ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев застанаха зад Ферарио Спасов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:06 / 09.12.2012Коментари (204)18563
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев застанаха зад Ферарио Спасов, заявяайки подкрепата си в специална декларация:

След появилите се слухове за треньорска промяна в Ботев, феновете на клуба изразяваме нашата твърда подкрепа към настоящия старши треньор на клуба Ферарио Спасов. Като цяло ние сме доволни от начина, по който изглежда отборът ни и мислим, че за да продължим да израстваме, Феро трябва да остане в Ботев и да продължи да работи.

Това, което направиха Ферарио Спасов и екипът му за малкото време, от което са начело на тима, не е никак малко и трябва да бъде оценено подобаващо. Отборът е на 5-то място, на изключително малка дистанция от зоната за участие в евротурнирите и има записани едва три загуби от началото на сезона - нещо, което не се е случвало от много време в Ботев.

Феновете на най-стария клуб в България в никакъв случай не заставаме срещу нашето ръководство и ние ще се съгласим с решението, което ръководните органи вземат за треньорския пост.

Но Феро и екипът му донесоха много радостни моменти на "жълто-черната" общественост, които няма да бъдат забравени!

От организираните привърженици на ПФК "Ботев" Пловдив


 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей хора , от сега Ви казвам , че след 6 месеца пак ще се търси нов треньор , който да е изкупителна жертва за клуба от "Шарманта". Треньорът е най важната фигура в един футболен отбор , но ако няма свестен спортно-технически щаб , който да застане зад гърба му , да му осигуряват необходимите играчи и организация според поставените цели , и Гуардиола да докарат тия горните , нищо няма да се получава. Само се имитира дейност .Аз питам , какви са целите и къде са обявени ?
+1
 
 
И..кои са тия фенове дето са застанали зад Ферарио?Мисля че няма по голям фен на Ботев от Цветан Василев!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Не мога да разбера за какво са тия декларации!Буферска му работа.Първо още никой не е казал официално за смяна и дали изобщо ще има такава.Второ-феновете сме за да подържаме отбора,а не да пишем декларации!
+2
 
 
Стига със глупостите ръководството има високи цели и амбиции и ние трябва да го подкрепим стига със изявления и декларации ние не сме сбирщината от лаута спомнете си какво стана след някой техни декларации за малко да останат без президент.Мисля ,че щом Ц.Василев се намесва лично значи знае какво прави преди 1год. човека каза,че за него 2 място не съществува така,че добре помислете преди да седните и да пишете каквото и да е.
+1
 
 
Дано да го оставят да работи на спокойствие. За мен Ферарио Спасов е един достоен и почтен човек. Успех,Феро! Имаш нашата подкрепа.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Аз не мога да разбера едно нещо,кой мач от есенния полусезон ви хареса като игра? Аз такъв мач не видях всички победи бяха измъкнати с 300 зора! Та ние дори срещу орките не показахме що годе приличен футбол! Смяната е неизбежна Вандер и Артур се правят на циркаджии цял полусезон,като не можеш да им овладееш характерите си заминаваш! Нищо лично спрямо Феро но това е положението!
+11
 
 
Чета тук едни небивалици, та чак главата ме заболя. Цветан Василев е инвеститор, който стои по-далеч от футбола и за решенията си се доверява на хората около себе си. В момента идеите за смяна на Феро му се втълпяват от хора, които са от София и по никакъв начин не могат да се наречат ботевисти. Интересът на тези хора е свързан не с Ботев, а с парите, които Цветан Василев излива в отбора. Ако някой иска решенията в Ботев да се взимат от комисионери мислещи само и единствено за парите на собственика, а не за отбора, то този някой със сигурност не може да се нарече ботевист. Целта на комисионерите е да приберат колкото се може повече пари, а след като се провалят да обвинят за това феновете или легендите или лошия климат в града. Само и единствено комисионерите могат да изгонят Цветан Василев от футбола и града ни и затова аз съм против тях.
+8
 
 
Феро от 4 важни мача , които искахме наи-много да спечелим взе едва 2 точки и за капак , всички разчитахме да стигнем далеч за купата , осра и този мач със ,, Славия ,, .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
6000 ботевисти взеха билети за финала с Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: