ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Локомотив ми става все по-голяма тръпка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:20 / 25.11.2012Коментари (67)9853
© Plovdiv24.bg
Вече съм похарчил 1,5 млн. лева за Локомотив (Пд) откакто съм поел клуба. Това е дребна сума за моите фирми, като се имат в предвид оборотите, които реализираме, заяви собственикът на пловдивския клуб Веселин Марешки в гостуването си в предаването "Горещо" на Венета Райкова. Той обаче добави, че не съжалява ни най-малко, че е поел клуба. "Локомотив ми става все по-голяма тръпка и се надявам през зимата да привлечем играчи, с които значително да повишим класата на отбора", поясни Марешки. Той добави още, че не е поставил никакви цели пред старши- треньора Стефан Генов. По думите му в момента най- важното е да бъде сглобен боеспособен отбор, след което ще бъдат поставени целите.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.11.2012 г.
0
 
 
Ей, ще го поболеете човека... с това Локо! :)
-3
 
 
жълте те жълте жълтете с в А жълте жълтете намат знамена
+2
 
 
Дебил ,като те е тръпка обади ли се на Камбуров ?
на 25.11.2012 г.
+2
 
 
.. как може всички собственици на Локото да са все чобани и мутри?.. с единия краг в гроба, или в затвора, перящи мръсни пари, "бизнесмени" с речников запас на средностатистиески жител на Столипиново.. срам и позор.. пък вие ще речете като първите лумпени "завинаги един от нас".. а иначе има и свестни локомотивци.. познавам не един и двама.
на 25.11.2012 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
И аз съм от един от двата отбора, но и Локо и Ботев са еднакво за уважение в Пловдив! Веднъж Ботев е бил по-силния друг път Локомотив. Пловдивчани не трябва да си разменят злобни коментари, а да се радват на успехите и на двата клуба!
+6
 
 
кви гости бе папагал,до в4ера бяхте по села и паланки,преска4ахте оградите .а днес се надувате,не ние а ботяффффф,са гости в а група.жалта сган.
+4
 
 
Сега за пореден път се убеждавам ,че като чуеш само "жълтур",асоциацията е веднага -прост тъп и ограничен индивид.Толкова тъпотия не може да се види от никой,освен от "жълтур".Даже не трябва да се обиждат на "селяни",защото има доста хора от село ,които не са толкова ограничени.Липсват ви доста от първите години в живота ви жълти приятелки!
+5
 
 
На мен лично, Марешки много ми харесва и се надявам наистина да е разбрал какво е за Пловдив името и институцията - Локомотив.Системата му за премиране на играчите е много правилна и ги стимулирва във всеки мач да се раздават до край.Възможностите на тези млади момчета наистина не са големи, но с една добра селекция през зимата, отборът може да придобие съвсем различен облик през пролетта.Много се радвам също, че Мартин Камбуров е решил да се завърне при нас, но освен него имаме нужда от поне 3-4 класни футболисти, най-вече централен защитник и добър нападател, който да партнира на Марто в атаката.Курдов, Г.Стефанов и Димо Атанасов видяхме, че не стават за отбор от класата на Локомотив. На собствените ни юноши може да разчитаме за в бъдеще, но в момента целта на отбора е да се класира около 5-то - 6-то место и за това са необходими няколко обиграни и добри футболисти. А г-н Марешки нека да знае, че всички верни локомотивци сме зад него и му вярваме безрезервно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: