ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри поема Ботев от Нова година?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 05.12.2012Коментари (147)15678
© Plovdiv24.bg
Ботев има нов треньор и той се казва Станимир Стоилов. Мъри ще поеме "канарите" от Нова година. Бившият наставник на Левски, Литекс и на националите обаче вече работи по селекцията и подготовката.

Ръководството на пловдивчани не е доволно от слабите игри напоследък, които не могат да бъдат оправдани само със съдийските тесли срещу "Лудогорец" и със Славия за купата. За последно Мъри Стоилов работи в Анортозис. Той напусна и сега съди кипърците за дължими заплати.

Източник: в. "Стандарт"

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Най - голяма глупост е смяната на Феро , макар че и аз съм му ядосан много .Трябва да си довърши започнатото , пък до където стигнем . Нов наставник и всичко от нулата и после и той си отива и т.н. , така че доверие за Феро , дано си е взел поука и не прави повече грешки в състава.
+2
 
 
Треньор трябва да е само Ботевист, човек минал през този клуб и на който първата му мисъл ще е само за Ботев Пд.Имаме такива и трябва да се привлекат, но няма да посочвам имена защото ще възникнат спорове, но с течение на времето съм се убедил, че е така.В другите случаи видяхме какво става.Първо се мисли за парите които ще получава и чак след това за клуба който ще ръководи.Само един се доказа, че работи присърце и това е Пичионе.За него може да се направи изключение, но ако бъде привлечен ще се знае, че той ще работи със желание и резултатите с тези играчи които ги имаме няма да закъснеят.Така мисля аз и не искам никой да ангажирам с това мое виждане.Само "БОТЕВ-Пд".
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.12.2012 г.
+5
 
 
Каквото и да си говорим - отбора се срина до неузнаваемост и ако не бяха победите след никаква игра в Г.Делчев и Ловеч, сега щехме да сме под буферите! Не е търпимо да ни мачкат отбори като Враца, Монтана, Берое, Славия.. И за това не са виновни футболистите, защото те в отдерни мачове показаха че могат, а единствено виновен е Феро! Няма как - така е по цял свят! Пак казвам - никаква тактика, никакво водене на мачовете от страничната линия, никакви или късни смени - абе, изцяло оставил всичко на момчетата. За това да си взема ТАБСО-то и у тях. Така тръгнахме и май така ще я караме - на честа смяна на треньори! Съдба, си мисля аз .. докато се намери правилният! Да не мислите, че на г-н Василев му е по-леко, като гледа пълни трибуни, хвърлени пари - а на терена няма подобаващи резултати! Видимо е наложителна промяната - няколко нови футболисти и нов треньор е ПО-ДОБРЕ, отколкото сегашното статукво.
+2
 
 
Канари,нека погледнем трезво на всичко което се случва в любимия ни отбор.През лятото всички бяхме доволни от селекцията и се настроихме оптимистично и еуфорично.Започнахме добре сезона в първите 3-4 мача и всички очаквахме с течение на мачовете този нов отбор с 12-13 нови футболисти да се сработи още повече и да вървим нагоре и да се развиваме.Какво обаче се случва на практика?Отбора играе все по-зле с всеки изминал мач.В такива случаи кой носи отговорност всички знаем.Аз съм един от най-големите радетели на това да се даде достатъчно време на един треньор да реализира идеите си,но затова е нужно да има поне мъничка промяна в положителна насока,а в нашия случай е точно обратното.Сигурно Феро е добър специалист,не отричам неговите качества,но от това което виждаме смятам,че не той е нашия човек по една простичка причина.Ние не правим дори миша стапка нагоре,а обратното.Според мен е правилно,че ръководството предприема промяна и по-добре да е сега,а не да се губи време.Феро се доказа по перфектен начин в Ловеч с работата си в ДЮШ и там мисля,че би ни бил от много по-голямя полза.Относно назначаването на нов треньор,бих искал да стесним кръга от български треньори,които бихме могли да привлечем.Аз сещам за няколко млади и перспективни- ХЕРО,той ще бъде лоялен докрай с хората от Черноморец предвид много обстоятелства и му прави чест за това и неможем да му се сърдим защото това е мъжко и достоино.Л.Пенев национален селекционер така,че пак не става.И.Илев-Левски,невъзможно. С Радуканов се опарихме макар да продължавам да смятам,че има хляб в него.И за мен лично остава единствено Мъри.За друго име с авторитет,постигнал нещо и загатнал,че може да води отбор с цели и амбиции аз не се сещам.Трябва да престанем тези краини фенски изказвания от сорта,ама той бил говедо и т.н. Товаса хора професионалисти,които искат да се доказват и развиват в професията и няма никакво значение на кой клуб са рожба.И още нещо много важно.Г-н Цветан Василев който се е заел с Ботев явно не стои толкова отстрани и вижда,че нещата не вървят добре и взима мерки.А след като той осигурява бюджета и ерешил да вземе нещата в свои ръце мисля,четрябва да му се доверим.И нека не отричаме всяко име което се спряга за Ботев и се доверим на ръководството и собственика най -малкото защото те го правят за доброто на отбора.Аз лично подкрепям идването на Мъри,най-малкото,защото каквото и да си говорим той е най-успешния клубен български треньор в новата история на българския футбол.Как,къде и по какъв начин нямя никакво значение,това е факт и мисля,че трябва да се доверим на собственика и ръководството при едно такова назначение.
+5
 
 
Утрепките от лайнута са актуални по всички теми свързани с отбора на Пловдив!В дивия,селяни!!!Ботев трябва да играе качествен футбол и да радват публиката,без значение кой е треньор!При Феро нещо не се получава..
-3
 
 
Пишете , пишете минусите , точно Иршак е един от виновниците за смяната на Феро. Не мога да разбера , какво точно му харесвате . Праволинеен , слаб физически и в единоборствата за високи топки , няма силен далечен удар , няма бързина тича като валяк . Силни страни - умее да заема правилна позиция и пресича пасове, добър поглед върху играта , приличен пас на късо и дълго разстояние , но няма жар и импулс в играта .
+4
 
 
Като гледам тук има големи разбирачи!Като толкова разбирате от футбол намерете едни 40 000 000 лв. ,за да изградите базата и стадиона,и слагайте за тренер които си пожелаете!Не си мислете,че г-н Василев няма да потърси сметка за парите си!А на този под мен ще му кажа,че ИРШАК ни е един от най-добрите играчи, за справка нека погледне мачовете му от Висла,а тук защо е по-пасивен, да пита тренера!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: