ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Генов: Мачът в Ловеч не ни трябва, защото няма да вземем Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 21.11.2012Коментари (41)5505
© Plovdiv24.bg
Треньорът на "Локомотив" (Пд) Стефан Генов призна, че са бавели играта след 60-ата мин на мача с "Черно море", а негови играчи умишлено си изкарали картони, за да пропуснат гостуването на Ловеч за купата в петък.

"След 60-ата мин отпаднахме физически, което е нормално, след като играем предимно с деца и те не са подготвени. Нормално беше при това положение да бавим времето и да рушим играта. Котев и Даниел Георгиев пък си изкараха картони, за да бъдат наказани срещу "Литекс", но после да са в състава за гостуването на "Берое" в "А" група. На нас мачът в Ловеч не ни трябва, защото няма да вземем купата. Затова ще пусна юноши. Нашият мач е под Аязмото и там ще се стремим към точки", заяви за "Народно дело" Генов.

Той не е съгласен също, че в последните 30 мин "моряците" са създали 4 положения за гол на "Лаута" - по две на Дончо Атанасов и Божилов. "Имаха едно - на Божилов, но ако на Дончо му броите всеки удар към вратата, може и повече да ги изкарате. Ние още в 3-ата мин пропуснахме. После при 1:0 Сашко Александров спъна Маламов, но не ни дадоха дузпа. В 59-ата мин пък Гошо Стефанов шутира с глава в аут, а по-късно, въпреки че вече съперникът имаше инициативата, от чиста позиция изтърва Серафим Михайлов", допълни Генов.

Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ами щом няма да се борят за купата за шампиони и дума да не става евротурнирите са мираж единствената цел и мишкуване в златната среда с опции да не се изпадне БРАВО НА МАГАРЕшКИ ТРОйНИ ПРЕМИИ ЗА РАВЕН С ГРАНДА НА Пловдив
-1
 
 
Да, няма смисъл да се напъват за купата. Да пазят сили за първенството - целта е да се преборят за 4-то място - отзад напред...
+1
 
 
Жълтите селтаци са се прибрали от къра гледам... Не се занимавайте с Чечо, нали ви го нахака пради 2 кръга когато щяхте да биете с 17-18 гола на Лаута... Чечо, само така! Не се страхувай да казваш истината! Да, този мач наистина не ни трябва, толкова са ни силите в момента, това е... Оставаме здраво стъпили на земята, а не като жълтите пернати дето още летят из облаците... Феро не им дава да слязат на земята... играят страшен, красив , резултатен футбол, имат фантастични играчи ... та така... Айде лягайте си, че отру пак оран ви чака, селяци!
+1
 
 
Защо е толкова важен мача с Берое вие за 6 място ли ще се борете, и не ми стана ясно какъв е проблема да изиграйте 2 мача през 3 дена срещу два посредствени отбора,да не сте направени от кашкавал,честно казано си е голям позор да видиш как отбори от В група се борат за купата , а "гранда на Пловдив" се е предал предварително.
+2
 
 
бездушни цигани играйте поне заради феновете си !
+2
 
 
Шутира с глава!!! Уникален израз. Сега съжалявам ,че никога не ходя на мачове на локомотив.... можеби ако бях отишал на поне 1 мач последните 10 г. щях да знам как се прави ШУТ С ГЛАВА!!! Но уви!
0
 
 
Реално погледнато - купата не ни трябва сега! Да се обиграват юношите! Трябва да играем за победи в последните два мача в първенството! Големите отбори пускат юношите си и резервите си за купата!
+2
 
 
Щеше да е добре финал между два пловдивски отбора. Генов е голям стратег, да видим какво ще се случи под Аязмото...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: