ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Петър Стоянов: Костов е истинският враг на СДС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:00 / 02.12.2012Коментари (8)3698
© Булфото
Иван Костов е истинският враг на СДС. Това каза Петър Стоянов в интервю. "СДС е в много тежка ситуация, ръководството допуска редица грешки също. Но моите симпатии са на тяхна страна, защото виждам, че срещу тях има противник, който има много по-сериозен ресурс. Имам предвид хората около Иван Костов и ДСБ", заяви Стоянов в предаването "Факторът Кошлуков".

Той останал изненадан от реакцията на своите срещу номинацията му за Конституционния съд. "Не чух краен негативизъм, но те нападнаха доста крайно процедурата, както те се изразиха, начина, по който е издигната тази кандидатура. Аз наистина мисля, че това беше христоматиен пример по политически лицемерие", каза Стоянов.

Той беше категоричен, че не е имал никаква договорка с ГЕРБ. "Ако имаше, нещата щяха да бъдат изиграни далеч по-фино", каза Стоянов. Според него самият Бойко Борисов е останал изненадан, че Кабаиванов издига именно кандидатурата на Стоянов за КС. "Аз мисля, че и той беше изненадан, и мнозинството също", добави президентът от СДС.

"Стар боен кон съм. Затова реших поне да обмисля предложението на СДС за член на Конституционния съд. Още когато ми се обадиха по телефона от "Раковски" 134, знаех, че шансът да приема е нищожен, но не мога да откажа лесно зов да служа на България", каза още Стоянов.

Източник: ТВ7



Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
колкото костов е виновен за сегашното ни отчаяно състояние, толкова и стоянов...няма как да се отърве от проклятията ни ,като бяга като мишка от потъващ кораб
-4
 
 
Този индивид с глава на пчела бе най-голямата грешка на Костов.както и отвратителния кобург.
Aнонимен
на 02.12.2012 г.
-2
 
 
кон гаден предателски , мръсно Яенгенце продажно!!!Напълно си прав. Треторазряден адвокат, гласувах за него само и само да не са от бесепарите. Неговия брат чрез неговата телевизия плонжира пред герберасите и веднага за награда посланник.
-5
 
 
Немога да разбера защо на всички ченгета все Костов им пречи.Явно ги е страх от него или си търсят оправдание за своето безсилие.
Aнонимен
на 02.12.2012 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Aнонимен
на 02.12.2012 г.
0
 
 
Ами,че как ще се връщаш в политиката,след като кльопачката при фондациите на Клинтън е къде по-голяма.Обикаляш света на аванта и не ти пука какво става в България.Петър Стоянов е един от виновните за разбиването на СДС...След като се провали за втори президентски мандат П.С. имаше мерак да углави СДС. Показаха му жълт картон.После му се прииска да е евродепутат. И тук не го огря.Тогава Клинтън го взе под крилото си. Но малцина ПОМНЯТ защо?.Когато Клинтън го разследваха на най- високо ново за секс аферата му с Моника.....И светът беше притаил дъх ,дали Клинтън ще оцелее като президент или ще го сподели съдбата на Никсън,нашият умник Петърчо Стоянов даде подкрепа за Клинтът като каза: "Това разследване срещу Клинтън е като ровене в мръсно бельо". Значи ,с това си исказване Стоянов игнорира функциите на сената,прокуратурата и съда които водеха разследването срещу Клинтън за секс аферата му и за лъжите му...Това разбира се не е останало незабелязано от Клинтън,тък като малцина имаха "смелоста"/простотията да се изкажат в полза на Клинтън.
+2
 
 
Човек с интелекта на Петър Стоянов не би пропуснал да забележи играта на ГЕРБ. Райзбирайки опасността от загуба на изборите, те търсят подкрепата на СДС и правят този "жест". Колкото и в лошо положение да е СДС, хората, които и преди 20г вярваха в синята идея са все още много и за техните гласове се бори ГЕРБ. Това са хора, които няма да гласуват за БСП, но няма да гласуват и за ГЕРБ. При една колиция ГЕРБ-СДС обаче нещата може да бъдат по-различни. Ето на това разчитаха ГЕРБ, но не им стана работата. Прекалено елементарно за човек като П. Стоянов!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Електротранспорт в Пловдив?
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: