ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Николай Почеканов: Сашо Александров явно е гледал друг мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:55 / 05.11.2012Коментари (136)18737
© Plovdiv24.bg
Нашите фенове за сетен път доказаха, че са №1 не само в Пловдив, смята изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов. Той се съгласи да коментира пред официалния сайт на клуба пловдивското дерби срещу Ботев, което завърши 2:2.

- Г-н Почеканов, хареса ли ви дербито с Ботев?

- Да, разбира се. Мачът се очакваше от 3 години. Получи се много интересна и динамична битка между два стойностни отбора. Имаше всичко - обрати в резултата, невероятна атмосфера по трибуните, коректни отношения между футболистите, нямаше грубости, и не на последно място, едно безупречно съдийство.

- Да, но спортният директор на Ботев Александър Александров обяви, че ще подаде контестация срещу отсъжданията на рефера Станислав Тодоров, който според него е опорочил мача?

- Първо ще кажа, че с ръководството на Ботев поддържаме нормални колегиални отношения с взаимно уважение. Колкото до изказването на г-н Александров, най-вероятно той е гледал някой друг мач. С думите си г-н Александров омаловажава труда на 22-ата на терена, които дадоха всичко от себе си. Цяла България стана свидетел на двубоя и хората могат сами да преценят дали съдията е повлиял с нещо на крайния резултат.

- Подобно дерби е истинско предизвикателство за полицията в града. Как мина според вас организацията на двубоя?

- Мисля, че без никакви проблеми. Изказвам огромни благодарности на полицията в Пловдив и по-специално на г-н Чонов, на г-н Гребенаров, както и на всички униформени служители, които създадоха перфектна организация около този мач. Тук е мястото да споделя, че цялото ръководство на Локомотив, както и футболистите, казваме едно огромно БЛАГОДАРЯ на нашите фенове, които за сетен път доказаха, че са №1, не само в Пловдив.

- Какъв е коментарът ви за играта на Локомотив в дербито?

- Момчетата се раздадоха в името на Локомотив. Съжалявам, че не успяхме да победим. Преследваше ни и малшанс, защото в края на мача пропуснахме едно чисто положение, което можеше да ни донесе успеха. Но това е един млад отбор, който в момента се изгражда и в него има огромно бъдеще. Нашият президент г-н Марешки дава всичко от себе си, за да върви отборът и успехите неминуемо ще дойдат.

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
В Пловдив ИМА ЕДИН ОТБОР И ТОЙ Е ЛОКОМОТИВ И ВИНАГИ Е БИЛ НОМЕР 1 НЕЗАВИСИМО В СЬСТОЯНИЕТО НА КЛУБА.А ВИЕ ЖЬЛТИ ИМИГРАНТИ ВЬН ОТ ГРАДА НИ НЕЩАСНИЦИ МРАСНИ ЦЯЛ ЖИВОТ С ВЛАСТА ЦЯЛ ЖИВОТ С ТУРЦИТЕ ИСЧАДИЯ МРАСНИ.
+3
 
 
А Цветан Василев какво отговори на въпросите на журналистите? Той кой мач е гледал?
0
 
 
Тоя смешко каза вица на годината. Хаха скрий се Почеканов.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.11.2012 г.
+2
 
 
Билети има - фенове няма :D :D :D
+5
 
 
Че сте цигани сте си цигани Вълчо от Изгрев го доказа"Неговото сърце Черно бяло ",Че сте потници сте си потници потни и мазни доказахте го на цяла България с ерата Билет. Че събрахте 5000 човека публика заедно с юношите на клуба июношите на Векта ок. Че с тази постъпка доказахте пълен резил За Пловдив ок
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Чуйте ме сега добре, ЗАГОРЕЛИ ТИГАНИ: Откакто съществува футбола в България, отборите се делят на две категории: ПЪРВА КАТЕГОРИЯ 1. ЦСКА 2. Левски 3. Ботев (Пловдив) ВТОРА КАТЕГОРИЯ 1. Локомотив (Пловдив) 2. Миньор (Бухово) 3. Орлин (Пирдоп) 4. Оборище (Панагюрище) 5. Асен Гаргов (Калояново) 6. Чайка (Конуш) 7. Остър нож (Голям Чердак) 8. Крастава жаба (Царацово) Някой от вас, драги ПОТНИЦИ, ГАЩЕРИЗОНИ, БАЛТОНИ и КОМБИНИЗОНИ помни ли Локото, когато играеше с тези отбори?
+4
 
 
Ей, буферчета, на пролет ви чакаме на Колежа. Дотогава си измислете някоя по-интерсна хореография, че тази от дербито нещо куцаше! И да не забравите пак да домъкнете онзи палячо-ходжата с мегафона! Много е забавен. Между другото мога да ви кажа къде продават зурни и фереджета на промоция. А шалчетата си увийте около фесовете! И си носете килимчета за молене. На нашия стадион такива няма - все пак сме европейци.
0
 
 
2010-та изчезнахте безследно, за колко турски лири предадохте името свещено ? Знаете ли що е българска чест? Едва ли ,''бултра$и със фес. До вчера бяхте к**ви на Христола, а днес сте ибрикчии на Цветан от Анадола . Бараби,банди, патриоти- вие сте селски идиоти !!!
+2
 
 
Какъв друг мач ,бе палячо?Как се дава картон в 10 мин . при първо нарушение на Бобан , което изобщо не е грубо , нито е посягане отзад , нито спира голова атака , а се извършва в средата на терена край тъча.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: