ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (9)
Илиян Йорданов: Левски - ЦСКА е по-голямо дерби от Локо - Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:18 / 08.11.2012Коментари (89)13854
© Plovdiv24.bg
Бившият футболист на Локомотив Пд и юноша на Ботев Пд, Илиян Йорданов заяви, че софийското дерби е по-силно от пловдивското, защото на него се събират повече хора.

"Не можах да гледам пловдивското дерби, защото имахме мач в Перник и само по радиото можех да го слушам. Като атмосфера мисля, че софийското дерби е по-силно, защото на него се събират повече хора. Сами видяхте на "Васил Левски" колко публика имаше на мача ни с ЦСКА, докато на Лаута бяха далеч по-малко", заяви Йорданов, цитиран от Sportal.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
06.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мислих го за умно момче,но изказването му говори че съм бъркал. Елементарно ,примитивно и непремерено изказване на това заблудено момче, което захласнато о големия град, метрото, чалготеки бол и пр.се помисли за принц. Така е минавайки през Лаута - объркват им се понятията, добиват измамно самочувствие и говорят глупости.Дербито Ботев - Локо е, било е и ще бъде най-великото.Друг е въпроса как го отразяват медиите и най вече софийските.Казано с една дума - игнорираха го!!!!!, както много други неща. А за публиката, какво да му се обяснява на този пубертет? Просто се оставя да узрее, ако въобще този процес някога настъпи!! И да движи далеч от Колежа!! Няма място дори на трибуните на тази Светая и светих на Пловдив!!
0
 
 
пълен нещастник. Видя метрото и си повярва в повече. не мога да бъда убеден, че футболист, минаващ за голям талант, който не успя да се наложи нито в Ботев, нито в Локомотив и дори в Левски е нищо, ще е по- добър от останалите в пловдивските отбори играчи. Нещо куца, нож времето ще покаже, важно е пловдивските отбори винаги да побеждават софийските и играчи като Илиянчо
+1
 
 
Абе Илиане, абе глупако, ти си перфектното доказателство, че футболистите нямат много акъл. А ти никак ! Ако имаше голям стадион в Пловдив щеше да има поне 40 000 души, а не да се продават билети на черно. Ама че тъп пич - добре че го махнахме от Ботев !
+2
 
 
тои никога не е играл в пловдивското дрби за да кайе кое е по голямо кое е по малко.6те тропне на вратата след някоя годинка ама няма кои да му отвори
+1
 
 
Не си дорасъл нито като футболист , нито като фен. След някоя друга година , ще казваш точно обратното.
+2
 
 
Бойко Борисов ни призна- Пловдив заслужава да има нов и по-голям стадион. Дано новия национален стадион да е в Пловдив. Колоритнита публика на Локо и Ботев го заслужават. Аз съм виждал 40 000 на Локо - Ботев преди години,когато двете агитки ходихме заедно на мач и се разделяхме преди да влезем на стадиона.
+2
 
 
Нормално е! На дербито в София никой не подлагаше феновете на изпит за получаване на билет!!! Тъжно за Пловдив е да има такива ограничения! Ако стадиона в Пловдив позволяваше шеше да има повече Локомотивци и мнооого повече Ботевисти!!!
+7
 
 
Илияне и ти хвана кривата пътека от село дойде гражданин да те направим ти си остана селянин живеещ в София! Да го духаш селска мишко само на теб май не ти стана ясно кое е най-голямото дерби в България и само това, че нямаме стадион с нужният капацитет не сме го подпечатали пловдивските фенове!
+7
 
 
евала на всички превайаници на ботев и локо, че не се плуят а са обединени.само локо аиде и ботев да йивее пловдивския футбол
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин се ядоса след Вечното дерби, започва титуляр на "Колежа"?
Академик Пловдив спечели бронз от държавното първенство до 19 г.
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: