ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Ще купя Локо като видя финансовия анализ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:44 / 27.11.2012Коментари (98)13314
© Plovdiv24.bg
Веселин Марешки все още не притежава нито една акция от Локомотив Пловдив, потвърди самият той в интервю за Дарик Варна. Съществува дори възможност аптечният бос въобще да не закупи клуба, ако се окаже, че финансовото състояние на Локо Пд е по-лошо, отколкото изглежда, стана ясно от думите му.

"Всяка една фирма, преди да бъде закупена, й се прави правно-финансово икономически анализ. Ангажирал съм една много сериозна одиторска фирма и адвокатска кантора да проверяват състоянието на Локо Пловдив. Докато не получа резултатите, няма да взема и една акция. Ако не се договорим съгласно реалната ситуация, която ми докладват проверяващите, а не според тази, която ми представят, аз няма да стана собственик на клуба. Превел съм около 1,5 млн. лв., но това няма нищо общо със собствеността. Просто сме помогнали сме на клуба да си стъпи на краката. Клубът се управлява от мои хора, това е нормално, тъй като трябва да видя за какво става въпрос, пък и да няма промени докато вървят проверките, но аз ще стана собственик едва когато съм доволен от резултатите от анализа.", каза пред Дарик Варна Веселин Марешки.

Преди броени дни стана ясно, че доскорошният собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев е прехвърлил акциите си на приятел, а не на Веселин Марешки. Според съдебните регистри собственик на клуба в момента е 40-годишният столичанин Светослав Мушанов. Той притежава 142 900 акции или 95,27%. Останалите проценти се държат от няколко други дребни акционери.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
22.10.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нормално е жълтите да треперят - те не искат силен Локомотив, тъй като това означава набиването на черно-бял комплекс в папагалските им главички да продължи.Те знаят, че Марешки е солиден бизнесмен и реши ли да дава пари ,особено ако влезне и в политиката пак ще има ощавим перата.Толкова години бой...бой...бой и сега само да се почешиш по главата и папагала се е напикал от страх.Марешки си казва човека точно и ясно - в момента се прави ревизия на клуба, и след резултатите ако го удоволетворяват ще закупи клуба.Всеки бизнесмен би постъпил така и в това няма нищо ненормално.Да му мислят малките армейци, които се издържат от държавни пари.Цял живот са на нянката на властта и са научени все някой друг да ги оправя - президент, премиер, кмет и т.н.Видяхме ги, какви са големци жълтите -10 .г един прост селянин ги разкарваше за носа, като панаирджийска мечка, закриха си отбора и го пратиха при аматьорите, бият и стрижат футболистите си №0, какво да ги коментираме повече...нахлуват на терена и налитат на футболисти на съпренка.Това само един див селянин е способен да го направи.Смееха се на Канатларовски...македонец бил, а после си нзначават треньор по физическо от Македония.Смееха се на нас, че Коко докарвал много чужденци, а пък сега при Банго и Кривия тръгнаха по коковия път- -напълниха се с чужденци и вместо да залагат на школата си и на български футболисти пак ще се привличат анонимни чужденци, които да изядът хляба на някое талантливо момче от школата ми.Това , в което ни обвиняваха нас те сами сега падат в същото, палячовци!Много ни се каниха и на дербито - щяли да ни бият с радлика пък се видя, че не могат да бият един безобразно слаб Локомотив, на който целия отбор зима заплатата на техния Цветков, гомньовци...тръгнали на нас да се смеят.Президентити ни били мутри, престъпници и какво ли не, ама бързо забравиха как се кланяха на черния вожд Мпасинкату и любимеците им бяха италианския циганин Пичонков и печката Ола.Поне имат извинение - на папагала паметта му е къса!
+4
 
 
Когато Коко Динев избяга от Локомотив каза че акциите си прехвърлил на Наско Узунов. А сега излиза друг филм на екрана.
+4
 
 
Сега какво излиза? Всички действия на Марешки са НЕЗАКОННИ.Сега много футболисти могат да оспорват неговите действия в Съда,вкючително и за играчите преминали в други отбори като тези които играят в СЛАВИЯ и ЦСКА.По този начин резултатите на Славия и ЦСКА са НЕВАЛИДНИ! БФС да се самосезира!
-2
 
 
Локо винаги е бил най-конвертируемия пловдивски отбор за последните 20 години.Причината е ясна -апетитния парцел на който е разположен стадион Локомотив.От футбола в България никога не се е печелило, но лично на мен ше ми бъде много интересно какво ще се случи с финансовите благодетели на пловдивските отбори , след парламентарните избори догодина.САМО ЛОКО!
+4
 
 
Честит нов сбственик - Светослав Мушанов ха ха ха ха ха , циркът е безкраен.
+1
 
 
Няма никакви драми със собствеността,пред вестник "Марица" човека казва ,че "доброжелатели"изричат тези думи ,защото никой не ни слагаше в никакви сметки и сме били пътници.Е не сме на първите места ,но отбора си върви ,а след зимата нещата може да станат много по -сериозни.Затова има слухове,като прибавим и политическите амбиции на Марешки е нормално да има сплетни.При закупуване на акции на дадено акционерно дружество се минава през няколко етапа,но не ми се описват тук и изисква времеви период за осъществяване на прехвърлянето.А информацията ,че акциите са в коко-диневия приятел е на "24 часа",вестник отдавна загърбил журналистиката.
+6
 
 
Той като види задълженията и ще се уплаши човека..Сиgурно и друг път е мислил да купува ненужни неща
-4
 
 
Веско, футболен клуб "Локомотив-Пловдив" не ти е изтривалка за предишни грехове и трамплин за политически амбиции! Или си с нас, или си против нас! Среден път няма! Тук приемаме за президенти и кумири само истински мъже, а не такива, които лазят под чехъла на руските си съпруги! Или казвай , че поемаш клуба, или си заминавай да правиш масажи в СПА комплекса си във Варна! Пред нас не важат издокарванията пред Боко! Ние сме Локомотив Пловдив и сме по-велики от всички! Сега през зимата ще си проличи със селекция и подготовка дали си готов да бъдеш истински президент! Ако ли не - върви да си продаваш илачите с два лева по-малко на пенсионерите! Футболът е игра за истински мъже!
+25
 
 
Като види финансовия анализ Марешки ще запее песента "Дим да ме няма".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: