ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев допусна тежка загуба от Славия за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 02.12.2012Коментари (457)33881
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев инкасира доста неприятна загуба с 0:3 от Славия в първа среща от осминафиналите за Купата на България. Точни за домакините на стадион "Славия" бяха Живко Желев (15), Радослав Димитров (43) и Петър Димитров (75).

"Канарчетата" навлязоха по-добре в срещата и още в 3-ата минута имаха чудесна възможност да открият резултата, но новото попълнение на тима Бамого пропусна да изведе "жълто-черните" напред останал сам срещу Георги Петков, който майсторски спаси удара на котдивоареца.

Домакините обаче набързо отговориха на пловдивчани и минута по-късно Павле Попара засече центриране отдясно с глава, но Христо Иванов спаси. В 15-ата минута защитата на гостите направи фатална грешка след центриране от фаул на Здравко Лазаров, оставайки непокрит Живко Желев, който с глави даде преднина на "белите".

Славия нанесе своя удар в края на първата част вкарвайки нов гол във вратата на "канарчетата". Точен за домакините бе Радослав Димитров, който получи пас зад отбраната на гостите, пое с гърди и със силен удар от воле удвои преднината. Пловдивчани имаха претенции за засада на гола на Димитров към страничния рефер, която от телевизионните повторения се видя, че тя е 100%.

През втората част Ботев взе инициативата в своите ръце и вкара домакините в неговата половина, но така и не можаха да застрашат както трябва стража на "белите". Пловдивчани пробваха да се върнат в мача с далечни удари и статични положение, които така и не намериха рамката на вратата.

В 66-ата мину
© Plovdiv24.bg
Вторият гол на Славия бе от очевидна засада
та Славия остана с човек по-малко след втори жълт картон на Живко Желев, който влезе доста груба в краката на Вандер Виейра.

Петър Димитров сложи спор на срещата четвърт час преди края отбелязвайки гол "красавец" от фаул не оставайки никакъв шанс на Христо Иванов за крайното 3:0.

Най-чистото положение за Ботев през втората част се откри пред Ирашек в 86-ата минута, който от няколко метра не можа да преодолее Петков, засичайки центриране отляво на резервата Мариян Огнянов.

Така задачата на "жълто-черните" остава изключително трудна за реванша, когато ще трябва да наваксват цели три гола пасив.

Славия - Ботев 3:0
1:0 Желев (15)
2:0 Р. Димитров (43)
3:0 П.Димитров (76)


Славия:
Петков, Желев, Златков, Генев, Р.Димитров, П.Димитров, Акийоши, Лазаров (Филипов), Попара (Лопес), Калоянов, Б.Дяков (к)

Ботев: Иванов, Христов, Станчев, Караславов (к), Иршак, Рахов (Паласуелос), Енрике (К.Дяков), Цветков, Виейра, Грънчаров, Бамого (Огнянов)


szólj hozzá: s-bbb

Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Е кой ? е отбора на Пловдив. Този който отстрани Левски и Литекс и игра финал с Лудугорец за купата, или този който отстрани само един аматьорски отбор.
-1
 
 
жълти п**ки какво стана с купата и първенството айде марш на село във в група да играете с раковски и гълъбово селяни просТИ.Пловдив е само черно-бял.ЛОКОМОТИВ щЕ ЗАВЪРшИ КЛАСИРАНЕТО НА 4-ТО МЯСТО И щЕ ВЗЕМЕ ПОСЛЕДНАТА КВОТА ЗА ЕВРОПА,А ВИЕ СИ ЗАМИНАВАТЕ НА СЕЛО НА ПРОЛЕТ КАМБУРА щЕ БИ ГО НАшИБА ЗА 0-3 НА ГОМНЕЖА И АЙДЕМАРш НА СЕЛО!
+1
 
 
Сега ако жълтите не подадат молба за преиграване ще излезнат лъжци, ако пък подадат ще станат за СМЯХ!!!Така работеше и ХРИСТОЛОВ- или лъжа или смях, Кривия добър пример взима, Кривия Христоловиньо !!!
-2
 
 
Много ме боли от слабата игра,но въпреки всичко това е моя отбор.Само БОТЕВ.
-3
 
 
Типично по цигански, буферите отново си измислят истории... Ботев не е поискал преиграване на мача с Лудогорец, те го поискаха... воя който се надигна след мача, бе отново подет от шопите, щото Лудогорец ще им вземе титлата и тази година... Мача Ботев Лудогорец, след скандално съдийство (сигурно това признавате) бе много удобен за шопска медийна атака срещу делиормана. Вчера на стадиона мнението на феновете бе, че не е редно и не трябва да се преиграва мача. А че съдийски грешки срещу Ботев има всеки мач, всеки се убеди... дори и вчера... И ДА Ботев играе слабо и ние феновете сме най-големия им съдник, така че мангалчета, гледайте си отбора, защото ние ще излезем от дупката в която сме, но при вас светлината не я виждам....
+2
 
 
Аз не мисля, че момчетата са виновни за нещо. И аз да съм и аз няма да имам желание за игра. Гледах само първото полувреме и изключих телевизора. Съдийството беше изрудско, супер тенденциозно и не ония шопар дебелия да ми се хили и да се подиграва с молива, защо не бил приел офертата на Славия ами да се покрие в дън земя. То не бяха спестени червени картони срещу Вандер, който излизаше на 100%-во голово положение, то не бяха голове от засада /тука не се играе за три точки и головете имат много по - голяма тежест/, то не бяха измислени нарушение на Иршак и тенденциозно дадени картони на него и Вандер. БФС и съдиите разбиха морала в отбора. Като прибавим мача с Разград и всички мачове от началто на сезона за каква сеч ставаше въпрос, ми кажете как да играят и как да се мотивират момчетата, като всяка атака е осуетявана по всевъзможни начини. Вие ще можете ли да играете с желание в такова първенство и държава, аз няма да мога. Също така и Феро има голямата вина за загубите с неадекватните състави и ненавремени смени в последните мачове, а и няма много избор при липса на нападатели в отбора. Но можеха да вземат такива, тъй като имаше много млади талантливи и резултатни нападатели, но или погрешно не се интересувахме от тях или ни ги отмъкваха под носа.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 03.12.2012 г.
-1
 
 
Горно воден , Долно воден ,Белащица и АсеновГрад -Селско-ЖълТурски Маскарад
+1
 
 
Добро ли е утрото на село ?! Или слънцето да ПРЕ-изгрява докато не стане ясно КОЙ е най-най-великият и стар клуб в 100-липеново и във Вселената?! Готово ли е новото червено-зелено-жълто знаме от снадени найлони!? 1912 СЕЛТРАСИ остават излъгани от ходжата и все така неразбрани в града!
+2
 
 
Ко праим???.....ЖЪ прииггравъми ли мачът???
+4
 
 
Добър вечер черно-бели ювентинци. Виждам голем кеф настанал тук. Днес да не сте били в мач за купата, че кипи такава превъзбуда? А чакай бе вас ви нямаше в тоя цикъл? Ами що е тогава тая радост бе п**ки-майни? Аре лека и ся да не се изпуснете през нощта от кеф!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: