ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (24)
Препитването на фенове на "Лаута" продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:03 / 02.11.2012Коментари (298)32748
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Ботев Пловдив продължават да се чудят как да си осигурят билет за дербито с Локомотив Пловдив в неделя от 14:30 часа на "Лаута". Днес репортер на Plovdiv24.bg забеляза, че продължават да текат засилените полицейски мерки на стадион "Локомотив". 

Пред фен-магазина на "черно-белите" желаещ да закупи билет бе препитван от около 10 фена на "смърфовете", които се оказа, че сами преценяват на кой да продадат билет за мача. 

Интересен факт е обаче, че много от феновете на Локомотив Пд също не мога да си закупят билет. Пред погледа на репортер на Plovdiv24.bg привърженик на "черно-белите" му бе отказано да му бъде продаден билет, след като от феновете на "смърфовете", които продават билетите му поискаха да покаже карта, с която да докаже, че е привърженик на Локомотив Пловдив. 

Пред нашата медия доста от привържениците на Ботев Пд се похвалиха, че са се сдобили с билет за трибуна "Спортклуб". 

Така от цялата ситуация става ясно едно, че Пловдив има нужда от "Голямата къща".
Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Аз не мога да разбера, защо е толкова трудно да разберат кой е от локо и на кого да продадат билет. Няма смисъл от карти, препоръки и др. Просто ги накарайте да извъртят по един кючек. Който може - му продаваш билет, който не може - значи е ботевист. Елементарно.
+18
 
 
Христо Бонев е основен виновник за омразата между феновете на двата гранда от Пловдив. Такова скандално обвинение отправи най-легендарното "канарче" Динко Дерменджиев по адрес на Зума преди 91-то градско дерби между Локо и "Ботев" в неделя. Христо НИКОЛОВ ""Това дерби ще го напряват най-вече запалянковците. При тях винаги е имало необходимия заряд за това. Смея да твърдя, че феновете на двата отбора са най-страхотните в цяла България, най-верните, най-запалените. Зная, че се бият помежду си. Ето това е лошо! Тази нетърпимост между агитките започна от Христо Бонев, откакто той дойде в Локомотив (Пд) през 1963 г. Беше голям футболист, не мога да си кривя душата. Голяма личност бе и тогава, такава е и сега. Но той беше много върл антиботевист и насади това нещо у привържениците на Локомотив. Тези на "Ботев" отговориха и така се появи и омразата между феновете. А това не е никак хубаво, защото не са малко случаите, при които се и стигало до сбивания". Това заяви Чико пред в. "България днес", който е играл 19 години с жълтата фланелка. И сипва още масло в огъня: "Ще ви кажа нещо друго - когато аз започнах да играя футбол в "Ботев", пловдивското дерби бе между нас и Спартак. Локото тогава беше в "Б" група и въобще не си мислеше да дели мегдан с нас и Спартак".
+15
 
 
Попитаите и Златински от кои отбор е.Него как Ще го пуснете на стадиона?
+14
 
 
Черно белите олигофрени се изпитват за билет а кълнящия им се във вечна любов Златински хвана пътя към ЦСКА явно и на него вече не му понася циганията и му писна потниците да му дават тон във живота.
+9
 
 
Викторината продължава,Спорт клуб ОПУСТЯВА! :D
+7
 
 
Търся много спешно билет за гостуващият сектор,моля който има да пише на ЛС.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+13
 
 
Няма ли на тея кой да им викне една защита на потребителя?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+14
 
 
Четяйки по надолу коментарите,за които ми трябваше поне един час , стигам до един извод!Моя отбор е Ботев Пловдив!Не мога да повярвам все още на простотията на Локомотив!Това е цинично....страх ли ги хвана,да не би да останат без билет ли?Не мога да проумея как за пореден път падат толкова ниско....да си върнат много от феновете,които може би не са им отговорили правилно на смешните въпросчета....това ли е клуб?Това ли е публика?Това ли е изобщо футбол?Вместо всички заедно да седнем да изгледаме мача ,ние с всеки изминал ден се превръщаме в по-големи идиоти!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Вики Радева с бронзов медал в Австрия, заминава за Гърция за Евро 2024
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Спартак се готви усилено за дербито със Саяна
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: