ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд уреди контрола с аматьори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:38 / 05.11.2012Коментари (38)4860
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив ще играе контролна среща с четвъртодивизионния Сокол (Марково) във вторник, съобщава официалният сайт на "жълто-черните". Двубоят ще се проведе на терена в Марково с начален час 14.30.

В проверката участие ще вземе каращият проби в "жълто-черния" тим Бубакар Кебе. Треньорският щаб иска да прецени неговите качествата в игрова обстановка. Африканецът с френски паспорт започна тестовете си в Ботев точно преди началото на серията от мачове с Литекс, ЦСКА и Локомотив Пд.

В спаринга със Сокол (Марково) ще се включат футболистите с по-малко игрови минути в шампионатните срещи, както и няколко момчета от юношеските формации, докато титулярите от последните двубои ще получат почивка.

В понеделник сутрин "канарчетата" проведоха традиционната си тренировка след официален мач. Заниманието в Брестник бе възстановително за играчите, които започнаха в стартовия състав в пловдивското дерби. Тренировката за останалите бе по-продължителна и интензивна.

С пресечен мускул от мача е Вандер Виейра, който пострада след остро влизане секунди след първия съдийски сигнал, а травмата стана причина за смяната на бразилеца на полувремето.

Още по темата: общо новини по темата: 15
12.11.2012
10.11.2012
10.11.2012
10.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Аматьори срещат аматьори. Рогош,Маноле,Стряма знамето го НЯМА!
-3
 
 
Малеййй... тия много църни бе! Я ги скрийте на сянка.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
подготвяйте се. както са го погнали Карайбрахим....
+7
 
 
Някой заблудени, глупаци цитират често факта, че Ботев няма победа над Локо от 18 години на срутения стадион Лаута. Не знам какво ги топли това и им гъделичка смачканото его, но Лаута е местото на което са играни най-малко мачове между тези два отбора. Обикновено отнема дълги години да се изиграе там мач просто защото дори и преди срутването това место не е удобно да приеме толкова много хора желаещи да гледат мача. Ако ще ги стопли мога да им дам един друг факт за това колко години те нямат победа над Ботев на сегашния стадион Спартак например, където са падали многократно и като Спортклуб и като Локо. Но просто няма смисъл, нека се радват на равния. Важния факт е един: 3 години и 5 месеца без победа и летоброенето продължава.....
+9
 
 
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОСОЧИ КАКЪВ Е БЮДЖЕТА НА ЛОКОТО И НА БОТЕВ ОТ ПУБЛИКУВАНИТЕ ДО МОМЕНТА ЦИФРИ ИЗЛИЗА ЧЕ БЮДЖЕТА НА ЛОКО Е ПО ГОЛЯМ ОТ ТОЗИ НА БОТЕВ
+4
 
 
абре тези от локо пишещи били отгоре на всичко и лумпени задръстеняци от къде се пръкнахте - от шопския кюсдендил иначе и до сега щяхте да лазите
+5
 
 
Дано Кебе да е качествен . Макар че съперника нее някъв нормален но както да е . Важното е да се движи добре по терена и да вкарва голове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: