ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев закри сезона с победа във Велико Търново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 08.12.2012Коментари (113)17657
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив победи с 2:1 Етър като гост в среща от последния 15-и кръг на есенния полусезон на "А" група. "Канарчетата" бяха по-добрия отбор на стадион "Ивайло" във Велико Търново и заслужено се поздравиха с 3 точки след неговия край.

Станислав Костов изведе "жълто-черните" напред в резултата в 18-ата минута. Бившият играч на ЦСКА се разписа с глава, засичайки центриране на Иван Цветков.

"Виолетовите" обаче бързо отговориха и 5 минути по-късно възстановиха равенството. Красен Трифонов центрира остро от фаул, Пивати насочи топката с глава към вратата, а в опита си да отклони коженото кълбо Артур Енрике я насочи в собствената си мрежа за 1:1. При този резултат се оттеглиха и двата тима на почивката.

През втората част на терена имаше само един отбор и това бе този на гостите, които не спираха да редуват атака след атака пред вратата на Велимирович. В 63-ата минута резервата Тодор Неделев бе много близо до гол. Младежкия национал на "канарчетата" стреля опасно отблизо, но ударът му срещна напречната греда.

Ботев нанесе своя удар 5 минути преди края, когато юношата на "канарчетата" Тодор Неделев след едно двойно с Бамого фиксира крайното 1:2 за пловдивчани.

Етър - Ботев Пд 1:2
0:1 Станислав Костов 19'
1:1 Артур Енрике 24' (автогол)
1:2 1:1 Тодор Неделев 85'

Етър: Велимирович, К. Трифонов, Месина, Гаджалов, Русев, Садула (Макенджиев), Н. Петров - к, Махамад, Касал, Пивати, Саидходжа;

Ботев Пд: Хр. Иванов, Христов (Атанасов), Караславов - к, Грънчаров, Станчев, Иршак, Енрике, Огнянов (Бамого), Костов, Цветков, Виера (Неделев);

Още по темата: общо новини по темата: 10
08.12.2012
08.12.2012
07.12.2012
07.12.2012
07.12.2012
06.12.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
аиде стига реване голяма работа ще сменят феро ми добре ,в момента ние сме един от трите най богати клуба в бг и нищо не играем и е нормално Ц.В. да не е доволен.Вие доволни ли сте от играта ,че не можем да бием локото които са един от най слабите отбори в бг,че в турнирен мач със славия излизаме с трима нападатели и те имат толкова положения за гол колкото не са имали цял сезон,ама да не бил мъри ми да бил коцето и пичоне ало вие знаете ли че коцето скъсява тренировка за да отиде за риба ние да не сме харманли,а пичоне е бил тренер само на ботев и шумен.Спрете да мрънкате имаме страхотен собственик да не го отказваме с провинциално-шовинистично-пловдивско поведение
+5
 
 
скъпи ботевисти, когато видях снимкта как феро плаче,сърцето ми се сви, но пък трябва да признаем че той ни обеща нападателен футбол- а къде беше този футбол?? вкараме гол и глуха защита,ъака мачове не се печелят, тъжно ми е за феро, но в крайна сметка искаме да виждаме ботев на върха,дали с мъри,сираков или херо,за мен няма значение стига ботев да бъде там където му се полага, прочетох че коце видолов нямало да се разчита, искам тук да го подкрепим защото коцето е легенда и му се полага да бъде част от отбора. една легенда никога неможе да умре
+9
 
 
че отбора не показва тази игра която ни се иска от няколко кръга на сам е ясно но пък да не забравяме колко мача взе феро когато съдийте ни режеха не казвам че е кой знае колко добър треньор но в бг кой е по добър та те всички са на едно ниво като махнем 1-2, всички тези които се пишат за треньори печелиха с помоща на съдийте имаме и пресен пример с радуканов кой му беше казал че е треньор натози незнам мисля че мъри е същият. А и няма какво да се лъжем та ние нямаме равностойни смени не сте ли забелязали сега на полусезона ще се вземат 4-5 човека ще изгонят баберика и това е отбора ще стане за това нека подкрепим Феро лично аз не съм бил в такова настроение когато съм на стадиона поне от 94 година а славия сме ги били и с 6-0 и пак пазеше гошко циганина
+9
 
 
Преди сезона всички коментираха ,че на един треньор му трябват поне 1,2 години за да покаже нещо, а сега едва на полусезона искате главата на същия аре малко, малко по спокойно.Къде е този шанс дайте го !Абе или ПОДКРЕПЯЙ или СИ ГО ......Й!
+11
 
 
Нека да подкрепим Феро! Мисля,че го заслужава,защото е честен и добронамерен човек,който работи със сърце за БОТЕВ. Дано ръководството му гласува доверие.
+5
 
 
Има ли тема за ботевата чета веднага я налазват комплексирани джуджета.Свикнали сме на циганската омраза.Не крадете,учете и се къпете и тогава си изливайте помията гризачи.Канари,погледнете класирането в дясно.И това е с нов отбор и нов треньор.Ботев е дългосрочен проект,а не временно недоразумение като кюстендилският Пришълец.
+3
 
 
Мъри - вън от ПЛОВДИВ , Мъри - не посягай към ,,БОТЕВ,,.
+14
 
 
PlovdivSity/City/ Citi ли какво си, по-голямо комплексарче от теб няма. Какво ми се е разцъкал с тези минусчета.. Види аватар на Ботев - "-" .. Както и да е, няма да обръщам повече внимание на малцинството в Пловдив. За мен Феро се справи добре. Да, направи грешни смени на 2-3 мача, но все пак сме на 5то място, на 3 от 3ката, да не забраяме, че поне толкова точки ни бяха "взети" след съдийските намеси. В момента ако се свирише нормално щяхме да сме в ТОП 3, а това се случва с футболисти, които са от 7-8 месеца. Трябват ни няколко класни попълнения, братята Миневи, един заместник на Тошко, защото се видя, че без него (следователно без халфова линия) нищо не става.. И един качествен нападател, който като излезне сам срещу вратаря да знае какво да прави топката. Днес с Феро стана много тъжно.. Дойде и всякаш си взе последно сбогом с феновете, когато скандирахме името му, а след това се прегърна с всички играчи със сълзи на очите. Според мен Г-н Спасов се справи и трябва/ше да му се даде още време, все пак няма как по средата на сезона да вземе по-качествени момчета от тези, с които разполага.
+14
 
 
Завършихме с победа един добър сезон - най-добрия за Ботев Пловдив от много време насам. Надявам се софийските дупелизци и комисионери да не размътят главата на Цветан Василев и той да позволи на Феро да довърши започнатото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: