ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читателка: Страхуваме се да излизаме от блока, защото е страшно тъмно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:13 / 22.11.2012Коментари (5)4770
© Plovdiv24.bg
За проблем с осветлението по някои улици в "Северен" сигнализира на имейла на Plovdiv24.bg наша читателка. Тя пише следното:

Добър ден! Пиша Ви по повод това, че имаме голям проблем с уличното осветление в район "Северен" или поне на по-долу цитираните улици. От март месец тази година живея на ул. "Хан Телериг" - пред целия блок, а той не е никак малък (малкият гигант се нарича) светеше една-единствена лампа за трите му на брой входа, и то точно в началото на блока. От миналата седмица и тя вече не свети. И това не е всичко, проблем с уличното осветление има и по съседната улица - ул. "Никола Войновски", като се тръгне от пресечката й с ул. "Хан Телериг", отново няма улично осветление до почти нейния край, който обаче е чак до Брезовско шосе. 

Според мен това не е нормално - вечер е ужасно тъмно и страшно. На всичкото отгоре се разхождат бездомни кучета, които допълнително плашат хората. Страхуваме се да влизаме и излизаме вечер. В понеделник (19.11.2012) сутринта се обаждах по телефона и ми беше казано от служителката, с която говорех, че ще съобщи за проблема и лампата ще бъде отремонтирана. И след това нищо не се случва. Надявам се благодарение на Вас да има някакво развитие, защото е крайно неприятно да не можеш спокойно да отидеш до магазина или където и да било след 17:00 часа (в тъмната част на денонощието). Благодаря Ви предварително!

"Да, вчера тази жена лично ме уведоми за проблема с осветлението на ул. "Хан Телериг" номера 1,3 и 5, както и за част от ул. "Никола Войновски". Разпоредил съм то да бъде възстановено по най-бързия начин. Много често недобросъвестни "граждани" чупят осветителните тела точно в този участък и опазването на осветлението там наистина ни създава проблеми", обясни ситуацията кметът на "Северен" Ральо Ралев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Много Ви моля, обърнете внимание на осветлението в кв.Кючук Париж. Има много лампи по булевардите и по малките улички, които не светят. Кой трябва да ги поддържа - гражданите ли? Около СОУ "Константин Величков" е пълна тъмница например.
+5
 
 
Аааааа най-накрая да се каже нещо !! В Южен,като махнеш булевардите всички малки улички,лампите едва мъждукат,или ги въобще ги няма. САМО влезте в Кичука през бетонния след 23 часа и ще разберете за кво става дума !!!! Мога да изброя сума ти улици които съм виждал след 22 часа без осветление - Христи Казанджиев,Кузман Шапкарев,Силиврия,Стефан Стамболов - булевард !! На бул.Южен също половината крушки ги няма от петилетки,на улциа Македония също има несветещи лампи.Моля,редакцията,явно само чрез медиите може да се оказва натиск върху хранениците,направете каквото можете,писна ни да ни влизат по къщите и да ни крадат огледала,антени и т.н. от колите !!
+4
 
 
Този проблем го има в цял Северенл. Аз живея на "Ген Кутузов", където лампите си светят когато си искат, освен това след подмяната на лампите по бул. България, от общината( или някъде другаде) редуват кое платно да светир, южното или северното
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
БК Академик Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: