ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Русия прави голям автомобилен завод у нас?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:17 / 14.11.2012Коментари (32)8493
© Plovdiv24.bg
Нов завод за коли може да се появи в страната ни след парламентарните избори при "правилен резултат". Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов в словашкия град Нитра.

Догодина, ако изборите минат добре, Русия ще направи голям автомобилен завод в България, подобен на този в Ловеч, похвали се Борисов. Той обаче не уточни кой е инвеститорът.

От преговорите в сряда и четвъртък за цената на природния газ зависят следващите стъпки на страната ни, заяви още премиерът. Той уточни, че засега не се е чувал с руския президент Владимир Путин и все още не е ясно дали ще дойде в България. засега не се знае дали и премиерът Бойко Борисов ще отиде на първата копка на "Южен поток". Той получи покана за това преди седмица.

"Касае ме единствено цената на газта и дългосрочните договори, колко ще са по-кратки, толкова - по-добре, каза Борисов. Според него в следващите 3-4 години в Черно море ще има много газ и затова трябва да се пазим от контракти, които са по-дълги от 6 години.

Междувременно обаче руският газов бос Алексей Милер даде да се разбере, че ни очакват трудни преговори. Според него страната ни не може да очаква поевтиняване на газа заради "Южен поток".

"Двата въпроса не са взаимно свързани. Що се отнася до коригирането на цените, то през тази година вече бяха направени всички необходими промени в договора", каза Милер пред ИТАР-ТАСС.

Вчера премиерът, заедно със словашкия си колега Роберт Фицо откриха бизнес борса в словашкия град Нитра. В делегацията на премиера има включени 15 фирми с 30 представители, които се очаква да сключат договори за съвместна работа с чуждестранните си колеги.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не балгодаря! Не искам да строят Руснаците автомобили у нас. Накарахме се на Лади и Москвичи :)
0
 
 
инвеститор - втб... съмнителна банка на съм съмнителни хора с апетити в бг...
0
 
 
Anthony Apostolov, защото България в момента няма нужните опит и ресурси да направи собствена марка автомобили. Angel Dimitrov, ще го строят руснаците, по същата причина поради която китайците постоиха завод: Искат да продават автомобили в ЕС, без да плащат мито. Решението е България, защото е най-евтината работна ръка в ЕС.
Aнонимен
на 14.11.2012 г.
0
 
 
Хаха, лади ли ще правят другарите от Русия!? Руснаците привличат доказани световни производители да инвестират в автомобилни заводи, при тях, а ние привличаме Руснаците. Кое е ли по-умното решение?
+2
 
 
Поредната простотия....."При правилен резултат " от изборите????И като е правилен резултата ,що руснаците ще строят завод,а не американците ...примерно?
+3
 
 
Очаквам да стане като в стария виц за износа на 10-те хиляди компютри за Япония, дето не били 10 хиляди, а 100 хиляди; не били компютри, а компоти; не било за Япония, а за Съветския съюз; и накрая - не сме ги изнесли, а са ни ги върнали,че били развалени.Новината,която мастития ни премиер казва сутринта,редовно я опровергава вечерта!
+3
 
 
Дано батето е разбрал , че пуснеш ли шлиферо на големия брат дупе да ти е яко. Дано рюснаците построят подобен завод , защото е срамота. Само ние нямаме филиял на автомобилен гигант. Явно досега нашите политици работеха за това. Да лапкат парици.
0
 
 
Отваряите мото-техника да се редим за москвичи :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: