ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев чака следващата жертва за Купата след разгром над Евроколеж
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 24.11.2012Коментари (123)15258
Отборът на Ботев Пловдив не смели глава и в реванша за Купата на България срещу тима на Евроколеж. "Канарчетата" се наложиха с убедителното 6:1 над колежани и така с общ резултат 9:1 се класират в следващата фаза на надпреварата.

На стадион "Беркут" в с.Брестник "жълто-черните" в тренировъчно темпо се справиха с четвъртодивизионния тим. Още до почивката Ботев Пд реши изхода на срещата след попадения на Станислав Костов (22, 29) и Артур Енрике (40).

През втората част "канарчетата" вкараха нови 3 гола във вратата на колежани. Точни бяха Ангел Рахов (57), Станислав Костов (75) и Костадин Дяков (80).

Почетното попадение за Евроколеж реализира Васко Василев от дузпа.

По този начин Ботев Пд очаква да научи следващия си съперник в турнира. Жребият за осминафиналите за Купата на България ще се тегли на 26 ноември, понеделник.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
при два пропуска срещу цска и локо е налице обръщачка за победа и само трябва да се направи
0
 
 
За интереса на "канарчетата" към халфа на Пасош са потвърдили от португалския вестник "Абола". Според изданието националният състезател на Салвадор е бил забелязан от скаутите на пловдивския отбор и се е харесал с играта си. "Абола" пише също така, че Алварес е трансферна цел номер 1 на Ботев, които вече са предложили цена от 200 000 евро. Според португалците подобна сделка би била добра за всички страни, тъй като цената е приемлива за Пасош, а пък самият Артуро ще получава по-висока заплата в България. Ръководството на Ботев Пловдив все още не е потвърдило информацията. Колкото до Алварес, той е роден в САЩ и е на 27 години. Играе за националния отбор на Салвадор от 2010 година насам.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Какво става тук??? Не мога да Ви разбера и жълтите и черно-белите фенове... Ако няма какво да коментирате, а само ще се заяждате и сипете ругатни и пошлости, направете си сайт , в който да задоволявате първичните си страсти и да избивате комплексите си, а не заливайте всички теми с ,,помия"!
+1
 
 
Нещо много голям плач за времето на Христола, а буферчета...?
+3
 
 
ЛАЙНУТНИТЕ СТРАХЛИВИ СЕЛЯНИ ОТКАЗАХА БОЙ ЗА ЗНАМЕТО НАСРАНИ ОТ СТРАХ ! В СЪБОТА ВАДЯТ ПЛАКАТ ЗА ЖЪЛТИТЕ МИШКИ, В НЕДЕЛЯ ОТНОВО ПОКАНЕНИ И СЕ ОПРАВДАВАТ ЧЕ БИЛИ НА ВИЛА !! ЗАМИНАЛИ НА ВИЛА В НЕДЕЛЯ !!! БУХАХАХАХАХ .... БИТИ И Е*ани НА ВСЯКА КРАЧКА В Пловдив ОЩЕ ЩОМ СЕ ДОМЪКНАТ ОТ ЦЕНТРАЛНА ГАРА !
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Да обощим накратко злините, които причини Караибрахима на селяните от ВСИ Арена :) Караибрахима гръмна Жоро Хедшота, Караибрахима подари букет рози на Левент, Караибрахима продаде купата на Лудогорец , Караибрахима изгони Емо Тъпото и Гомньо Цигански, Караибрахима нагласи турнира и тази година, Караибрахима е виновен че са по 1500 аграра на мач, Караибрахима е виновен и че са вечно втори в Пловдив, Караибрахима е виновен че до един са прости селки дамаджани и навсякъде ги посрещат със "селяни" и "цигани" , Караибрахима им окраде феншопа и парите за билетите от финала за купата :)) Голям си Караибрахимееее :)))
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: