЕ ПАК Е АЛЪШ ВЕРИШ ЗА БИЛЕТИ НЯКОЙ ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ СМЕ И ДВАТА ОТБОРА ,САМО ТОВА ЩЕ ВИ КАЖА И С ПРАВО СОФИЯНЦИ НИ СЕ ПРИСМИВАТ И ОБИЖДАТ И АКО СКОРО НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ПРОСТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ,РАНО ИЛИ КЪСНО.А НА НАШИТЕ ГОМНАРИ ЩЕ ИМ КАЖА ,ЧЕ С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ПРОГОНИХА ДОСТА ХОРА ОТ СТАДИОНА,ТО И БЕЗ ТОВА СМЕ МАЛКО ЗАРАДИ ТЯХ,И ВСИЧКО ТОВА Е С ЦЕЛ ,ГОНЯТ ПРЕЗИДЕНТИ,ИГРАЧИ ,ТРЕНЕРИ,МЕСЯТ СЕ В ВСИЧКО ,НООООО ВАШАТА ЕРА СКОРО ЩЕ МИНЕ ,СТОЙТЕ ТА ГЛЕДАЙТЕ!!!!!УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ В ДЕРБИТО И САМОООО ЛОКОООО!!!!!
+4
 
 
Това което става честно да ви кажа е срамно. Особено това с билетите и при едните и при другите. Това са селски изпълнения и лошото е че и нашите се повлякоха.
+9
 
 
Не знам дали съм сдухан или не ,но знам че отново комплекса ви тресе . Недай се боже жълтите да седнат и да са повече от нашите на нашите трибуни. Затова ли събрахте пари да изкупите билетите за Спорт клуб и да си ги разпродавате между вас ,или да си имате и продавач на караваната -Нежния.Ами колкото и смехотворно ако ви гепи НАП,защото за всяка финансова операция се плащат данъци а продажбата е такава ,как ще върнете на онези четирима Батковци -мислители от фен клуба ви парите интересно ми е Познавам ли те ,не те познавам,смях до истерия.Знаете ли колко поколения Локомотивци има преди вас и са с бели коси и желаят да гледат този мач нима и тях разпознавате.Не разбира се .Или се разпознавате по някаква специфична миризма.За какво насилие ми говорите и провокирате хора като вас който като са извън стадото се посират от страх .Не просто вие сте шепа хора от агитките на Локомотив и Ботев който не желаят приятели независимо от клубните си предпочитания да гледат заедно дерби и да водят децата си там,и хора като вас водени за носа от трима четирима от фен клубовете и на двата отбора да се изпотрепят ,а именно тези другите се скатават и си броят пачките и гледат сейра.
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 02.11.2012 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+15
 
 
Първо да кажа ,че съм локомотивец,но не може някой да ми каже ,че не мога да си купя билет ,защото не ме е виждал на мач или някой трябва да ме разпознае.Тея полухора от нашите фракции да вземат да се стегнат ,че прекаляват вече -декларации,взимат билети все едно са от НАП или от Министерство на финансите.Просто така се гони редовия фен и после се чудим защо сме 150 човека в София или 25 в Варна,като прибавим и изцепките от финала в Бургас,вмешателсвото в работата на ръководството...Еми спрете се малко САМО ЛОКО
+10
 
 
Като Ваш читател Ви споделям, че се сдобих с два билета за централната трибуна на стадион Локомотив на цена по 30 лева всеки, като билетът ми бе осигурен от човек от администрацията на Лаута.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Готови сме за Световното в Пловдив! Зарибиха Гребния канал с 670 кг шаран
През 2020: Драганов свири полуфинала между ЦСКА-София и Ботев! Варненецът носи късмет на "червените", отново ли ще е така?
ПФК Берое: Треньорът Ачиари и футболистът Алгара не са си раздавали шамари, юмруци и ритници
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: