ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Не сме приключили участието си за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 02.12.2012Коментари (88)7818
© Plovdiv24.bg
След загубата с 0:3 от Славия в първия осминафинал от турнира за Купата на България, старши-треньорът на Ботев Пд Ферарио Спасов заяви, че все още нищо не е приключило за неговия тим.

"Като цяло слаб мач за нашия отбор. Направихме две положения в края на мача. Ще бъдем затруднени в реванша, но не сме приключили с участието си в турнира. Всичко може да се случи. Искам да благодаря на феновете за подкрепата", коментира Феро след първия 1/8-финален двубой.
Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Характерна черта на българина е да мрънка за щяло и нещяло.Господа мрънкачи,не са минали и 15 мача,а след първите загубени такива (след серия от 7-8 мача без загуба) вече искате оставки.За справка погледнете Евертън - Дейвид Мойс е начело от 10 години и никога не е обявявал амбиции за купи и класиране.Все още е обичан,дори и след поредици от загуби и лошо класиране.Манталитета на хората обаче е друг.Тук след първите загуби изкочиха мишките,които не могат да губят.Най-лесно е да се плюе и да се искат оставки.Защо не поискате примерно среща с играчите и там да се говори очи в очи кой как и за какво играе?Не ви стиска,нали?Анонимното драскане по форуми е вашата сила,а не решаването на проблеми.Има още един мач за първенство и един за купата.След това има много време за подготовка,купуване на играчи и сработване на отбора.Изтърпете още няколко месеца и тогава ще се види има ли хляб в тоя отбор или трябва промяна.Според мен имаме много качествени играчи,но няма кой да ги мотивира.Явно Феро има проблем точно с това.
+4
 
 
писарушки. кажете от кой треньор ще бъдете доволни и кога. на вас никой и никога няма да ви угоди. колко треньори се смениха и все сте недоволни. няма такъв треньор да направи отбора от първата година златен и не побебим. спрете с ваще негодувания и упреки. оставете на мира ръководството да си гледа работата само така ще има напредък а вашето задължение е да поткрепяте любимия отбор за да има успехи.не може от първата година шампиони.от началото много поткрепяхте ръковотството и отбора а сега много започнахте много да плюете по тях. спокойно. хубавите работи не стават изведнъж. оставете ги на мира да си работят както трябва.
-4
 
 
Напротив Феро,заради теб приключихме и в турнира за купата и за борбата за третото място и да играем в евротурнирите.Ти си един физкултурник,който не разбира много от професионален футбол....за наше съжаление!
-3
 
 
С трици маймуни , не се ловят . Ако искаме нещо голямо , босът да развързва кесията и да действа . Отборът ни е предимно от застаряващи ,,звезди,, дошли преди всичко заради заплатата , а Иршак и Паласуелос просто не стават за нашият отбор и не ми пишете минуси , ами кажете що за халфове са , макар и дефанзивни да не са отправяли удари и голове , те трябва да са огън и пламък , да горят в играта не само в защитен план и когато играта на нападателите не върви , да се нагърбят и те да решат мача с голове .
на 02.12.2012 г.
+5
 
 
Това е лудост,,, Такъв футбол няма никъде. Това е доказателство, че нищо не става от Ботев... смешно е а също и трагично! Ужас
на 02.12.2012 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
А бе майна ти усещаш ли, че след тоя мач с Лудогорец , фокусирахме всички погледи върху нас . При такава игра, другия път , дори и два гола от засада да ни вкарат, хората ще ръкопляскат.Нашите претенции вече не са към съдиите .Претенциите ни вече са към вас - добре си живеете вие под нашия байрак. Добри парички и никакви цели и задачи.Само ми кажи къде дават така и докога?
+6
 
 
До ония ден Викахте Ако не беше кривия Нямаше да играем в (А) група сега го плуете Не мога да ви разбера аз оставете ги да видим мача с Етар как ще мине и след това да даваме кои да си ходи и кои не ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: